Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

lauantai 2. elokuuta 2014

Tyttöjen jutskia

Loman viimeisiä päiviä vietellään.... Mutta aivan loistava loma on kyllä ollut! Aurinkoa,lämpöä,iloa ja naurua. Ihania hetkiä, pieniä retkiä. Pisamia ja vedessä polskimisia, jätskiä ja halauksia. Pimeneviä kesäöitä, hitaita aamuja. Voiko ihminen muuta toivoakaan :) Kyllä tästä lomasta saaduilla energioilla jatkaa pitkälle syksyyn!
Sisustukset onkin jääneet aika minimiin, mutta tyttären huonetta vähän justeerasin tässä yks päivä. Ja hahaa,minnes se pieni vaaleanpunainen kaappi sitten kuitenkin päätyikään :D 


Edelleen puuttuu se hylly :/ Joten nyt kaapin sisään pääsi pieni lokerikko ja muuta pientä tilpehööriä. Kyllä se hylly tarvinnee kuitenkin hankkia jostain....



Tämä supersoma minitaulu löytyi Kierrätyskeskuksesta 50 sentillä :)


Sänky tuppaa näyttämään jatkuvasti tältä. Pedatulta siis. Pikku-neiti kun kovasti viihtyy tuolla äidin sängyssä edelleen :) Mutta nyt kun eskari alkaa, yritetään vähän alkaa totuttautumaan omassa sängyssäkin nukkumiseen. Osataankohan me :D


Nukkekodinkin huoneet alkavat olemaan valmiit. Tai siis tietty sisustaisin tuonkin mielummin valkoisella (hih),mutta näillä saaduilla ja kirppareilta hankituilla mööpeleillä mennään nyt :) Nukkekoti on siis mun vanha, jonka vaarini teki minulle noin...35 vuotta sitten!


Vähän eri mekkoja esille...
 

Ikkunan alla sitä sun tätä. Huone täynnä iloa, ikkunapokaa myöten :D


Aina valmiina pienelle retkelle ;) 


Greengaten matkalaukku löytyi Huittisten shoppailureissulta puoleen hintaan!



Vaikka punaisesta en oikein välitä, nämä kirpulta löytyneet puukkarit hurmasivat täysin! Vähän ovat isot vielä,mutta ehkä ens kesänä :) 
Mun lempikengät n.7-veenä oli nimenomaan puukkarit, jotka äiti oli maalannut vaaleanpunaisiksi :) Kopisivat niin kivasti ja sehän on pikku-neidille tärkee juttu ;)


Jaa miten niin täällä tykätään vaaleanpunaisesta :D ?!?!


Mukavaa viikonloppua toivottelen teille kaikille! Ja iloiten toivotan taas uuden lukijan tervetulleeksi :) Ehkä nämä postauksetkin alkavat vähän tihenemään, kun paluu arkeen koittaa. Ja pikku-vinkin annan jo nyt: kannattaa käydä aina välillä täällä kurkkimassa, koska tässä elokuun aikana pistän pystyyn ihanaisen Greengate-arvonnan!

Tätä kuvan tavaraa onkin näiden helteiden aikana kulunut kiitettäviä määriä! Hassua muuten miten vesikin maistuu paaaljon paremmalta, kun sitä kaataa kauniista pullosta :) (Joo,on tainut helteet pehmentää aivot :D )



Halauksin,
Nanette


16 kommenttia:

  1. Ihana tytön huone ja kaappi sopii tuonne täydellisesti!! Joskus törmäsin oliko silloin Hobby Hallin sivuilla vaaleanpunaiseen telkkariin-oli niin hilkulla etten silloin sellaista ostanut. Nyt olisi kauhia paikka jos mun olkkarissa olisi v.pun televisio valkoisen keskellä:)) Mutta tytön huoneessa-avot! Kyllä ne muksut siirtyy omiin huoneisiin ajan myötä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi,vaaleanpunainen telkkari ois kyllä niin loistava tuonne tytön huoneeseen :D Hmm...löytyisköhän sellaista vielä...

      Poista
  2. Kiva tuo tytön huone on 😊 hyvä jos vasleanpunainen uppoo vielä. Kyllä ne lapset siirtyy omaan huoneeseen vielä, omatkin lapset nukkuu mun vieressä vanhinta lukuunottamatta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta onhan se kyllä aika ihanaa, kun pieni nukkua tuhisee siinä vieressä <3
      Vaaleanpunainen tosiaan uppoaa vielä,onneksi! Kääk jos teininä tulee joku musta-keltakausi tms.!! :P

      Poista
  3. Miten ihana tuo huone! Ja aivan huippu nukkekoti:) Mullakin on vauvan lisäksi sellainen 5v kylkiäinen joka ei huoneessa suostu nukkumaan millään;) Ja 7v yrittää myös säännöllisesti samaan sänkyyn nukkumaan mutta tilahan sängystä loppuu kesken.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanna :) Nukkekoti on kyllä niin rakas, niin kuin oli vaarikin <3
      Kylkiäinen,hih :D Mutta on ne kylkiäiset vaan niin ihania :) Meitä kun on vain kaksi,niin hyvin mahtuu ;)

      Poista
  4. Ihanan söpöltä näyttää siellä ♡ Hienoa, että lomanne on ollut onnistunut! :-)

    VastaaPoista
  5. Voi miten kaunista joka kuvassa ja kaikenlaisia ihanuuksia täynnä..greengaten salkku on tosi ihana..niin ihanaa vaaleanpunaista..jotakin tuttua oli tuossa taulussa olen nähnyt kuvan jossakin..hmmm en muista millään..mutta jotain tuttua siinä kuvassa vaan on jotenkin mieleen tupsahtaa kiiltokuva..hmm hassua kun joku asiaa välkkyy mielessä vaan ei siitä saa kiinni ei millään...kaunis taulu ja halpa :)
    Mukavaa sunnuntaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia Hannele :)
      Mullekin tuli tuosta taulusta mieleen joku lapsuusmuisto! Ehkä just kiiltokuva tms. Nostalgiaa siinä siis on:)

      Poista
  6. Tytön huone pursuaa ihanuuksia, supersöpö!
    Mä haluan kans tuollaisen..=)
    Ja kyllä ne lapset ajanmyöten kömpii omaan luukkuunsa ja sitten niitä ei sieltä meinaa ulos saadakaan tai saa, mutta ei pysymään kotioloissa - kaverit tärkeämpiä, ainakin meitin pojilla tupannut niin olemaan..aikansa kutakin, mutta nauti siitä, että on vielä vierellä - aika menee kuitenkin niin nopeasti.
    Halauksia minulta teille<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tanni :) Ai sulle kans vaaleanpunainen valtakunta :D ?
      Ja kyllähän mä nautin, kun pieni tuhisee vieressä <3
      Halauksia meiltä sinulle <3

      Poista
  7. Aivan ihana huone tytöllä. ♥ Tokihan vesikin maistuu paremmalta ku on oikeanlainen pullo... Heh. Vaan toinen hörhö voi ymmärtää tän... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mervi :)
      Ja siis nimenomaan just noin: vain me hörhöt ymmärretään tällaset jutut :D :D !!

      Poista
  8. Iiiks, kuinka suloisia tyttöjen juttuja!!! <3 Huone on niin ihana ja tyttömäinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heli :) Ei voi varmaan erehtyä,että kyseessä on pienen tytön huone :D

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!