Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

lauantai 27. syyskuuta 2014

10 kuvaa kesään -Syyskuu

Lauantai-iltaa tytöt! Viime syksystä aloin jo seurailemaan muutamassa lemppariblogissani tätä 10 kuvaa kesään-postailua. Ihastuin. On mielenkiintoista seurata luonnon muuttumista vuodenaikojen mukaan muutenkin, mutta jotenkin tämä kerran kuussa saman koti-ikkunanäkymän taltioiminen antaa taas uuden näkökulman ajan etenemiseen. Ja ties vaikka helpottaisi pimeiden kuukausien ylimenemistä...? Eli nyt kun Mervi  haastoi minut mukaan, eipä tarvinnnut empiä :) !

Aika monet maalaisromanttiseen sisustukseen "suuntautuneet" bloggaajat tuntuvat asuvan ihanissa omakoti-tai ainakin rivitaloissa, joissa on upeat omat pihat. No nyt tulee vähän erilainen näkökulma :) Mehän asutaan ihan peruskerrostalossa, perus-kerrostalolähiössä, mutta onneksi aivan ihanan luonnon ympäröimänä. Ei siis sentään keskellä kaupunkia pakokaasuviidakossa! Joillekin kuitenkin olisi varmaan ihan kauhun paikka :P , mutta itse tykkään ihan tooosi paljon kerrostaloelämästäkin! Noh, toki mulle kelpaisi se haaveiden rintamamiestalokin.... :) 

Mutta tässäpä näkymä täältä Vantaalta. Tältä päivältä, meidän parvekkeen ikkunasta :) 


Jos joku muukin tästä innostuu, niin ohjeet ovat yksinkertaiset:

-valitse kodistasi yksi ikkuna, josta kuvaat kuvasarjasi
- valitse kuukaudesta päivä jolloin kuvaat
- ota kuva samasta paikasta joka kuukausi, aina valitsemanasi päivänä ja julkaise
- halutessasi voit julkaista aina kuvan yhteydessä myös jo kertyneistä kuvista kootun kollaasin joka kuukausi
- ja kappas vain, viimeisen kuvan aikoihin sinulla on kiva kuvasarja vuodenaikojen vaihtumisesta ja juhannuskin jo tekee tuloaan (tai on jo mennyt mutta joka tapauksessa kesä on tullut).
- mukaan saa haastaa niin monta osallistujaa kuin tahtoo
 
En nyt haasta ketään nimellä, mutta kannnustan kaikkia teitä lähtemään tähän mukaan :)  Piti laittaa jo kännykkään toistuva muistutus, että tulee se kuva sitten aina nappastua :D Ai minäkö hajamielinen....
 
 
Lopuksi todettakoon, että odotan huomista ihan hulluna! Jos kaikki menee niin kuin pitäisi, saan kotiini yhden isoimmista sisustushaaveistani!! Siinä on kyllä pieni ongelma... se tosiaan on niin iso (näihin neliöihin), että en yhtään tiedä minne sen saan mahtumaan :D :D Välillä vois käyttää aivoja, mutta nyt ei voinut :) 
Luonnollisesti piakkoin lisää tästä aiheesta ;) 9 kommenttia:

 1. Tuo on kiva haaste! Hauska nähdä vuodenaikojen vaihtelut.
  Mielenkiinnolla odotan, millainen sisustushaave sinulla toteutuu :) Ymmärrän tuon, että välillä voisi käyttää aivoja. Mutta joskus vaan ei pysty ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös Mervi haastanut sutkin ;) ?
   Haave saapui tänään ja on kyllä just niin ihana kun haaveilinkin :) !! Ja mä ihan yhtä kaheli, kuin aina ennenkin :D Noh,kohta näette mitä tarkoitan ;)

   Poista
  2. Minultahan oli mennyt tämä haaste ihan ohi....
   Mutta pitäähän sitä lähteä toteuttamaan :)

   Poista
 2. Kivan vehreät näkymät. Ihanaa ku on luonto lähellä vaikka kaupungissa asuukin. :-) A-haa, jotain ihanaa on taas tulossa. Odotan innolla mitähän se on. Ei aina pysy aivot mukana ku sydämellä valitaan, hih. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On täällä Vantaalla vähän erilaista onneks, kuin ihan Helsingin keskustassa. Luontoa piisaa ja siitä tykkään!
   Joo nyt ei aivot ollu kyl yhtään mukana,mutta sydän ihan täysillä :) Ja eikös se ole tärkeintä... :P

   Poista
 3. Ihanan aurinkoisen syksyistä. Houkuttelee ulkoilemaan. Voi mitähän jännää olet hankkinut!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ulkoiltu tosiaan on ja nautittu täysin rinnoin :) !!!
   Piakkoin näytän sen hullun aarteni,niin ei tartte jännätä :)
   Ihanaa kuulla taas sinusta Tuija :) !

   Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!