Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Lokakuu

Oli taas aika ikuistaa kotia ympäröivä luonto lokakuun tunnelmissa 10 kuvaa kesää-haasteeseen. Huh, miten luonto ehtiikään kuukaudessa muuttua! 




Tältä näytti syyskuun lopulla:


Nyt kun syksyn kirkkain väriloisto on aikalailla kadonnut, täytyy myöntää, etten kyllä hirveemmin tykkää :( Tosin viime päivinä on ollut melkein kesäiset ilmat, joka on vähän lohduttanut kesän kaipuuta. 

Parvekekin näyttää vähän ankealta ilman kesäkukkia :/ Ja jostain syystä kanervat/callunat yms. tökkii pahasti. Ehkä oon vaan kyllästynyt niihin? Eli ei kukan kukkaa koko partsilla! Kirpparilta löytyneeseen ihanaan häkkiin vangitsin vähän kesäistä tunnelmaa vielä :) Jotenkin nakulta näyttää kyllä noin,mutten ole vielä keksinyt mitä sinne laittaisin... Lumikello (vai mikäs se on) vois olla kiva,mutten ole niitä nyt missään nähnyt.


Pihlajanmarja-askartelut ovat jo kuivuneet, mutta tuollaisinakin ihan nätit :)


Ikkunanpokaan nojailee ties kuinka vanha hevosenkenkä. Siihen liittyykin kiva tarina: tyttären päiväkodin piha-aluetta myllätään,vaihtavat vissiin putkia. Yhtenä aamuna päiväkotiin kävellessämme huomasimme, kuinka työmies nosti kaivatusta kuopasta ruosteisen hevosenkengän. Minä jo siinä silmät kiiluen sitä tuijotin :D Vein tytön sisään ja kun tulin takaisin ulos kysyin mieheltä josko kengällä on heille käyttöä. Katsoi mua aika vinoon :D ja hitaasti vastasi että no eipä oo... Vonkasin siis kengän mukaani !


Fazerin tehdashan (jonka alueella päiväkoti sijaitsee)  on ollut noilla sijoillaan jo vuodesta 1955, eli liekö kenkä niiltä ajoilta tai jopa vanhempi?!  Painava se on kuin mikä! Ihan erioloinen, kuin nykyiset sirommat kengät. Ehkä kuulunut jollekin työhevoselle..



Toivottavasti tämä löydös tuo onnea meidän tupaan! 

Onnea ja iloa toivotan myös teille :) Kohtahan onkin jo taas viikonloppu,jippii! 

13 kommenttia:

  1. Hih, voin kuvitella mitä sen työmiehen päässä on liikkunut ku ruinasit ton hevosenkengän... :) Koivut on paljaat sielläkin, mut mitäs toi yks tossa vielä koreilee lehtineen?? Ei malta heittää niitä lainkaan päältään heh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Oli kyllä miehen ilme näkemisen arvoinen :D
      Sinnikäs tapaus tosiaan toi koivu; vieläkin näiden myrskyjen jälkeen se pitelee lehdistään kiinni! Isosta osasta kyllä joutunut jo luopumaan.

      Poista
  2. Kiva tarina hevosenkengällä, hieno löytö! :-) Ei ole kyllä yhtään syyskukkaa tullut täälläkään laiteltua, vaikka yleensä kyllä jotain laitan.. :-O Noo.. Vielähän tässä ehtii ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä ehtii kukittaa juu,jos siltä tuntuu. Pitäis vaan keksiä jotain uutta...

      Poista
  3. On siinä työmies ollut varmaan ihmeissään;)
    Mutta kaunis on tuo hevosen kenkä!
    Minäkin muistin jopa ottaa kuukauden kuvan, kun vain muistaisi laittaa sen blogiin ;)
    Laitoin muutaman callunan terassille, ettei olisi ihan niin ankean näköistä.
    Kivaa loppuviikkoa Nanette <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä siinä vähän pitää työmiehiä ihmetyttää,että tuollaisen kotiinsa saa :D
      Meidänkin partsi kyllä kaipaisi jotain, mutta kun en vaan tiedä mitä. No ehkä sinne jotain keksii ;)
      Kivaa viikonloppua Ellen <3

      Poista
  4. Minä olen miettinyt että pitääköhän ostaa kirkasvalolaite tähän syksyn pimeyteen ja ankeuteen :) hauska tarina tuo hevosenkenkä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellainen aparaatti vois kyllä olla hyvä! Nykyäänhän ne ei ihan maltaita maksakaan. Mutta tilaahan sellainen vie ja sellaista kun meidän kodissa ei oikein ole ylimääräistä :D

      Poista
  5. Kyllä on karumpaa kuukaudessa tullut - hyh.. Hyvä muuten kun muistutit niin täytyy räppästä se oma kuva näkymästä.
    Kenkä on kyllä komia, tarina ihana ja onnea se teille tuokoon<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää vuodenaika on kyllä ehkä ankein ikinä :( Vaikka en mikään talvifani olekaan,niin lumi toisi kyllä sitä valoa vähän...
      Kiitos Tanni, onnenhippusia sinnekin <3
      (vaikka pitänee siis kääntää tuo ympäri alempaan kommenttiin viitaten?!)

      Poista
    2. Juu, kengän "suu" ylöspäin niin onni pääsee valloilleen, tai kietaise pitsiä nauhaksi ja laita roikkumaan jostakin suu ylöspäin..=)

      Poista
  6. Käännä äkkiä kenkä toisinpäin, että se tuo hyvää eikä huonoa onnea!! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kääk,en tuollaisesta tiennytkään!!! Ei kun kenkää kääntämään siis :) !

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!