Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

torstai 20. marraskuuta 2014

Sarvia

Niitä löytyy nyt tältä(kin) suunnalta! Ihan monin kappalein! Isoin on otassa :P Mulla on taas joku ihme unettomuuskausi :/ Nelisen yötä mennyt muutaman tunnin unilla. Vähän huurussa menee sitten päivät ja illalla on jo niin pihalla,ettei saa mitään aikaseks... Mutta nämä pienet ilonaiheet ehdin onneksi hankkia ennen tätä "riemua":


Ja nämä sarvet ei ärsytä ollenkaan :)
Kauan mulla kestikin, ennen kuin minäkin haalin sarviaihetta kotiimme... Mutta näissä kun on vielä tähtiä ja harmaa väri, niin siis pakkohan mun oli :) 




Ja tässä vielä kynttilän valossa:



Polttelen näissä just ihanalta tuoksuvia fresh cotton-tuoksukynttilöitä. Me like!



Tuikkukipot löytyivät myös Jyskistä, kuten se sohvanpäällinenkin. Ja hinta oli mukavan "jyskimäinen" ;) 

Tuhannet kiitokset vielä teille kaikille kommenteista aiemman postauksen pulmaani!!! Arvasin,että teihin voi luottaa <3 Päätökseni oli lopulta siis pitää harmaa sohvanpäällinen, koska niin kuin teistäkin moni sanoi; talviaikaan se on tosi kiva ja vaihtelu virkistää :) Ja nyt äkkäsin yhden idean, joka saattaa toimia sohvan uuden ilmeen kanssa! Vaatii vaan sen verran mööpleerausta,että odotan virkeämpiä hetkiä toteuttaakseni sen... Pistän kyllä kuvia,jos toimii ;) 

Ihanaa,rentouttavaa, ihan kohta alkavaa viikonloppua teille! Näinä hourupäisinä väsymyksenkin hetkinä olen ollut niin iloinen jokaisesta kommentistanne !!! Kiitos <3

14 kommenttia:

  1. Ihanat tuikkuset. .
    en olekkaan kommentoinut tänne pitkään aikaan. Jokaisen postauksen olen kyllä lukenut, mutta kommentointi on nykyään säälittävän vähäisiä. .kivaa viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta kiva kun kommentoit nyt :) Mukava tietää,että täällä vielä käyt!
      Rentouttavaa viikonloppua sullekin!

      Poista
  2. Varsinkin valon kanssa nuo tuikut ovat hurmaavia!
    Toivottavasti saisit nukuttua!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika kiva valo noista tosiaan hohtaa :)
      Kiitos,kai se uni joskus tulee... :P

      Poista
  3. Kauniit kipposet valon kanssa.
    Juu, unettomuus ei ole leikin asia, ollaan taidettu tästä aikaisemminkin "jutella"..mutta toivottavasti saat unta pian. Oletko muuten kokeillut sitä uutta melamiinia mitä saa apteekista..? Luonnollinen tuote ajoittaisiin unettomuusjaksoihin, suosittelen kokeilemaan. Itse en ole sitä käyttänyt, mutta duunissa muutama työkamu jotka käyttävät epäsäännöllisen säännöllisesti ja toimii heillä hyvin..Niin ja iltasin lämmintä maitoa tai kupillinen kuumaa kaakaota, niin kivasti rauhoittaa ja tyynnyttää uneen<3
    Jee, mitäköhän kivaa sä taas oot keksinyt!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesällä taidettiin tosiaan tästä "vaivasta"jutella,kun silloinkin oli joku ihme uneton kausi. Jotain melatoniinia oon kokeillut,uutta tai en,sitä en tiedä. Mutta ei ainakaan auta :P Täytyy kyllä jotain poppaskonsteja alkaa kokeilemaan.. Viime yönä vedin pohjat; kattelin vielä viiden maissa kelloa,että tuleeko se uni ollenkaan :/ Jos täräyttäis kaulimella oikein napakan iskun ohimoon :D ?
      Saas nähdä miltä se mun päässä oleva visio sitten näyttää...Mutta jaan kyllä,jos lopputulos on hyvä :)

      Poista
  4. Aivan ihanat tuikkuset <3
    oikeaan ratkaisuun sohvan päällisen kanssa päädyit, olis voinut vaikka miettiä noin pitkälle, että niitähän voi vaihdella ;-)
    Toivottavasti saisit nukuttua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja ihankun noita tuikkukippoja ei tästä huushollista jo löytyisi :D ! Mutta nää olikin ihan erilaiset :P
      Juu uskoisin,että sohvaratkaisu oli oikea. Ainakin tähän vuodenaikaan :)
      Kiitos unentoivotuksista <3

      Poista
  5. Kauniit tuikkukipot!
    Minäkin olen nyt ihastunut noihin sarvipäihin.Haluaisin sellaisen hopeisen sarvipään seinälle ;)
    Käsken nukkumatin tulla käymään luonasi, jotta saisit nukkua kunnolla. Ja voit sitten virkeänä aloittaa huonekalurallin ja me nähdään sitten upea lopputulos ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ellen! Mäkin olen jo aikani ihastellut sarvipäitä ja aloitin sitten näistä :) Seinällehän sellaiset olisi ihanat...
      Kiitos käskystä,toivottavasti nukkumatti tottelee sua! Virkeys ois tosiaan tervetullutta. Ja siis nimenomaan päiväsaikaan :P

      Poista
  6. Voi sinua.. Toivottavasti saat viikonloppuna ladattua akkuja ♥ Kauniita sarvipäitä, ihanasti valo noista heijastuu :-) Meillä ei vielä näitä eläinaiheita olekaan! :-O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos,toivotaan tosiaan että viikonloppu tuo kaivattua virkeyttä.
      Tuikkujen valo on tosiaan aika kiva ja nuo tähdet antaa pienen lisäilmeen :) Saas nähdä koska sarvipäitä eksyy teillekin ;)

      Poista
  7. Toivottavasti viikon loppuna nukkumatti heittää vähän runsaammalla kädellä unihiekkaa sinulle jotta saisit univelat pois <3 kauniit nuo lyhdyt ja kaunis tuo hyllykkö joka on tehty heinäseipäistä :) mukavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, unihiekka runsaalla kädellä kuulostaa niiiiiin hyvältä :) !! Sitä odottelen tosiaan!
      Ja kiitos taas kauniista sanoistasi; mukava kuulla,että kokonaisuus näyttää kivalta :)
      Mukavaa viikonloppua sinullekin <3

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!