Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

tiistai 23. joulukuuta 2014

Valkoinen joulu

Se tuli sittenkin:valkoinen joulu!! Kyllä tuo lumi on vaan saanut minut niin iloiseksi! Joulufiiliskin tuli ihan kunnolla :) Valkoinen on joulu meillä sisälläkin tänä vuonna. Vaikka rakastankin aidon kuusen tuoksua,niin peijakas sitä havuneulas-showta :P Eli tänä vuonna meille tuli ihan aito tekokuusi! Tytär halusi ehdottomasti valkoisen. Arvatkaapa pistinkö hanttiin :D 

Tärkeän ihmisen yllätyksenä tuoma leikkoversio Amarylliksestäkin oli tietty sävy sävyyn :) Onhan kuusi jotenkin aika ´kitch´,mutta kyllä me vaan niin siitä tykätään :) !! Ensiksi laitettiin totutut normikuusenkynttilät. Mutta voi kehveli niitä mustia johtoja :( Tänään meni sitten valotus uusiksi ja kyllä nyt silmä tykkää.


Palloissa mentiin samoilla kuin viime vuonnakin. Vähän väriä pitää olla ;)Kuusenkynttilöille löysin ihanan korin Koiramäen Pajutallista. Tehtiin sinne taas perinteinen joulunalusretki :) Ai että sitä tunnelmaa...


Näistä palloista mun piti askarrella kranssi... Ei vaan kertakaikkiaan vuorokauden tunnit riittäneet :( Mutta onpas ensi vuotta varten sitten pallot valmiina :D


Nyt alkaa rauhoittuminen jouluun. Kuluneet viikot on olleet yhtä haipakkaa,eli loma tulee enemmän kuin tarpeeseen! Ja mä niin odotan tulevia rauhallisia päiviä, joiden aikana voin vihdoin uppoutua ihaniin blogeihinne. Siemailla kahvia,napsia vähän suklaata ja hymistellä hyvää oloa :) 

Ihanaa,rauhallista ja hymyn täyttämää joulua teille ystävät <3 12 kommenttia:

 1. Lumoavaa valkeaa joulua sinne koti-Pohjolaan!

  VastaaPoista
 2. Voi että ihanaa, että sielläkin saatte nauttia valkeasta joulusta!
  Oikein hyvää ja rauhallista joulua sinulle ja tyttärellesi <3 :-)

  Ps: valkoinen kuusi on pop! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Joulu oli ihana.
   Ja kuusikin hauskaa vaihtelua :)

   Poista
 3. Voi niin kaunista..
  Oikein ihanaa joulua sinulle ja perheellesi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Joulu oli ihana,toivottavasti sinunkin :) !!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Ellen!! Rentouttavaa viikonloppua sinulle!

   Poista
 5. Ihana valkoinen joulu teillä ollut! Täällä myös enimmäkseen valkoinen, kuusi on aito Honkkarista bongattu. Kyllähän niitä neulasia putoilee mut olkoot ny vielä uuden vuoden päivään... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 ! Mä oon ollut niin tyytyväinen tuon kuusen vaivattomuuteen,vaikkakin kaipaan kyllä aidon kuusen tuoksua... Mutta tuleepa olemaan helppoa kuusen pois vieminen, jihuu :)
   Nautinnollisia välipäiviä teille <3

   Poista
 6. Kaunis joulukuusi teillä!! <3 Minäkin alussa hieman arastelin valkoista kuusta, mutta kun silmä tottui siihen, en mene enää kovin herkästi sitä jatkossakaan vihreään vaihtamaan ;)

  Ihanaa loppuvuotta teille!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä tuo valkoinen alkuun tuntui aika hassulta,mutta nyt oon jo ihan tottunut. Vielä kun saisi aidon kuusen tuoksun siihen :) Mutta meitä valkoiseen tekokuuseen siirtyneitä näyttää tosiaan olevan jo aikas monta :D Ihanan helppoa ;)
   Kiitos,teille myös ihania loppuvuoden päiviä <3 !!

   Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!