Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Lämpöä talveen

Hyvää alkanutta vuotta teille kaikille!! Mä hömelö luulin,että lomalla olisi aikaa bloggailla,kuvailla,tuunailla ja viritellä. No ei (muka?) ollut :P Mutta ihanaa kuitenkin,että oli vähän lomaa. Sai tytönkin kanssa touhuta kaikkea tai ei mitään,ihan fiilisten mukaan. Ja ihan huippua:sai nukkua aamuisin pitkään!! Huomenna taas sitten kello soi :( Mutta onneksi perään onkin jo taas vapaapäivä! 

Eli mitään kummempia en ole ehtinyt kotona puuhailemaan, mutta yksi ihana yllätys saapui joululahjan muodossa ja toinen pikkumuutos tapahtui kaappien siivousmaratonin myötä. Ex-mies yllätti taas jouluna yhtä iloisesti,kuin viimekin vuonna (jolloin sain häneltä ihanan vanhan kahvimyllyn)! Tällaista olin jo moneen kertaan kirpuilla ihaillut!


Miten ihana samovaari!!! Tuolta virtuaalisesti sitten kaadan itselleni kuumaa teetä :) 
Ja tämä kaunokainen löysi paikkansa jo heti jouluaattoiltana! Eikös aika kivasti sovikin tuohon kulmakaappia koristamaan :) 


Metallitarjottimen jätin tuohon samovaarin alle vielä, mutta voisi olla kiva ihan vaan tuon pitsiliinan päälläkin... Täytynee kokeilla. 


Tykkään! 

Me siis vietimme tämänkin joulun yhdessä, vaikka eri osoitteissa ollaan asuttu jo kolmisen vuotta. Niin ihanaa,että tytöllä on jouluna molemmat vanhemmat läsnä ja vielä mummikin! Joskus tietty tilanne voi muuttua,jos jommankumman elämäntilanne muuttuu,mutta nyt vielä mentiin näin. Ja kyllähän se exä tuntuu mun maun tuntevan; aika nappiin meni tämä joululahja :) 

Niitä kaappeja tosiaan siivoilin tässä joitakin päiviä sitten ja meinasin jo heittää "kummallisen irtokarvakauluksen" roskiin. Päätin kuitenkin hetken mielijohteesta kokeilla sitä madamen kaulaan ja hih, kyllähän rouvakin nyt talvella vähän lämpimämpää päällensä tarvitsee! 



Väri on ehkä vähän väärä, mutta nyt kun tikkaat pääsivät makkariin, niin jotenkin värit mätsää toisiinsa (?) 



 Mulla oli vuosia perinteinen Home teksti tuolla oven päällä tai jollain hyllyllä, mutta sitten näin jossakin blogissa samat kirjaimet vähän eri järjestyksessä ja  tykästyin. Kyllä sitä täällä on taas viime päivinä itteeään saanut ihmetelläkin, eli ihan sopii kyllä tänne nuo kirjaimet tuolleen sommiteltuna :P 


Loppuun pieni ideointitoive. Teillä kun on aina niin ihania idiksiä ja ehdotuksia <3 !! Eli tämän kuvakehyksen ostin jo kesällä, mutten ole vieläkään löytänyt siihen oikein mitään sopivaa valokuvaa :/ Värit ei vaan natsaa tai tulee liian levottoman näköinen, kun noissa kehyksissäkin on ties mitä kuvaa ja väriä... Rupesin sitten miettimään,että pitääkö se valokuva ollakaan? Voisko olla joku muu? Mutta mikä??? Ideoita ihanaiset?? 



Kivaa alkavaa viikkoa teille kaikille,onneksi tulee kevennetty sellainen :) 


18 kommenttia:

  1. Minusta on todella hienoa, että vietätte joulun tuolla tavalla. Se on lapselle varmasti ihana juttu ja osoittaa, kuinka tärkeänä pidätte myös häntä.
    Nuo kehykset ovat tosi herkän kauniit. Jos et laita niihin valokuvaa, miten olisi jokin runo/ajatelma? Toisaalta kehyksiin voisi kiinnittää vauvan ekat töppöset tms. Muistorikkaan, kauniin esineen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku runo voisi tosiaan ollakin kiva! Kaunis esinekin voisi onnistua,jos keksin pitävän kiinnityskeinon,eli kiitos ideoista!
      Juu,voidaan tosiaan olla iloisia,että ollaan näin hyvissä väleissä,että jouluakin voidaan viettää yhdessä. On niitä toisenlaisiakin tarinoita,valitettavasti :(

      Poista
  2. Kehystä voisi tuunailla vaikkapa jättämällä tuo eiffel-torni näkyviin ja muu osa laittaa muuten, lautasliinaa (vaaleakuvioinen) ja decupe-lakkaa....? On muuten ihana samovaari<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmmm,osaiskohan sitä... Vois mennä aikamoiseksi säädöksi :D Mutta ajatuksena kiva ja ties vaikka kokeiliskin... :)
      Samovaari on tosiaan ihq :)

      Poista
  3. Miten ihanaa, että voitte viettää joulua kaikki yhdessä :)
    Upean lahjankin olet saanut, kyllä ne yleensä tietävät mistä naiset tykkäävät ;)
    Ihanaa alkanutta vuotta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos,sinulle myös ihanaa alkanutta vuotta <3 !
      Ja tosiaan hyvä mieli on,että joulu voidaan viettää lapsen kannalta näin hyvin :)

      Poista
  4. On kyllä tosi mahtavaa, että sulla on noin hyvät välit ex-mieheesi. Siis tyttäresi takia. Mikään ei oo kurjempaa kuunneltavaa, kun eronneet vanhemmat, jotka tappelee ja ei voi hoitaa edes lapsensa asioita kasvotusten. :( Sitä aina näkee ja kuulee kaikenlaista ja tulee kyllä tosi surullinen olo. Siks onkin ihana kuulla, että on myös tuollaisia eronneita vanhempia. :) Ja on kyllä makee tuo samovaari! :))

    Ja tuohon kehykseen. Se vois olla kiva jollain mietelausella.. joku enkunkielinen vaikka. TAI mitä jos muokkaisitkin valokuvan mustavalkoiseksi tai seepiaksi.. toimisko sellainen tuohon kehykseen? Mulle tulee mieleen että voisko tuossa olla myös joku kuivattu/koristelehti.. no.. en tiiä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri näinhän se on; sitä kuulee niin paljon ikäviä erotilanteita ja tarinoita,että voidaan olla tosi onnellisia näin hyvistä väleistä.
      Mietelause tauluun vois kyllä olla kiva!! Ja tarpeeks helppo mulle :D Mustavalkoisia kuvia oon jo kokeillut,mutta ei oikeen nekään... Mutta jotain tekstiä taidan kokeilla!

      Poista
  5. Härregud!!! Samovaari!!! Ihan nyt just samalla muistin kun sun kuvan näin et mullahan on JOSSAIN tollanen samovaari, isältä peritty. Olin unohtanut koko vekottimen!! Onneks huominen on vapaata, käytän sen samovaarin etsintään. :) Ihana ex-mies ja ihanat välit teillä, upeaa. ♥ Jos maalais liitutaulumaalilla ton keskuosan ja kirjottais siihen jotain älykästä kuten " Love yourself" tai " You are beautiful". ihan vaan ittelle muistutukseks... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhihiii, mahtavaa että muistit mun kuvien kautta oman samovaarisi! (ja äsken sen jo näinkin. Hieno!)
      Kiitos hyvistä ideoista taulun suhteen! Liitutaulumaalia en ole kokeillutkaan ja sittenhän vois kätsästi vaihtaa tekstiä aina fiiliksen mukaan! Joo!

      Poista
  6. Ihania kuvia.. Törmäsin tänään kirpparilla noin 10 sentin korkuiseen samovaariin.. olis maksanu 2€.. En ostanut..harmittelin kyllä kotimatkalla :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mutta voi himpskatti! Eikös sellainen söpöläinen olisi pitänyt kotiuttaa?! :) Nooh,ties vaikka siellä sua vielä odottais ;)

      Poista
  7. Mukavalta kuullosti joulun viettonne ja lahjakin on hieno :) ihanaa alkanutta vuotta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Samoin sinulle kaikkea hyvää alkaneelle vuodelle!!

      Poista
  8. Ihanalta kuullosti teidän joulu vietto. <3 Kaunis samovaari, kauniin lahjan olet saanut. :)
    Kehykseen voisit laittaa kauniin runon, minkä voisi pienillä napeilla tai pitsinauhalla koristella. Tai vanha koru, rintakoru. Ihanaa ja onnellista uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulu tosiaan oli mukava :) Ja lahja aika super!
      Runoon tai mietelauseeseen alan kallistumaan ja tuo nappi/pitsi-idea on hyvä! Kiitos siis ideoista!
      Sinulle ja perheellesi myös oikein hyvää alkanutta vuotta!

      Poista
  9. Heips ihanainen!! <3 Vihdoin ehdin piipahtamaan sinunkin blogissa! Itsellä oli kans ajatuksissa, että joulunpyhinähän sitä ehtii vierailemaan muiden blogeissa, mutta mitä vielä. Meillä ramppasi koko pyhät vieraita, jo kyllästymiseen asti :D Koko ajan sai olla emännöimässä ja siivoamassa seuraavia vieraita varten, alkoi käymään jo työstä!

    Ihana lahjus ex-mieheltäsi! Muistan jo viime joululta että vietitte sen yhdessä, on kyllä ihanaa kun tyttönne vuoksi teillä on tuollainen järjestely <3 Karvajuttu sopii hauskasti madamen kaulaan, sopii tosiaan tikkaiden kanssa hyvin yhteen!

    Mä laittaisin kehykseen mustavalkoisen tai seepianvärisen kuvan. On muuten ihana kehys! <3 Mua kiehtoo tällä hetkellä Pariisi-aihe, keittiössä ja meidän makkarissa sitä alkaa jo olemaankin ihan kiitettävästi :)

    Ihanaa ja rentoa viikonloppua! <3

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!