Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Hoitopöydän uusi rooli

Palmusunnuntai-iltaa ystävät! Niin että kuinkas kävikään sille tytön huoneessa olleelle massiiviselle hoitopöytä/lipastolle? Minähän ehdin sen jo laittaa facen kirpparillekin myyntiin, kun ajattelin,ettei se herttisentään minnekään meillä enää mahdu. Lipasto toimi loistavasti hoitopöytänä, jollaiseksi se aikoinaan ostettiinkin, mutta esim.lelukaappina aivan mahdoton tapaus. Ja nyt kun "ihmelipasto" imaisi koko sekalaisen askartelu/lelu/kruunu/pelikokoelman sisuksiinsa, ei lipastolla tuntunut olevan enää mitään roolia. Mutta mutta... 
Pyysin ystäväni avuksi kantamaan sitä parvekkeelle, että josko siellä multien ja (niin minkä muiden?!?) säilytyspaikkana... Onneksi pysähdyttiin matkalla,eli olkkarissa :


Mutta arvatkaa vaan mikä vatkaus ja veivaus täällä kävikään,ennen kuin tämä ratkaisu löytyi :D :D !! 
Onneksi kekattiin kokeilla pöytää näin päin, niin sitten lopulta loksahti palaset paikoilleen! (Kiitos Katja-muru!)  Ja siis ihme ja kumma, näinkin iso mööpeli vaan jotenkin vielä mahtui näihin neliöihin?! Ja mä vielä taidan tykätä tästä ratkaisusta aika paljon :) 


Pakko oli kyllä vähän tyhjentää tuota seinää muista tilpehööreistä, kun alkoi olemaan vähän sellanen huonekalukauppafiilis :P  Pöytäkin on jotenkin kiva näin päin tuossa peilin alla.


Vähän kyllä hämää tuo puunvärinen kansi ja nupit... Mutta valkoinen voisi olla jotenkin liian valkoinen (onks sellaista?!) ja se turkoosi ei kyllä millään sovi olkkariin. Ehkä. Harmaa? Ehdotuksia?


Ja minkä tärkeän roolin ex-hoitopöytä saikaan! Sehän säilöö loistavasti kaikki koristetyynynpäälliset ja verhot. Pöytäliinat ja kankaat. Kätevää :)



Pikkukaappi löysi paikkansa vastakkaiselta seinältä. Kivasti sopiikin tuon kellon värimaailmaan. Kulkutilaakin on enemmän, kun musta rautatuoli muutti makkariin.



Kyllä se näin vaan näyttää olevan, ettei mistään kannata luopua :D Kivaa vaihtelua tuli olkkariin ja säilyi hyvä ja muistorikas mööpeli :)


Meillä onkin nyt loma!! I h a n a a !!! Pääsiäisaskarteluja on puuhailtu, vähän tuttaville virvottu, nautittu leppoisasta olosta ja siitä tunteesta, kun tietää ettei aamulla tartte herätä töihin ja päiväkotiin :) Ja ensi viikon suunitelma:tehdään mitä huvittaa!-Parhautta-
 Kivaa alkavaa viikkoa teillekin, lomalla tai töissä. 

Näihin tunnelmiin...



16 kommenttia:

  1. Kätevä emäntä :) Mä maalaisin harmaaksi.Ja vaihtaisin nupit( pystyykö vaihtaan).Onneksi et myynyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe,näinpä :) Harmaa kiehtoo muakin. Nupit löysinkin jo ja päädyin ehkä vähän erikoiseen ratkaisuun :D Pitää mallailla ja jos ok,laitan kyllä kuvia.

      Poista
  2. Oi miten ihana postaus:) maalaa tai vaihda nupit kokonaan? Tosi kaunista teillä ja nauttikaaa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Amanda! Uudet nupit löytyi tänään,en oo vaan vielä ehtinyt niitä kokeilla... Saas nähdä kuinka sopivat.
      Kiitos kauniista sanoistasi ja juu,nautitaan :)

      Poista
  3. Kansi maalaukseen ja nupit vaihtoon niin taso on täydellinen liinavaatekaappi!! Tai mites olisi esim. kirjansivuilla tason päällystäminen..sopisi sun tyyliin..?
    Ei kannata mistään luopua, se on jo todettu. Ja kaikki tuollaiset mööpelit on tarpeellisia, mihin saa jotakin piilotettua ja jotakin esille, eli ihania asetelmia varten pöytäalaa ja niin tarjoulutilaa jos innostuu kutsuja pitämään niin tuohon saa kivasti esille jotakin hyvää. Oikein ihanata ja idearikasta lomaa teille molemmille<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jees,maalia pitää kyllä hankkia ;) Ärsyttää vaan kun ovat niin kalliita :/ Kirjansivuilla päällystäminen ois varmaan ihana,mutta ei riitä mun maltti sellaiseen touhuun :P
      Ja hei kiitos,ihan loistava idea käyttää tuota tarjoilutasona!!! Eipä ois tullut mieleen. Esim.jouluna haetaan kaikki aina keittiöstä,mutta ens jouluna tarjoilut laitankin tuon lipaston päälle!!
      Kiitos Tanni, loma on ihana mutta kiirettä piisaa tuon pienen ikiliikkujan kanssa :D

      Poista
  4. Mun mielestä tuo ruskea tuo kivasti särmää ja äkkiä katsottuna näyttäis sopivan hyvinkin lattian kanssa. Joten anna olla!
    Kaunista teillä on! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta tuokin,että ruskea tuo kivasti särmää.Lattia on vähän tummempi,mutta sopii kyllä aika kivasti lipaston tason väriin. Nooh,saas nähdä mihin päädyn, mutta toistaiseksi pysyy siis tuossa värissään ihan tilin saldonkin vuoksi :D
      Kiitos kauniista sanoistasi :)

      Poista
  5. Heippa taas :) Laitoinn sulle haasteen käy kurkkimassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No heippa Tianna :) Pitää heti käydä kurkkaamassa! Tää lomalla oleminen on vaan niin kiireistä,ettei ehdin yhtään rauhottumaan blogien pariin :P Mutta kyllä tässä joitakin hetkiä löytyy :)

      Poista
  6. Minä ehdottaisin ehkä jotakin harmaata sävyä ;) Kaunista ja sopusointuista kodissasi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmaaseen taidan kyllä kallistua. Sopii sitten kivasti olkkarin väreihin.
      Kiitos ihanista sanoistasi <3

      Poista
  7. Ihana postaus. Hoitopöytä sopii mainiosti olohuoneeseen, sai uuden upean käyttö tarkoituksen. :) Mitään ei kannata hävittää, huonekalulle voi löytyä uusi käyttö tarkoitus. Huonekalun pystyy melkein aina uudistaa uudella maalilla. Itse maalaisin kannen harmaaksi ta vaihtaisin valkoiset tähti vetimet tai maalaisin vanhat vetimet valkoiseksi/harmaaksi. Pöydän oviin laittaisin koristetarrat. Ihanaa pääsiäis viikkoa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juu,tässä se tuli taas huomattua,ettei mistään kannata luopua! Paitsi ehkä siinä vaiheessa,jos ei mahdu enää kulkemaan :D
      Tänään löysin ihania vetimiä! Pitäis vaan ehtiä niitä kokeilemaan :P Ja maalin aikakin koittaa myöhemmin :) Mutta koristetarroja en ollut ajatellutkaan! Kiitos ideasta,voiskin olla tosi kivat!
      Ihanaa viikon jatkoa sinulle <3

      Poista
  8. Harmaa sopisi tuohon kyllä täydellisesti! :) Vielä kun laitat nupit vaihtoon, niin tuosta tulee entistä kivempi! Kivaa viikkoa sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmaa on saanut niin paljon kannatusta,että se se taitaa sitten olla :) Nupit tosiaan löysin jo tänään!
      Kivaa viikon jatkoa sinullekin <3

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!