Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

maanantai 16. maaliskuuta 2015

Vangittua kauneutta

Jahas,taas uusi viikko startannut! Mihinhän se edellinen katosi :P ?! Kaikkee pientä ja vähän isompaa tässä on touhuiltu ja kotiin hankittu, mutta kuvia on vaan unohtunut ottaa. Tänään kuitenkin pari pientä vangittua juttua :) 

Tämähän lienee sellainen kukkia varten tarkoitettu häkki. Mun floristin taidot tuntien päädyin kuitenkin vangitsemaan tuonne jotain ihan muuta! Tykkään kovasti tämän rosoisesta pinnasta ja kauniista muodosta. 



Saattaahan tämä kesällä löytää paikkansa partsiltakin, mutta nyt somistaa makuuhuonetta. 


Tuli siinä samalla vähän myllerrettyä muutenkin tuon tason tavaroita. Kulmaan olikin kiva saada vähän tällainen isompi elementti. Kodin 1:stä tämän löysin ihan pilkkahintaan ;)



Tännehän voi vaihdella somisteita taas sitten oman mielen mukaan :) Tosin mun mielestä vaatii tuollaisia korkeampia tavaroita,ettei näytä ihan pöljältä. Runsaamminkin voisi tuota kamaa olla, mutta näillä startti :)



Olohuoneen ikkunaan pääsi kaapin päältä tyhjänä möllöttänyt häkki. Vähän "tekokevättä" sinne virittelin...


Ihan kivan herkkishän tuosta tuli :)



Pitäisi mennä taas maaliostoksillekin... Tällä kertaa ajattelin ihan räväyttää ja ostaa jotain muuta väriä, kuin valkoista?! Minä?!?!!! Nähtäväksi jää uskallanko :D Eilen roudasin sellastakin mööpeliä kotiin,että tänään on reidet huutanu leipää ja hoosiannaa oikein kunnolla! Mutta voi veljet, eipä kipu  haittaa, kun leijun taas ihan pilvissä löytöni vuoksi :) !! 
Siitä siis piakkoin ;) 

Ihanaa keväistä viikkoa teille <3 Onpa ollut mukava saada pari uutta lukijaakin tänne! Lämpimästi tervetuloa! 

15 kommenttia:

  1. Ihana tuo häkki! <3 Sinnehän on kiva laitella vaikka mitä esille, fiiliksen mukaan :) Mä oon täällä niin happyhappy, kun makkarin remppa on pian valmis. Yks seinä enää tapetoimatta, niin pääsee sisustelemaan! Kivaa alkanutta viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saattaa tosiaan olla aika monikäyttöinen tuo häkki :) Ties mitä kaikkea sinne keksiikään :D
      Jeee,ihanaa että remppa viime metreillä! Innolla odotan lopputulosta!!!! Mä olen vaan nykyään vähän sekaisin sun blogin/blogien kanssa :( Onko sulla 2 blogia,vai mites tää nyt toimii :P ?

      Poista
    2. Mäpä laittelen sulle säpöä :)

      Poista
  2. Tosi kiva ja monikäyttöinen tuo häkki! Kaunista:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Voipi olla tosiaan,että häkille löytyy ties mitä käyttötarkoituksia :)

      Poista
  3. Tuo häkki on kiva ja varmasti monipuolinen. Heti tuli mieleen, että olisi kiva terassilla ja siellä voisi kasvattaa yrttejä :)
    Minkähän väristä maalia meinaat ostaa....
    Ihanaa viikkoa Nanette <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu saattaa olla,että uskaltaudun joitain rehujakin tuonne laittamaan.. Joskus saan ne jopa pidettyä hengissä :D Tai yrteistä ei kyllä ole kokemusta... mutta voishan sitä ihan villiintyä kokeilemaan!
      Hihii,maalivalintaa pähkäilen edelleen :P Saas ny nähdä kuin käy...
      Ihanaa viikkoa sinullekin <3 !

      Poista
  4. Aivan ihana häkki. Sinne voi vaikka vuoden ajan teemojen mukaan vaihdella sisustus tyyliä. Ja voisin hyvin kuvitella sen parvekkeelle, missä olisi kesäkukkia. :) Ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja totta! Kesäkukat näyttäisivät varmaan ihanilta! Mä kun vaan en oikein omaa hortonomin taitoja :P
      Suuren suuri kiitos ihanasta ylläripaketista Marianne!! Tuli tänään kotiin ja ilahdutti niiiiiin kovasti!! Ja jee,juuri tuota kokoonpanoa toivoinkin :) ! Hyvä mieli tulee tuollaisesta muistamisesta <3

      Poista
  5. Ihana häkki :) monikäyttöinen kun voi muutakin laittaa kuin kukkia :) kauniin herkkä myös tuo roikkuva häkki...ihanaista viikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Pitää tosiaan kokeilla erilaisia virityksiä häkkiin. Ai että kun ois kasa joitain ihania vanhoja pellavakankaita... Niitä pinoon tuonne! Vaan kun ei ole :/ Mutta enköhän jotain taas keksi :)
      Ihanaa viikkoa sinullekin!

      Poista
  6. Upea häkki! Sulle on iskenyt nyt kadoksissa ollut tuunausinto:)) Uusia juttua oottelen;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anne-Mari! Ja joo..o,taitaa tuunausinto taas vähitellen heräillä ;) Kevät <3

      Poista
  7. Ihana häkki!! ♥ ♥ Jaahas, mitähän väriä nyt maalataan ja minne, hmm... Jään jännityksellä odottamaan... Jumangekka, mitäs oot taas löytänyt???!! Kuljenko mää laput silmillä vai kädet taskuissa vai missä vika kun ei mitään jää mistään näppisiin...??? Pari kivaa pulloa löytyi lasinkeräyspisteestä, siinä mun löydöt. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt en kyllä löytäny mitään roskiksesta,vaan jouduin ihan maksamaankin :P Mutta tällä kertaa kannatti vähän maksaakin!! Just sain jutskan maalattua,eli piakkoin kuvia ;) Ja kyllä: uskalsin käyttää muuta,kuin valkoista maalia! Ohhoh!

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!