Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

maanantai 27. huhtikuuta 2015

Antaa kaikkien kukkien kukkia...

Mulla on vissiin jonkinlainen "kapina totuttua vastaan"-kampanja menossa kodin sisustuksessa :D  En kyllä koe varsinaisesti kapinoivani, mutta jonkinlainen halu hassutella näköjään on. Muistatte varmaan ne olkkarin laatikoston nupit, jotka on kaikkea muuta kuin keskenään samanlaiset? Noh,samalla linjalla näköjään jatkan :) 

Tuossa eteisen naulakossa ne ripustuskoukut on vissiin tehty pölystä tai muusta vastaavasta.. Eli eivät kyllä ole takin ripustamiseen tarkoitettuja! No eihän tuossa kyllä oikein takkeja mahdu riiputtamaankaan,kun on lipasto tiellä :P Mutta yhtä olen käyttänyt ahkerammin ja *naps*-sehän katkesi koko paska!  No hankkiako yhtä  huono tilalle vaiko jotain ihan muuta? Tämä kun osui silmiini Outlet-messuilla,niin vastaus oli aika selvä; jotain ihan muuta! 


Ja juu ei,eihän se natsaa yhtään yhteen niiden toisten kanssa, mutta ehkä juuri siksi on niin ihana :) Naulakon toisesta päästä puuttui koukku kokonaan, joten sinne ihan piruuttani hankin sitten taas erilaisen! Valkoinen on liian suuri ja tää liian pieni :D Omituinen sisustusmaku mulla :P


Omituinen ehkä on, mutta nyt tekis mieli vaihtaa nuo muutkin koukut! Jos vaikka kaikki erilaisia?! Ois ainakin vierailla heti sisääntullessa vähän ihmeteltävää :)


Samaisilta messuilta, samaan kolme euroon huimaan hintaan, löytyi tämä ihana ovenkahva! Tuota ostaessani en kyllä yhtään tienyt mihin tämän laittaa, mutta onneksi nappasin mukaani! Tässä vanhassa ovessahan oli sellanen liian uusi, kiiltävä kahva. Ei hyvä. No en tiiä onko tääkään, mutta mun "kapinasilmään" on :)


Kiinnitys on taas ihan omaa luokkaansa; yhdellä ruuvilla ja sinitarralla :D Eipä tarttennu porailla ovivanhusta!


Pitäis ehkä yrittää irrottaa tuo lukkopesäkin...


No jotain ihan oikeesti perinteisen kaunistakin; tyttären äidilleen poimima valkovuokkokimppu <3


Mutta on se ihanaa,että tällaisella pöpillä on kuitenkin niin ymmärtäviä ihmisiä ympärillään :D ! Ihanat blogiystävät ovat muistaneet minua supersuloisilla yllätyspaketeilla!! Tämä liittyy siis "Ilahduta bloggaajakaveria"-haasteeseen.

Tuhannet kiitokset Mervi!!! Ihan käsittämättömän ihana paketti!!! Kyllä sä oot taitava!


Uniikki muna löysi heti paikkansa:



Ja suuren suuri kiitos Marianne, kylläpä sinäkin jo tunnet mun maun niin hyvin :) !!!
ps.Sujautin korttisi noihin lähettämiisi kehyksiin, kun pitäähän näin nätti kortti olla esillä!



Kyllä tällaiset muistamiset vaan niin ilahduttaa ja jotenkin ihan liikuttaa! Aivan supereihin ihmisiin on saanut tutustua näiden blogien kautta! Olen niin iloinen teistä jokaisesta <3 
Aion ehdottomasti jatkaa itsekin tätä haastetta, kunhan ehdin vähän paneutua ylläreiden sisältöön ja pikku-pakettien saajiin :)  Himmeet paineet vaan,kun näin ihania ylläreitä itse saa!! Että mitä ihmettä sitä keksii...

Iloista ja halutessanne hassuttelevaa vappuviikkoa teille kaikille!




8 kommenttia:

  1. Kauniin näköisia nuo koukut, enkä usko että olisivat pahannäköisiä vaikka olisivat kaikki erilaisia.Kaunis ovenkahva <3 Valkovuoksot on niin kauniita.Ihania paketteja olet saanut <3 Mukavaa vapun odotusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla tosiaan,että alan vaikka kirppareilta hamstraamaan erilaisia koukkuja :) ! Valkovuokot on kyllä niin kevään ja lähestyvän äitienpäivän merkki :)
      Kivaa viikonlopun jatkoa!

      Poista
  2. Söpöt koukut ja toi ovenkahva on tosi suloinen. :) Ollos hyvä paketista, kiva että ilahduit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilahduin tosiaan! Aivan ihana yllätys :)
      Noita koukkuja ja kahvoja ois pitänyt ehkä ostaa vähän useampikin kappale...

      Poista
  3. Kauniita nuo koukut! Minä jotenkin tykkäisin ajatuksesta, että kaikki olisi erilaisia :) Ihanaa viikkoa sinne ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Juu..u,itteänikin kiehtoo kokeilla sellaista erilaisten koukkujen naulakkoa :) Jotain ihania värillisiäkin ehkä...
      Kivaa viikonlopun jatkoa!

      Poista
  4. Voi tuota valkovuokkokimppua! Olen viettänyt lapsuuteni Helsingissä ja keväisin kaipaan sen vuokkometsiä toistuvasti. Niitä kun ei Oulun korkeudella ole. Iloista Wappua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä noita valkovuokkoja tosiaan riittää :) !! En tiennytkään,ettei niitä ole kuin jollekin tietylle korkeudelle asti?! Höh. No mutta tulet joku kevät taas tänne päin niitä ihastelemaan :)
      Ihanaa viikonlopun jatkoa!

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!