Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Uuden alku?

Jos joku tänne vielä eksyy karmivan pitkäksi venyneen tauon jälkeen: lämmin tervehdys sinulle!!! Kyllä on kuulkaas vaikeat hetket nyt käsillä, kun en otsikkoakaan meinannut keksiä. Kymmeniä kertoja olen miettinyt, että pitäis taas aktivoitua blogin (oman ja teidän) suhteen, mutta aina on tullut outo tunne. Mitä mulla olisi näytettävää? Annettavaa? Jaettavaa?? Jäätävä tunne. Tyhjä ja suoraan sanoen paska.
 Joku sisäinen into kuitenkin kai yrittää puskea päätään. Halu jakaa kanssanne edes jotain. Saada aikaan- edes jotain. Se mihin tämä tunne johtaa, mitä tänne blogiin alkaa ilmestymään ja kuinka usein, on vielä täysin hämärän peitossa. Voisko tästä tulla joku muukin kuin sisustusblogi? Voisko tämä olla sitäkin, mutta jotain muutakin. Jotain elämästä yleensä? 
 Elämässä ainakin riittää ihmettelemistä. Ja paljon! 

Mutta tänään, kuin lapsen ensiaskelin, jaan kanssanne kuvia ja tunteitani kuluneesta kesästä. Ajatuksia, joista ehkä syntyy sitten jatkoa. Ehkä niistä nousee mietteitä teillekin? Jospa vaikka jaatte niitä kanssani :) ? 
Oisko tämä uuden alku sitten...? Ehkä.


Kesän isoin ja onnellisin juttu oli ehdottomasti tyttären ihkaeka etelänmatka! Kaikilla oli mahtava, iloinen, auringon ja valon täyttämä matka. Hyvä mieli, täydellinen rentoutuminen. Onni ja kiitollisuus siitä, että voimme tytön vanhempina jakaa yhdessä tällaisia hetkiä, vaikka eronneet olemmekin. 
 Ja se tytön onni <3 Ne katseet, naurut ja riemunkiljahdukset! 
Ne muistot kantaa pitkälle pimenevään syksyyn!
-ONNI-





Nyt kun arki on taas niin kiireistä, että hyvä kun perässä pysyy, voi muistella hetkiä palmujen alla.
 Riitti kun OLI. 
Ihan parasta! 
-LOMA-



Ihania asioita ympärillä ja aikaa ihastella niitä. 

Loman jälkeen katselin monesti tätä kuvaa. Välillä toivoin voivani napata tuon pyörän ja polkea yksin jonnekin. Istua hiljaa ja unohtaa kaikki ympärillä oleva. Tai polkea vaan niin pitkälle kuin jaksan. 
-EKSYNYT OLO-



Kauniita asioita ihastellessa pienoisesti kalvava fiilis, kun blogissa ja sistutamisessa kummallinen hiljaiselo. Kuitenkin iloinen siitä, että vielä bongaa kauneutta ympärillään! 
-MISSÄ OMA LUOVUUS PIILEKSII?-




Onneksi oma mauton ja omituinen huumorintaju on säilynyt. Nimimerkillä toiset kuvaa Palmassa nähtävyyksiä, eräät tällaisia kultturelleja näkymiä :D 
-HUUMORISTA ENERGIAA-




Kiitollisuutta, että voi lapselleen tarjota hetkiä, joita hänkin saa muistella vielä pitkään. 
-ÄITINÄ OLEMISEN ONNI-




Kiireettömät hetket, lämpö ja aurinko. 
-MIKSEI AINA VOI OLLA KESÄ??-










Ja kun Suomen alkukesä oli mitä oli, nämä Mallorcan säät olivat kyllä toiveiden täyttymys! Ja arvatkaa vaan onko ensi kesänä pakko päästä taas johonkin reissuun :) ?!? 
-TAHTOO MATKUSTELLA LISÄÄ!!-



Ja nyt sitten kesän väistyttyä jokasyksyinen fiilis; josko tästä alkaisi jotain hyvää? Josko vihdoin tapaisin sen oman ihmisen, kenen kanssa jakaa arkea? Josko nyt saisin tehdä sellaista työtä, josta nauttisin joka päivä? Josko nyt jaksaisin urheilla säännöllisesti, syödä tervellisesti, katsoa peiliin tyytyväisempänä? 

Monille ihmisille uuden vuoden vaihtuminen symboloi uusia mahdollisuuksia, uutta alkua. Mulle se aika on aina ollut syksy. Omituinen aikakäsitys :D 

-UUDEN ALKU?-




Eikun siis katse horisonttiin, kohti tulevaa, positiivisin mielin! 

Matkalaukut on purettu kesästä, monia hyviä muistoja kerätty, nyt valmiina syksyyn!


Jos olet jaksanut lukea tänne asti, voin paljastaa, että on täällä vähän jo sisusteltukin ;)  Siitä vaikka sitten ensi kerralla! 



11 kommenttia:

  1. Ihana kuulla sinusta Nanette pitkään aikaan<3
    Olenkin miettinyt, mitä mahdat puuhastella nykyään ;)
    Itselläkin blogin kirjoittaminen ja samojen nurkkien kuvaaminen alkaa välillä tuntua puulta. Tuonne Instan puolelle tulee laiteteltua kuvia melkein päivittäin, se on niin nopeata puuhaa.
    Minäkin olen miettinyt, että voisihan sitä kirjoittaa muustakin sisustamisesta. Aika monessa blogissa on nykyään aiheita laidasta laitaan, ja ainakin itse tykkään lukea eriaihepiirien postauksia.
    Kivaa syksyä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Ellen ihanista sanoistasi! Kiva kuulla,että on vähän kaivattu :) Kyllä tää tästä varmaan taas hissukseen käyntiin lähtee ;) Voi olla tosiaan että vähän erilaisella sisällöllä. Ja vähitellen alan taas ihastelemaan teidänkin blogeja. Niitä onkin jo iso ikävä!
      Ihanaa syksyä sullekin <3

      Poista
  2. Mukava "nähdä" sinua täällä pitkästä aikaa ♥ Elämä muuttuu vaan sen edetessä, asioiden tärkeysjärjestys muuttuu, punainen lanka on välillä sängyn alla piilossa...mut kyllä se siitä, usko pois ;) Mieluummin nykyään itsekin lukee enempi sellaisia lifestyle juttuja, arkea ja välilllä juhlaa arjen keskellä. Iloa viikkoosi ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Riitta <3 Tällaiset sanat lämmittää niiiiin paljon!! Kiva että jokunen teistä ainakin pysyy mukana :)
      Iloa sinunkin viikkoosi ja "nähdään" taas!

      Poista
  3. Mukava kun olet täällä taasen ♡
    Mulla oli kanssa hiljaiseloa melkein koko kesä ja kun aikansa pitää taukoa, niin tuntuu, että on hurjan vaikea palata....
    Mistä lie johtuukaan,mutta sitäkin uhmaten täällä ollaan jälleen ja tästä on hyvä jatkaa :) Eikös niin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai että miten hyvä mieli tulee, kun mut vielä muistetaan :) !! Kiitos kauniista ja kannustavista sanoistasi Kikke <3 Alku on tosiaan vähän hankala, mutta kyllä tää varmaan tästä taas lähtee ;)
      Ihanaa syksyä sinulle!

      Poista
  4. Voi Nanette, ihanaa kuulla sinusta.. Niin, miksei aina voisi olla kesä..? Herättäviä kysymyksiä, mutta aika antaa vastaukset. Asioilla on tapana järjestyä, vaikka se veisikin aikaa, mutta kun antaa itsellensä sen ajan rauhassa, niin on helpompi nähdä suunta mistä sitä hyvää saa kerättyä itsellensä. Näitä "kasvukipuja" on meillä jokaisella. Mutta se tarvii pikkusen sitä "munaakin", munaton ei kannata olla..=D(Tarkotan tässä tapauksessa sitä asennetta)
    Mutta vallan ihanaa on kuulla sinusta ja ripaus etelän lämpöä tulvi kivistasi. Ihanaa viikkoa teille Nanette!

    VastaaPoista
  5. Tanni-muru <3 Kiitos ihanista,kauniista sanoistasi!!! Niin totta kyllät tuo mitä sanot! Mutta sillä pahimmalla "munattomalla hetkellä" ei vaan aina jaksa uskoa,että asiat järjestyy :P Mutta peruspositiivisena tapauksena onneksi niitä munallisia hetkiä on suhteessa paljon enemmän :) ! Ja onneksi on ihania ystäviä, jotkut jopa pelkän verkonkin kautta piristää niin ihanasti arkea ;) ;) ! Ja tietty se pieni eka-luokkalainen <3
    Iso rutistus sinulle ja ihanaa syksyä! Kuulemisiin :)

    VastaaPoista
  6. Hei, kivaa, että oot taas täällä!
    Munat slam sport.. :D Kiva kuulla, mitä kesällä oot hommannut, kun oot pitänyt blogilomaa. Ihan rennolla meiningillä tätä bloggausta pitää tehä, ei hampaat irveessä, kun ei kerran toimeentulokaan oo kiinni postaustahdista. :)

    Mun blogi on aika sillisalaatti ja välillä taas mietin, että pitäiskö keskittyä kunnolla johonkin... äh, antaa mennä vaan. Sieltäpähän saa kauempana asuvat tutut ja ystävätkin lukee, mitä mää hörsötän millonkin.

    Mutta sen vaan sanon, että oon saanut sun pikkusista diy-ideoistasi hirmuisesti inspiraatiota (välillä ihan toteutukseen astikin...) ja iloa! Kiitos niistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja kivaa olla täällä, kun kuulee taas teistä ihanista! Iso,iso kiitos ihanasta kommentistasi Maria <3 !! Mukavaa jos saat täältä "eväitä" matkaasi :)
      Vielä on vähän kyllä ruostetta tässä touhussa, mutta kaipa tää tästä hissun kissun.. Jotenkin ei vaan vuorokauden tunnit riitä :P Mutta yritän kovasti vierailla sinunkin blogissasi! Ja todella: antaa mennä vaan! Postataan siitä mikä hyvältä tuntuu ;)

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!