Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

maanantai 14. joulukuuta 2015

Keittiön talvilook

Ja ehei, ei suinkaan joululook! Mä olen nimittäin auttamattoman myöhässä kaikessa jouluun liittyvässä :P Eli nyt ei tule jouluun viittaavaakaan postausta. Mutta onneksi sellaisia varmasti riittää :) Jospa mullakin "jo" ensi viikolla! 
Meidän keittiöhän on ollut aikalailla vaaleanpunaisella höystetty. Valkoinen tietty vallitsee, mutta melko isolla kädellä vaalenapunaista joukossa. No nyt rupes kaipaamaan jotain hillitympää, liekö talven harmauden syytä... Mutta harmaan sävyn sai keittökin! 


Muutos taisi alkaa vähitellen tuosta matosta. Sen ostin jo joitakin kuukausia sitten, mutta nyt vasta karsin melkein kaiken muunkin pinkkiin vivahtavan keittiöstä. Mattohan oli siis ennen pinkkisävyinen räsymatto. Just passelit tabletitkin löytyi omista laatikoista :)


Oli muuten tosi kivoja mattoja K-raudassa! Valkkaamiseen meni ihan naurettavan kauan aikaa, kun kaikki oli jotenkin niin ihania!


Vähän kyllä arvoin sopiiko harmaa ja tuo ruskea yhteen.. Mutta onhan tuo lattiakin ruskea. Ja nyt on silmä kyllä ihan tottunut :)


Lamppukin löytyi omasta takaa (muinainen 2 euron kirppuostos). Ja vihdoin on talouspaperirullakin on silmää miellyttävässä paikassa ja vielä pois "jaloista". En vaan aiemmin ole uskaltanut sitä tuohon hyllyyn laittaa, kun oon jänskänny josko koko höskä tippuu kun innolla paperia vetää.. No toistaiseksi on vielä pysynyt seinällä :)


Lemppari-lehtiteline muutti eteisestä keittiöön.


Vaaleanpunainen viirinauha muutti tyttären huoneen oven päälle ja tilalle pääsi sävyihin sopiva sydännauha.Pikkusen vaaleanpunaistakin piti jättää :) 


Itse kyllä kovasti tykkään uudesta ilmeestä. Tämän pöydän ääressä kun tulee istuttua aika lailla, niin onhan se kivaa katsella vähän uudenlaisia näkymiä! Vaikkakin kaikki ovatkin vanhoja tuttuja tavaroita, mutta vähän eri paikoissa nekin näyttävät melkein uusilta ;)


Jaa..a, pitäis tosiaan vissiin sitä joulua alkaa luomaan. Nooh, viimeistään viikonloppuna laitetaan tyttären kanssa tonttutouhut käyntiin! 

Ihanaa, iloista joulun odotusaikaa teille kaikille <3 !! 

5 kommenttia:

 1. Niin rauhallinen tunnelma teitin köökissä, ei ihme että siellä viihtyy. Vanha vaaka on kyllä upea, ihaillen sitä katselin..

  VastaaPoista
 2. Kauniilta näyttää ja uusi matto on ihana!
  Kyllä tavaroiden paikkaa vaihtamalla, saa ne näyttämään ihan uusilta. Ja tulee halvemmaksi kuin uusien ostaminen ;)

  VastaaPoista
 3. Minä bongasin,kaiken muun lisäksi,ihanan vaakan.On kyllä ihana.
  Vaan joulumieltä sinulle:)

  VastaaPoista
 4. Moi. Mulla tuli ikävä sun blogia. Itsekin olen hyvin verkkaiseen tahtiin bloggaillut ja moneen viikkoon edes en juurikaan oo käynyt lueskelemassa blogeja, mutta eilen kun pitkäatä aikaa tulin blogimaailmaan virkistäytymään, niin tulit heti mieleen. Ei mulla oikein mitään asiaa oo.. 😃

  VastaaPoista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!