Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Kirpparia ja valkoista maalia

Käväisin tänään taas pienellä kirpparikierroksella. Ja kyllä kannatti! Onneksi oli vielä valkoista maaliakin  jäljellä;pääsivät ostokset heti käsittelyyn :) 

Meinasin hihkua ääneen,kun löysin tämän kananmunakaapin! Olen tällaisia aiemminkin ihaillut,mutta kaksi asiaa on mietityttänyt:hinta ja käyttötarkoitus. Noh,hinta oli nyt suorastaan niin naurettava,että käyttötarkoituksesta viis :D (4 euroa!!) Tuskin tähän sentään kananmunia asettelen...Ehkä pääsiäis- ja suklaamunia tyttären iloksi,vinkkasi ystäväni ja se kuulostikin kivalta! Tabletittien kangas taas oli niin soma,että josko käyttäisi johonkin ompeluksiin. Viinietiketeistäkin voisi kekata jotain metkaa ja tuollainen pikkuhyllyhän nyt sopii melkein mihin vaan :) Tuo satsi maksoi yhteensä hurjat 4,50 euroa. 

Tässä alkuperäisvärityksissään
Ja tässä valkaistuna :)
 Tuo tuoli on aikaisempi muutaman euron ostos Kierrätyskeskuksesta. Se taitaa saada vielä sabluunalla jonkun tekstin pintaansa. Ja pikkuhylly vaatinee toisen maalipinnan.Tai sitten saa jäädä tuollaiseksi rosoiseksi,saas nähdä.

Tässä vielä lähikuvaa tuosta kot-kot-kaapista :)


Kauhea hinku olisi jotain askarrella,ommella tai tuunailla,mutta jotenkin päässä ei nyt liiku mitään :/ Nämä kuitenkin nappasin Sinooperista mukaani,sillä aivan varmasti jossain vaiheessa jonkun idean saan. Toivottavasti :D Sitä odotellessa... 


Nyt vaan odottelen maalien kuivumista, että pääsen virittelemään mööpeleitä paikoilleen ja asettelemaan niihin jotain kaunista. Rentouttavaa sunnuntai-illan  jatkoa!
 

4 kommenttia:

 1. On kyllä ihanan hauska tuo kananmunakaappi (ja paljon kauniimpi muuten valkoisena)!!! En ole sellaista aikaisemmin nähnytkään. Olisi hieno saada sellainen landelle! Siis tänään nuo löydöt teit ja heti olet ne jo ehtinyt maalata! :D Onko sulla muuten joku vakiokirppari tai vakioreitti minkä aina löytökierroksillasi teet? (Tai ehkä pidät parhaimmat paikat salaisuutena...)

  Seuraavia löytöjäsi odotellen, mukavaa uutta viikkoa toivottaen,

  Anne N.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu,olen tehotyttö;heti vaan pensselit heilumaan :D Tuollainen kaappi sopisi kyllä ihanasti juuri landelle! Niitä on myynnissä aika usein HuutoNetissä ja erilaisissa fb-ryhmissä,mutta aikalailla eri hintaan :/ Täällä Vantaan kirppareilla pyörin. Uusi tuttavuus on Lanttila Ikean lähellä. Ja Kierrätyskeskus on vakio-ostospaikka :)
   Kiitos kaunis terveisistäsi ja mukavaa viikkoa sullekin Anne :)

   Poista
 2. Enåi ole tämäkään tyttö ennen nähnyt moista kotkot-kaappia... munakaappi? Hmm, en ole edes kuullut koskaan. MUTTA ! Se on kyllä valtavan söötti! :)) Ja yhdyn edellisiin, parempi valkoisena. Pikku kaappi on myös söpö tuollaisena rosoisena, siihen jää vähän särmää, mutta toisaalta, ei se varmasti ole pahan näköinen kokonaan valkoisenakaan. :)

  VastaaPoista
 3. Juu,tuo munakaappi on kyllä aiheuttanut yleistä hilpeyttä ja ihmetystä :) Nyt olen jo keksinyt sisältöäkin sinne. Täytyy suunnata Tiimariin :)

  VastaaPoista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!