Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

tiistai 19. maaliskuuta 2013

Nykerryksiä

Kun tulee töistä kotiin yhdeksän maissa illalla,ei mitään suurempia oikein ehdi tekemään. Päädyinkin sitten "nykertelemään" :) Tällaisia pikkupiperryksiä tänään:

Jotain tämä kippo mielestäni kaipasi ja tällaiset koristukset sai.

Ja prinsessan peiliin vähän lisää glamouria

Kapustapurkki sai faktat kylkeensä :D 

Ja munakaappi sai suloisen sisällön. Munat ovat ihan ostettuja,mutta tarkoitus olisi myös itse  tehdä joitakin.  Siis styrox-munia :)


Välillä on kiva pipertää tällaista pientä. Kyllä sitä sitten taas pääsee maalailemaan ja isompia juttuja touhuamaan. Josta tulikin mieleen,että kyllä se ruskea kannesta avautuva taso nyt vaan saa sittenkin valkoista maalia pintaansa. Ei vaan tunnu omalta tuollaisena. Mutta hyvä oli testata rauhassa,miten silmä reagoi,ettei tee hätiköityjä päätöksiä. Eri asia sitten koska ehdin käydä sen kimppuun...

Ihana huomata,että vaikka kiireistä johtuen olen nyt postaillut vähän harvemmin,niin te vaan jaksatte uskollisesti käydä täällä kurkkimassa <3 !  Mukavaa viikon jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanilta näyttää kaikki nuo tuunaukset! taidanpa pöllästä pari ideaa! ja ihanan harmoonisia värejä :) !

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos Wendy :) ! Ja kiva jos tuunaukset miellyttävät niin,että haluaa pöllästä jotain mukaankin :D

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!