Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Askartelua

No niin,sainpas vihdoin jotain pientä aikaan! Vaaleanpunaisen lisäksi on jotenkin tuo turkoosi alkanut viehättää :) Ei ehkä muualle asuntoon,ainakaan vielä,mutta kylppäriin se  tuo kivaa väriä. Nyt tuli todistettua myös,että se minun askartelupöytäni oikeasti toimii! Sen ääressä on ihana istua ja piperrellä :)  

Tästä se siis lähti:                                                                       Ja tämän ääreen kun istahdin...                                          Sain aikaan tällaista:

Tuossa isommassa purkissa on vartalovoide ja pienemmässä pieniä irtosaippuoita ihanaa tuoksua levittämässä. Itse olen ihan tyytyväinen ja oli niin kiva pitkästä aikaan saada aikaan jotain ihan omin käsin :) Nyt iskikin pienoinen vimma:mitäs sitä seuraavaksi keksisi?!?

Ja voi miten ihanaa; kaksi uutta lukijaa! Aurinkoisesti tervetuloa Wendy ja Katri!!

8 kommenttia:

 1. Syötävän suloiset purkit, olet kyllä taitava! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) No ei tuossa hirveesti taitoja tarvittu ;) Pitsikin on sellaista,jossa on tarrapinta. Kätevää!

   Poista
 2. Onpas suloiset!

  Mulla olis sulle se liitutaulu! Koskas ehdittäis näkemään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka :) Ai niin juu! Mutta siis tärkeämpää olisi kyllä nähdä teidän pieni vihdoin! Miltäs maanantai näyttäis? Laitellaan vaik viestiä ;)

   Poista
 3. Jeejee mä niin samaustuin oitis sun kirjotuksiin :) tuo turkoosi ja muut sinisen sävyt on vallanut myös meidän wc:n ja keittiönkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, jotain turkoosimaniaa siis selkeästi liikkeellä :) Mun keittiö on tosin vielä pysynyt vaaleanpunaisen vallassa. Saas nähdä mitä kesä tuokaan tullessaan... Tosin mulle valkoinen taitaa kuitenkin aina olla se ykkönen.

   Poista
 4. Hauskaa miten jollakin ihmisellä on niin samanlainen maku sisustamisen ja vanhojen tavaroiden rakastamisen suhteen kuin minulla :) Kerroin jo aiemminkin siitä..itse olen alkanut miettiä seuraavaa väriä, vaaleanpunainen ja valkoinen kaipaavat tehostusväriä ja turkoosi tuntuu harmaan kanssa sopivimmalta :) Sitäpaitsi..mulla on samanlaisia perhosia kuin sinun turkoosissa purkissasikin :D Harmittaa vaan etten löytänyt paikallisesta Jyskistä sellaisia kruunuja :( Olisi sopiva paikkakin niille...
  Aurinkoista sunnuntaita sinulle, t, "Se Nainen" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän tunteen;jonkun toisen koti voi näyttää just niin "omalta",että ihan hymyilyttää :) ! Turkoosi sopii kyllä hurjan hyvin yhteen monenkin värin kanssa ja antaa ihanaa raikkautta,varsinkin kesäaikaan. Harmi,ettet löytänyt kruunuja :( Katsoithan puutarhapuolelta? Meidän Jyskissä ne ainakin oli siellä,jotenkin hassussa paikassa. Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle, "Se Nainen" :)

   Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!