Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Kokeiluja

Ihme virityksiä olen tässä harrastellut tytön kanssa puuhailun lomassa :) Kevät näköjään aiheuttaa pakonomaista virityspakkoa :D Tässä sekamelska kokeiluistani. Vaikea sanoa ovatko nämä pysyviä,muuttuvia vai poistuvia ratkaisuja,mutta näytän nämä nyt kuitenkin :) 

Tuo parveke esimerkiksi;tykkään siitä kovasti,vaikka pieni onkin.Mutta ne ankeat betoniseinät :( !  Yhden seinänhän olen jo peittänyt ovella (kuvia löytyy täältä blogista). Nyt tämän toisen seinän kimppuun kävin näin:

Tässä siis se ankeus (plus vielä niin likaiset ikkunat :( )Kellarin kätköistä raahasin tämän kauniisti harmaantuneen vaihtolavan:

Ja ainakin omaa silmää miellyttää enemmän tämä näkymä! Tosin siihen täytyy viritellä vielä jotain metkaa. Kukkia tms.vaikka noihin kolosiin.


Mutta aika kivaa tunnelmaa antaa,vai oonko ihan tärähtänyt :D ?


No sitten olohuoneen verhot. Kovasti tekis mieli pitää sälekaihtimia ihan auki,mutta on vähän liian akvaariomeininki. Vedin sitten yksinkertaisesti nuo pitsiverhot ikkunan eteen ja sälkkärit auki! Tykkään kyllä,mutta onko liian pitsinen,makuuhuonemainen...? Jaa..a,täytynee antaa silmän totutella muutama päivä. Kivasti kyllä tulee valoa sisään!


Tällaista murattikranssia oon hingunnut jo pitkään ja vihdoin sen sain! Ja siis ihan teko-versio on,koska tapan kaikki kukat viikossa :D Mutta minnes tän sitten laittaisi?! Nyt vehreyttää makkaria :)Näitä mun ihmevirityksiä saa ihan vapaasti kommentoida ja kiitollisena niitä kuuntelen! Myös risuja tai parannusehdotuksia otetaan vastaan :)  

Huoh,huomenna ois sitten taas maanantai. Noh,onneksi on lyhyempi viikko kun pitää vappua välillä juhlistaa :) Kivaa viikon alkua joka tapauksessa!2 kommenttia:

  1. Meillä kans hirmuhankala tuo partsi ku on betoni hirviö laittioineen. Täytyy vaan käyttää mielikuvitusta :D ja meillä kun on vuokra asunto niin se rajottaa kauhiasti :( onneks asutaan melkeen maalla ni luo jo tunnelmaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maalla asuminen auttaa jo paljon :) ! Näin tuossa oisko ollu Askon mainoksessa sellaisia valkoisia parvekelaattoja. Näyttivät aika kivoilta ja varmasti raikastaisivat parveketta! Plus että nehän voi sitten mahdollisesti muuttaessa toiseen asuntoon napata mukaansa jälkiä jättämättä ;)

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!