Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

torstai 16. toukokuuta 2013

Kesä.Mikä ihana tekosyy!

Olen ollut ihan järkyttävän saamaton postauksissa,anteeksi! Mutta kun tuo ihanainen kesä on vienyt ihan mennessään! (mikä ihana tekosyy :) ) Ei sitä malta hirveesti kotona olla,vaan mielummin nauttia kesään heräävästä luonnosta. Ei siis  juurikaan ole ollut aikaa tai malttia sisustustouhuihin. Ja pieneen taukoon ajoi jotenkin sekin,että välillä tämä bloggailu on vähän yksinäistä :/ Vaikka näkeekin,että sivulla käy lukijoita,niin jos ei juurikaan kommentteja saa keltään,sitä alkaa miettimään,että kiinnostaakohan nämä höpinät ja kuvat ketään :P Tai että olenkohan ihan epäonnistunut näissä väkerryksissäni :/ Mutta kaipa tuollainen itsetutkistelu on välillä ihan paikallaan :)  
Nytkään ei ole kyllä paljoa tarjolla,mutta pari pientä onnen hippusta tänne on pakko laittaa. Päätin nyt vihdoin alkaa keräämään Greengatea! Siis erittäin verkkaisesti,kukkarollisista syistä :P Mutta tässä ihka ensimmäinen GG-mukini,jipii :) 



Ja tämän vähän överisöpöyden löysin yhdestä hassusta kaupasta,jossa on sekä kirppari,että kaikkea ihmeellistä tilpehööriä :D Oli hippasen halvempi kuin tuo GG!


Täällä kaapissa nuo majailevat vielä sen ajan,että saan jonkun avuliaan poraamaan sen astiahyllyn keittiön seinään. Ai niin,pitäähän se maalatakin vielä!


Yritän ryhdistäytyä postailujen kanssa taas. Tietty riippuu vähän säistä... :) Mutta ihania kesäisiä päiviä toivottelen teille! Tässä vähän partsin kesätunnelmia vielä. Lisää kukkia pitäis kyllä vielä laittaa...

 


6 kommenttia:

  1. Täällä ollaan ja käydään lukemassa aina kun ehtii! Ihanat kupit♡

    Älskar

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee,kiva kuulla että vielä viihdyt täällä älskar!Kyllä mä tästä taas ryhdistäydyn :)

      Poista
  2. Tuo enkeli hahmoinen kuppi on tosi ihana, on tuo greengaten mukikin mutta jotenkin tykkäsin alemman kuvan mukista :)
    Muutenkin sinulla on kauniita kuvia teidän kauniista kodista :)
    Toinen seikka muutens on varmaan se et kommentointi olisi helpompaa jos ottaisit tuon sanavahvistuksen pois käytöstä..ja kun sanavahvistus sanoja tulee kaksi, niin monet saattaa kyllästyä jos sanat ei aina täsmää..
    Monella ei tuota sananvahvistusta ole, eikä niitä ylimääräisiä kommentteja ole tullut ainakaan minulle eikä muillekkaan kun kerran ei sitä ole kuin ihan parissa blogissa..
    Mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Hannele;tällaiset viestit on juuri niitä mitkä innostaa jatkamaan :) !!! Ja kiitos vinkistä! Se sanavahvistus on tosiaan ärsyttävä.Taidan tosiaan poistaa sen ja katsoa kuis käy :) Ihanaa viikonloppua sullekin!

      Poista
  3. Mäkin luen joka ikisen postauksen! :) aattelin myös alkaa keräämään greengatea ku tossa vieressä ois pulju missä myytäs, mut hinta on kova ja en tiedä uskallanko muuksi kuin koristeeksi kun tuo meijän 2,5v likka vetäsee alas kuiteski :D mut vois ettiä jotain saman tapasta söpöä kuten greengate :) paljon on kirppiksillä ja muissa edullisissa putiikeissa sen tyylistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Wendy!! Sä oletkin ollut ihanan aktiivinen kommentoimaan ja sun kommentteja on kiva lukea :) Vaikka ei sitä itsekään aina jaksa kommentoida toisten blogeja vaan ihastelee vaan kuvia.
      Gg:t on kyllä ihan päättömän hintasia,mutta ah,niin ihania!! Laita johonkin tooosi korkeelle,ettei tyttönen ylety :) Kirppiksilläkin on aika ihania kuppeja kyllä,mutta ei mukeja,joista itse tykkään enemmän. Mikäs sun naapurikauppa on?? Onko niillä nettikauppaa?

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!