Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Kukkia ja oivalluksia

Johan kesti,mutta tänään sain vihdoin hankittua kukat parvekkeelle. Hassua vaan,että ilmeisesti kesäkukkien paras myyntipäivä on jo mennyt?? Kaikki myynnissä olevat kukat ovat jotenkin vähän nuukahtaneita :/ Mutta ihan kivenheiton päässä kodistani sijaitseva kukkakioski myy kukkia niin yllättävän positiiviseen hintaan,että tuumasin josko hellyydellä saisi ne kukat kukoistamaan... :)  Tässä vähän tunnelmia parvekkeelta:





Tuollaista ulkona. Sisälle piti myös saada kesää. Viime viikonloppuna päätin vihdoin (vuoden pähkäilyn jälkeen...) hankkia Ektorpin nojatuoleihin valkoiset päälliset. Beigeihin olin jotenkin niiiiin kyllästynyt ja jollain tavalla näyttivät aina ehkä vähän tunkkaisilta :/ No ihanathan nuovalkoiset ovat;raikkaat ja kesäisetkin. MUTTA!!! Joku olohuoneessa ahdisti edelleen. No tänään sitten  tajusin,että sehän on se iso ruskea matto! Eikun toimeen:matto pois, pienempi ja vaaleampi tilalle ja tsadaa, ihan kuin olkkariin olisi tullut 10 neliötä lisää! Ja sitä kaipaamaani raikkautta. Vielä tyynyjen vaihtoa ja nyt silmä lepää :) 

Olkkaria ennen mattomyllerrystä:


Ja tässä se beige päällinen...

Ja nyt näyttää tältä:




Ja arvatkaapas: mullapa on ensi tiistaina joulu!! Sain vihdoin tilattua sen "poramiehen"! Nyt saan vihdoin kaikki haluamani jutut seinille,mm.sen aikoja sitten ostamani keittiöhyllyn! Kääk, pitääkin maalata se,niin pääsee sitä sitten heti "sisustamaan" :) 

Ihanaa viikon jatkoa teille!
Nanette

10 kommenttia:

  1. Juu paljon parempi ja avarampi ilman tuota tummaa mattoa. :) Kaunista!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mervi :) Heti helpotti,kun tila jotenkin avartui.

      Poista
  2. Ihanan kesäistä! Mää niin repesin tolle "poramiehelle"!! Muistatko? " Luulin, että sinä olet joku poramies"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kääk,en muista?!?! Joku mun legendaarinen kommentti...??? Ehkä parempi että laitat privana,ettei mee maine :D :D :D

      Poista
    2. Ei se ollut sun juttuja höpö! Kun lasten suusta!

      Poista
  3. Tuli lisää valoisuutta kotiin noista päällisistä:) Surffailin sattumalta tänne sinun blogiisi kun etsin lisää luettavaa ja etsin kadonnutta inspiraatiota.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun surffasit tänne sattumalta ja ihanaa,että liityit lukijaksikin :) !! Tervetuloa siis :) Menenkin heti tutustumaan sinun blogiisi. Toivottavasti inspistä löytyy(puolin ja toisin) ja kiitos,on aina ihanaa saada kommentteja!

      Poista
  4. Ihanalta näyttää parvekkeella! Ja valkoiset päälliset oli kyllä kannattava ostos, huone on todella paljon raikkaampi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja tässä taaaas kerran oiva esimerkki siitä,että valkoinen on kyllä sellainen taikaväri :)

      Poista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!