Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Blogikirppari

En osaa lisätä kirpparia tuonne yläpalkkiin tms. (saa vinkkaa jos joku osaa!), joten päivitän tätä postausta aina kun laitan jotain myyntiin :)  Jos joku tuote kiinnostaa,kommentoi varaamalla se ja ota sitten yhteyttä tuon sivupalkissa olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Hintoihin lisätään postituskulut ja aina onnistuu treffit Vantaa-Hki-sektorilla :) 

Tällä hetkellä nämä olisivat kaupan: 

Aivan ihastuttava,laadukas kaksipuoleinen päiväpeitto parisänkyyn. Aika vähän käytössä ollut ja käytön jälkeen käsin pesty. Peitto on kokoa 260x260cm,eli ISO! Ostettu Askosta,tarjouksessa oli 99eur (normi muistaakseni 129eur). Pyydän tästä 50 euroa. 


Tässä lähikuvaa pinnoista;toinen puoli on pehmeämpi ja toinen taas vähän "kangasmaisempi". Beige väri ehkä lähempänä tuota yläkuvaa. 
 
Kaksi Ektorp-nojatuolin päällistä. Kaunis beige väri,vaaleammat tereet. Hyvässä kunnossa! Voin pestä nämä,mutta silitys jää sinulle :) Hintapyyntö yhteensä 50 euroa.


Kaksi kaunista koristetyynynpäällistä. Sopivat 40x40 tyynyyn. Vetoketju takana. Silitystä vaan kaipaavat :) Hintapyyntö yhteensä 6 euroa.


Ja sitten ihanat tähtityynynpäälliset. Sopivat 50x50cm tyynyyn. Vetskari takana. Hyvä kunto! Nämäkin vaan kaipaavat silitystä :D Hintapyyntö 12 euroa yhteensä.  Sitten kasa kirjoja! Yritin väkertää kuvakollaaseja,saas nähdä miten onnistuivat... Kaikki kirjat todella hyväkuntoisia,lisätietoja saa kysellä.

Hyvän olon sisustus. Painaa hirveesti, 192 sivua,kovakantinen. Hp.7 eur.
Uutta & vanhaa, 137 sivua,pehmeäkantinen. Hp. 4 eur.


 Koti kauniiksi, 125 sivua, kovakantinen. Hp.3 eur.
Kaunis & mukava koti,144 sivua, pehmeäkantinen. Hp. 4 eur.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!