Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

tiistai 1. lokakuuta 2013

Äidin ihanat tuliaiset

On se kivaa,kun muut reissaa! Äiti oli miesystävänsä kanssa Nizzassa tässä muutama viikko sitten. (On kuulemma aivan superihana paikka!) Vaikka itsekin sitä mielellään olisi siellä Nizzassa pyörähtänyt,niin kummasti piristi mieltä nämä Nizzan tuliaiset!! Ja kyllä se rakas äiti vaan tuntee tyttärensä maun :) Omistan kuulkaas tämän postauksen ihan vaan näille tuliaisille,kun ovat niiiiin somia! Ja siis kyllähän tämän tyyppisiä varmaan täältä koto-Suomestakin saa,mutta eihän se nyt ole yhtään sama! :D Mummin kulta,eli mun tytär :) ,sai myös oman pussinsa. Huokaili yhtä ihastuneena kuin äitinsä! 

Tässä koko paketti, vielä paketeissaan:


Musta nämä paketitkin olivat aivan ihastuttavia!


Mitä ihania yksityiskohtia! En meinannu raaskia ottaa pakkausmateriaaleja pois ollenkaan :D


Nuo kupposet ja nämä purkit ovat siis kynttilöitä. Ja hyvältä tuoksuvia sellaisia!


No sitten alkoikin pähkäily, että minne nämä asettelisi! Tämän sydämen kanssa ei ollut mitään ongelmia: tyttö nappasi sen käteensä ja asetti roikkumaan oman huoneensa oveen :) Ja kivahan se siinä onkin.


Kupposet sopivat mielestäni keittiön astiahyllyyn ja on siitä kätevä napata pöytää koristamaan.


Valkoinen pitsiliina pääsi olohuoneen ruokapöydälle.


Ja vaaleanpunainen olkkarin sohvapöydälle.


Peltipurkkikynttilätkin päätyivät sitten keittiöön;sieltä kun sitä vaaleanpunaista löytyy muutenkin :) 


Että eipä se nyt niin hirveästi haittaa,vaikka ei itse matkoille pääsekään,jos tuliaiset ovat tällaisia! Positiviista ajattelua,huomaatteko ;)

Mukavaa viikon jatkoa toivotellen,
Nanette


6 kommenttia:

 1. Voi suloisuus!!! Kyllä on ihanat tuliaiset. Nizzassa on tullut pyörähdettyä ihan nasta mesta, siellä voisi käydä uudestaakin. Ei niinkään sen kaupungin vuoksi vaan siellä on upea luonto kun vaan lähtee reunamille - hyvät mootoripyörä-reitit. Ihanata viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tanni! Kai sitä pitää itsekin sinne joskus sitten päästä,kun kaikki niin kehuvat! Ihanaa viikkoa sinullekin :)

   Poista
 2. Ihanat tuliaiset<3 Ja vaikka kynttilät on joskus poltettu loppuun jää rasiat vielä jäljelle vaikkapa tuikkujen säilytysrasioiksi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Nuohan ovat ilman kynttilöitäkin aivan ihquja :)

   Poista
 3. Kauniisti tuliaiset loksahtivat paikoilleen, kyllä selvästi äitisi tuntee makusi :-)

  VastaaPoista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!