Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

sunnuntai 1. joulukuuta 2013

DIY joulukalenteri

Jeeee,se on joulukuu nyt! Saa ihan luvan kanssa alkaa laittamaan joulua! Ihan ku sitä ei tässä oltais jo aikaisemminkin laiteltu... ;) Tänään viimeistelin itse väkertämäni joulukalenterin tytölleni. Materiaaleina oli kierrätyksestä hankitut boordipalaset ja kaapin kätköistä kaivamani tapetti. Koristeita askartelupöydän kätköistä, muutama uusi Tiimarin alesta. Yllärit löytyivät kaupasta ja kierrätyksestä. 

Tässä valmisteluvaihetta


Tyttö toivoi,että namiakin olisi...


Ja nyt wannabe jouluikkuna on muuntautunut joulukalenteriksi!

Äiti on ainakin aikas tyytyväinen :) Toivottavasti tytärkin tykkää!


Yllärit on piilotettu silkkipaperiin. Saas nähdä malttaako tyttö olla kurkkimatta... Jokainen tötterö on koristeltu eri tavalla. Vähän sekamelskaista, mutta aika suloista :)




Ripustusnauhat nakuttelin nastoilla kiinni. 


Kyllä tämä ekaksi itsetekemäksi kalenteriksi on aika ok :) Jos saa vielä pieneltä murulta suosiota, tulee tämä varmaan käyttöön tulevinakin vuosina!


Nyt pitäis vielä kiipeillä jouluvalot partsille, kun on vielä valoisaa. 

Kaunis kiitos Seikulle Ripaus vaaleanpunaista-blogista tunnustuksesta!! Olen ihan äimänä näiden ihanien tunnustusten kanssa <3 Ja kuten jo lupasin, annan minäkin piakkoin tunnustuksia omille lemppareilleni! 

Mukavaa ensimmäisen adventtipäivän jatkoa teille toivottelen ja "nähdään" taas pian!

16 kommenttia:

  1. No, jopas on söötti.. mä haluun kanssa tuollaisen.. ei olis intoa tehdä mullekin..?.. ei vaiskaan.. itse olen kanssa täällä tötteröitä puuhastellut jus tapeteista sekä boordeista - niistä saa niin kivasti ja tulee käyttöön kaikki jämäpalatkin. Oikein ihanaa alkanutta joulukuuta sinulle ja pienelle rinsessalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että miellyttää :) Ihan heti en kyllä lähtis toista tekemään :P Ihmeen kauan aikaa tuohon meni ja oinaalle se on haastavaa :D (Pitäis olla heti valmista!!) Kiitos ja ihanaa joulukuuta sinullekin ja tärkeimmillesi! ps. toivottavasti sait palikkatestistä jotain ideaa ;)

      Poista
  2. Vitsi toi on kiva!! Aina ihaillut kaikenlaisia töttöröitä Jeannen tyyliin-mutta innostus laskee kun aattelen että teeppäs sit 24 kpl! Pitäisi aloittaa mun tapauksessa jo lokakuussa;) Mukavaa 1.adventtia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos :) Ja kyllä oli ittellänikin vähän maltti kortilla, kun kesti niin kauan noita tötteröitä nykertää.... Mä taisin muuten aloittaa jo lokakuussa :D Mutta onpas nyt sitten kalenteri moneksi vuodeksi eteenpäin!

      Poista
  3. Ihana joulukalenteri:)
    Voin kyllä kuvitella noiden tötteröiden vääntämisen. Viime jouluna tein pari koristeeksi ja siihen ne jäikin...Jotenkin minun hermo ei kestänyt...Ja todellakin tuo kalenteri on sitte seuraavinakin jouluina:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ellen :) Ja uskotko:vaikka noin monta tötteröä pyörittelin, niin en vieläkään keksinyt miten noista sais sellaisia siistejä, eikä pohjassa ammottaisi tuota reikää :P No kunhan yllärit pysyy kyydissä,niin eipä kai haittaa :D

      Poista
  4. Vau, mikä joulukalenteri:) Aivan ihana. Uskon, että tyttö varmasti ihastuu kalenteriin. Olet tosi taitava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että Marianne, kiitos <3 !! Taitavuudesta en kyllä tiedä, mutta hauska tuo ainakin on :D

      Poista
  5. Ompas ihana kalenteri!! Super söpö! Nuo tötteröt on kyllä söpöjä... vois pari tehdä itekkin koristeeksi.

    Hei, mulla on sulle haaste blogissani: http://marionellan.blogspot.fi/2013/12/yksitoista-kysymyksia-ja-vastauksia.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maria kehuista ja haasteesta!! Pari tötteröä oiskin ollut viisaampi vaihtoehto :D Vastaan haasteeseen kyllä, mutta sitten, kun aivot on mukana... Viimeeksikin tuhrustin haasteen kimpussa koko illan :P

      Poista
  6. Apua!Aivan mielettömän ihana!!! ♡♡♡

    Todella hyvin onnistunut, ja arvaan, että neiti ON tykännyt! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kiitos :) !!! Itse asiassa tyttö näkee tuon vasta huomenna,kun on ollut "iskävuoro". Mutta saakin sitten heti avata neljä luukkua kerralla :) !

      Poista
  7. Upea kalenteri! Oot tosi viitseliäs ja taitava. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää joskus vähän maltaa väkertää,mutta tiukkaa teki :D Kuvissa ei kyllä näy ehkä ihan koko totuus siitä taitavuudesta ;) Mutta tyttö tykkää kovasti ja se on tietty tärkeintä :)

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!