Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

torstai 28. marraskuuta 2013

Palikkatesti

Fiksua taas nykerrellä yömyöhään, kun muutenkin on jo ihan rättipoikkiväsy :P Ja huomenna pitäis jaksaa vielä juhlia duuniporukan kanssa pikkujouluja! Mutta oli ihan pakko tehdä se palikkatesti loppuun! Ja tietty piti sitten postatakin, kun pariin päivään en varmaan koneelle juurikaan ehdi. 

Sain siis kuukausia sitten kierrätyskeskuksesta ilmaiseksi laatikollisen vanhoja leikkipalikoita (tai mitä lie). Tuollahan ne ovat kaapissa lojuneet, mutta nyt kävin niiden kimppuun. Kivaa touhua,paitsi etten kyllä ikinä opi käyttämään noita sabluunoita :/ Kauheeta söherrystä! Mutta ihan kivat näistä kuitenkin tuli :) Ainakin näkee,ettei ole kaupasta hankittu :D 


Aina on toivoa....

 


Ei menny ihan prikuulleen :P Mutta onhan nuo luettavissa :DJotenkin nää on melkein hellyyttävät..Vois luulla,että joku lapsi on nämä väkertänyt :) 
Sitten vähän joulutunnelmaa! Vaihdoin kieltä, niin pääsin helpommalla ;) Onhan mun isän puolen suku ruotsinkielinen, että josko sillä verukkeella...


Pistin samalla vähän uusiksi tuota sommitelmaa. Harmaavalkoinen yhdistelmä on kyllä aika kiva!
Palikkatestin lasken onnistuneeksi,vaikkei jälki ihan priimaa olekaan. Palikat olivat ihan karsean värisiä, mutta valkoisella ja harmaalla tilanne taas pelastettiin :)  Niin kivaa tämä touhu oli, että jotain tällaisiahan voisi jopa ajatella joululahjoiksi...? 

Lämpimästi tervetuloa Valkoiseen vimmaan Saga ja Katja! 

Ihanaa kohta alkavaa viikonloppua! Tuliskohan nyt jo sitä lunta?!

12 kommenttia:

 1. hei kiitoksia kovasti vinkistä. meillä lapsukainen tuommosia palikoita toivoo ja nythän tajusin että voisin vaikka ylimääräsistä sängynjaloista sellasia tehdä itekkin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä jos tästä kokeilusta on iloa muillekin :) ! Sängynjaloistahan tulisi varmaan oikein hyviä tuunauspalikoita!

   Poista
 2. Itsetehdyt palikkasi ovat juuri ainutlaatuisuudessaan täydelliset ;) Löytäsinköhän mäkin tuolta remontin keskeltä sopivan kokosia palikoita !
  Mukavia puuhailuhetkiä sinulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Joskus se kotikutoisuus on just "se juttu" :) Toivottavasti löytyy palikoita sieltä remontin keskeltä! Saas nähdä mitä sinä keksit niistä,jään odottamaan ;)

   Poista
 3. Palikoista tuli aivan ihanat:) Kivoja pikkujouluja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Pikkujoulut oli kivat,eilen kyllä vähän väsytti :P

   Poista
 4. Kivoja! :) Mä olen yrittänyt etsiä kirpparilta leikkipalikoita tuunattavaksi, tuloksetta. Mut noitahan vois tehdä ihan jämäpuutavarasta, kun vaan muistais ottaa sellaset talteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä siinä; pitäis aina miettiä kun on jotain heittämässä pois,että saiskos siitä vielä jotain väkerrettyä :) Toitovttavasti löydät omia palikoita tuunattavaksi :) !

   Poista
 5. Ompas kivat palikat ja hyvä idea sängynjaloista niitä väsätä!

  Sinulle on tunnustus blogissani, kipaise hakemassa pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, menen heti katsomaan tunnustusta ja kiitän nöyrästi jo etukäteen <3 !! Tässä blogimaailmassa on just ihanaa, kun saa jakaa ideoita mukavien ihmisten kanssa :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos :) Noita on vielä kasa jäljellä.. mitähän keksis...

   Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!