Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

lauantai 5. huhtikuuta 2014

Blingbling-löytö

Ihanaista lauantai-iltaa ystäväiset! Olen tässä naureskellut itselleni,että miten voi sisutamiseen ja siivoiluun käyttää yhden illan ja yhden päivän aikana n.6 tuntia aikaa :D ?!? Helposti! Eilen lattiaremppa valmistui,niin pitihän kamat saada taas paikoilleen. Ja lattiat pestä. Ja järjestää tytön huonetta uuteen uskoon :) Ja vähän omaa makkariakin justeerata... Tänään oli sitten parvekkeen uudelleen järjestelyn vuoro. Ihanaa touhua,ei voi muuta sanoa! Käväisin minä tänään messuillakin, mutta voih mikä pettymys;sisustusosasto oli minimaalisen pieni :( Ja senhän takia minä sinne innolla riensin,enkä saunojen,ilmapumppujen,paljujen tai mökkien vuoksi... Positiivista toki,että kukkaro kiittää ja olihan se lauantaipuuhana kuitenkin mukava. Varsinkin kun  ihana blogiystävä antoi mulle liput ihan ilmatteeksi! Iso kiitos vielä Mervi <3 

Torstaina "jouduin" pitämään vapaapäivän,kun laminaatin etsiminen menikin vähän hankalaksi. Eikä ihan oikeaa löytynytkään,mutta aika läheltä liippaa kuitenkin. Käväisin sitten muutamalla kirpparillakin, kuinka ollakaan :D Ja kannatti! Nämä blinbling-ihanuudet löysi, yhteensä 7 eurolla! 


Toinen maksoi vitosen ja toinen vain 2 euroa, kun katkasin on rikki. Kyllä hymyilytti kovasti tämä löytö!Ja polttimetkin kuuluivat hintaan ;) 


Tuohon tv-tasolle ne nyt pääsivät ja luovat kyllä tosi kivaa valoa iltaan ja kauniita heijastuksia seinään :) Se "heinälamppu" taitaa päästä äidin kotiin/parvekkeelle, kun hän siihen tykästyi ja sopii hyvin värimaailmaankin.





Innostuin sitten vähän järkkäämään tuota tauluhyllyäkin. Hitusen vaan. Kekkasin nyt noille "kreikkalaisille pylväille" tällaisen käytön. Käänsin ne vaan ylösalaisin,kun en oikeen tosta kullasta välitä... Ihan ok (?)


Otin tuossa iltapäivällä ihanat parin tunnin päikkärit, joten nyt ei sitten nukuta ollenkaan :P Taidanpa alkaa vähän askartelemaan, kun tuli niin kivoja ehdotuksia teiltä ikkunapokan koristeluun liittyen! Kiitos niistä :) Ostin myös yhtä mulle ihan uutta "matskua",jota vois alkaa työstämään. Jos vaan onnistuu... :D 

Ihanaa viikonlopun jatkoa ja sydämellisesti tervetuloa blogiini, Tuula! 




11 kommenttia:

  1. Ihanat lamput!! Mukavia askarteluhetkiä:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Saas nähdä mitä saan aikaan,vai saanko :D

      Poista
  2. Ois lähtenyt munkin matkaan nuo ihanuudet - blingblingiä tarttee aina olla - eihän se linna miltään näytä jos ei kimallusta oo.. kivasti kaikki kohillaan ja kauniita esineitä.mitäköhän kivaa sä taas olet näperellyt??? Ihanaa sunnuntaita..tääl ainakin vettä sataa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsih,niinpä juuri; blinblingiä linnaan :) Oli kyllä aika mieluisa löytö!
      Näpertely jopa onnistui! Tai siis noh,mun mielestä :D Ja vähän taisin innostua siitä,eli lisää pitää tehdä! Lähipäivinä kuvia tulossa, että mitä oon väkerrellyt ;)
      Vettä satoi koko päivän,höh. Mutta kasin maissa ei enää satanu ja pääsi piiiitkälle kävelylle nauttimaan raikkaasta ilmasta :)

      Poista
  3. Hienoja löytöjä onnistut tekemään.Nätit on lamput siellä.
    Hyvinhän sitä saa aikansa kulumaan kun sisustus/siivous hommiin ryhtyy.Ja vielä kun on niin mieluista hommaa.
    Mukavaa sunnuntaita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu nyt kyllä onnisti lamppulöydön kanssa,jipii :) Jatkoin sitä tohotusta vielä tänäänkin :D Kumma kun sisustustouhuihin ei vaan koskaan tunnu kyllästyvän...
      Mukavaa alkavaa viikkoa Jaana!

      Poista
  4. Kauniit lamput olet löytänyt!
    Minullakin menee siivotessa aikaa, kun haahuilen paikasta toiseen ja mietin uusia asetelmia sekä luen välillä sisustuslehtiä. Inhoan, jos siivouksessa on kiire ja jokin aikataulu.
    Ihanaa sunnuntai-iltaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ellen,nyt tosiaan onnisti :)
      On tosiaan ihanaa rauhassa touhuilla kaikkea kotona. Välillä juoda kupponen kahvia ja istahtaa hetkeksi ja taas voi jatkaa :) Tämä tosin onnistuu vain silloin,kun tyttö on isällään :D Sitten onkin ihan erilaiset,ihanat touhuilut,kun tyttö on kotona :)
      Mukavaa alkavaa viikkoa!

      Poista
  5. Voi vitsit mitkä löydöt!! Ihanat! Miksi mä en löydä tuollaisia löytöjä täältä tai jos löydän niin hinta on heti vaikka ja mitä.. No ei vaan pitäis ehkä useammin käydä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No vitsit,nyt tosiaan onnisti :) Kiva kun tykkäät! Pitää vaan usein kierrellä eri kirppareita,niin välillä aina onnistaa ;) Kyllä mullakin on kausia,etten löydä oikein mitään tai jos löydän niin hinta on ihan järkky! Välillä taas onnistaa monta kertaa putkeen :) Eli onnea vaan aarteiden etsintään ;)

      Poista
  6. Voi ku kiva lamput, ihan huippulöytö! <3 Mulla tekis kovasti mieli kirpparikierrokselle! Tällä viikolla vois toteuttaakin kun äiti on käymässä ja lastenhoitoapua on saatavilla :)

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!