Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Kodista linnaksi

Heti alkuun kehoitan ottamaan silmäkulmapilkkeen mukaan tähän postaukseen :) Täällä on nääs tehty kodista linna, megalomaaninen pilke silmäkulmassa ;) Ihan yhdellä tarralla se katsokaas onnistuu!


Musta toi on kyllä hauska. Joku tietty vois miettiä,että onpas mautonta,mutta huihai, mitäs siitä :D


Tässä on vielä hauska tarina; tilasin siltä mun luottotarratoimittajalta sen köynnös-ranskanliljatarran. Samalla siinä kysäisin paljonko tällainen tekstitarra tulisi maksamaan. Päätin sittenkin kuitenkin jättää tilaamatta, kun a) oli vähän päätön idea b) en edes tiedä onko toi oikeeta ranskaa, kun laitoin vaan ilmaiseen sanakirjaan hakusanaks linna :D ja c) kukkaroakin vähän varjelin. Mutta tämä ihana "tarratyyppi" sitten laittoi tämän mulle yllärinä mukaan pakettiin! Onpas ihania ihmisiä olemassa :) 


Hassua muuten,että jotenkin tuo tarra sujahti paikalleen niin kuin olisi aina ollut tuossa!


Samalla kun liimailin tarraa, kekkasin kokeilla sitä toista uutta palkintotauluani näin:



Oon muuten huomannut, että mä jotenkin jumitan sisustusratkaisuissa :/ Tuossa ikkunassakin on koko sen tässä kodissa olemassaolon ajan ollut se sama iänikuinen kranssi roikkumassa! Nyt oli vihdoin aika muutokselle! 


Nyt tietty kestää hetken,ennen kuin silmä tottuu tähän, mutta tykkään kyllä kovasti! Mutta vaatisko toi ikkuna teidän mielestä jotain muutakin "höystettä"...? Ku otin vihdoin ne valopallerotkin pois. Mitäs se voisi olla?

 
Tänään onkin ollut pakkotouhukas ilta; soittivat vihdoin,että ovat tulossa vaihtamaan tuota makkarin lattiaa (se patteri-pahanen kun vuoti sellasen lätäkön,että laminaatti lähti yhdestä kohdasta kupruilemaan). Tulevat sitten huomenna! Makkari piti siis saada tyhjäksi kaikesta tavarasta :/ Sänkyä ja lipastoa en lähtenyt yksin raahaamaan,saa remppasetä auttaa. Mutta riittihän tuossa jumppaa! Toivottavasti vaan saisivat nopsaan valmiiksi.... 

Kivaa loppuviikkoa teille <3



19 kommenttia:

  1. Kaunis sisustustarra ja sopii täydellisesti. :) Minulla olisi ikkunapokaan ehdotus, miten olisi jos teksisit pienen kappaverhon, sillä pystyy teeman mukaan vaihtaa tyyliä. Nyt kävisi romanttinen kevyt pitsi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta ehdotuksesta Marianne!! Voiskin olla aika soma,jos ripustaisi tuohon pitsiverhon :)

      Poista
  2. uuuuuuuuh...ihanan näköstä teillä edelleenkin.

    peeäs:intoa rymsteeraushommaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voe kiitokset :) !!! Rymsteeraus etenee hyvin. Riepoo vaan tää sekasorto :P

      Poista
  3. Mottoni - Kotini on linnani!!
    Aivan täydellinen texti tuohon ja tuo itse taso on vallan ihana - mä olen viehtynyt niin kaikkiin avohyllyihin ja avo-tasoihin yms. missä tavarat saa aidosti olla esillä ja muistaa mitä aarteita onkaan haalinut. Mitä niitä linnansa aarteita piilottelemaan kaappien kätköihin - höh! Kaunis kokonaisuus! Mulla edelleen peilin ympärillä ne pitsivalot mitkä tein joku aika sitten.. ehkä mä en laittais tuohon ikkunaan mitään, tai sitten jotakin pitsinauhaa pehmeyttä tuomaan tai jotakin pääsiäistä - höyheniä..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se vaan on,että oma koti pitää tuntua vähän linnalta :) Ihan ilman tekstiäkin toki :D
      Tuon tason on isäni tehnyt mulle toiveitteni mukaan ja tykkään siitä kovasti! Siihen on kiva vaihdella somistuksia,ellei sitten jumita niihin samoihin...
      Toisaalta tykkään ikkunasta tolleen vähän "riisuttuna",mutta ihanku vähän jotain kaipais... Pitsinauha voikin olla kiva! Ja oij,mullahan ois pussi höyheniä! Niistä vois tehdä jonkun nauhan tapasen. Kiitos siis kivoista vinkeistä Tanni <3

      Poista
  4. Château se on ranskaks, mut ei se niin tarkkaa oo ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli "väkänen" on väärä ja ilman tuota "De":tä pitäis olla...? Nooh,kuten sanoit,eipä se niin tarkkaa oo :D Mutta kiitos tarkennuksesta :)

      Poista
  5. Ihana tuo tarra!! Sopii hienosti tuohon tasoon.. Mun mielestä tuohon ikkunaan sopisi jotakin "hörsöjä" esim. niitä ruusukkeita mitä teit tai jotain pitsiä tai vastaavaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuija <3 "Hörsöjä" mäkin taidan vähän kaivata,ja hei,ne ruusukkeethan vois tosiaan sopia tuohon! Kiitos siis vinkistä :)

      Poista
  6. Hieno ja persoonallinen tarra! Itsellekin voisin ottaa tuollaisen, kun keksisi vain mikä teksti ;)
    Ikkuna on ihana, en välttämättä tekisi sille mitään :)
    Kivaa loppuviikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ellen <3 Oisko sulla jokin oma motto? Josko sellainen sopisi tarraksi? Tuo nyt on vähän huumormielessä kekattu, mutta kivahan se on ku itteenikin vähän hymyilyttää :)
      Mä pähkin ikkunaa... Ehkä vkonlopun messuilta sais vaikka jotain ideaa!

      Poista
  7. Kiva tarra=)Kotini on linnani.Sisustusryhmittelystä oon lukenut sen verran,jotta kun nyt kysyit,mitä vanha poka kaipaa,aattelin ehdottaa:Tärkkää muutama pitsiliina puuliimalla.Sitten ne tuohon ikkunan alakulmaan.Hyllynpäällä olevat kynttilät ja kauniit pullot ryhmäksi siihen pokan eteen.Loput pitsillinat lautaselle helmien kanssa. Mutta varmaan itekkin vielä löydät sen oman jutun.Tai jospa sun silmä on jo tottunut pelkkään tauluun=) Tsemppiä lattiarempan kanssa=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoijoi,miten ihana ehdotus!! Kiitos!! Näyttäisi varmaan tosi kauniilta. Tärkkäämistä en ole kyllä koskaan kokeillut,mutta kertahan se olisi ensimmäinenkin :) Nyt on tullut niin ihania vinkkejä ja omaan päähänkin on putkahtanut muutama,että pitänee vaan alkaa kokeilemaan eri vaihtoehtoja :)
      Lattiaremppa on tehty ja kamat taas paikoillaan,onneks!

      Poista
  8. Mä kans tykkään tarroista, mutta tällähetkellä mulla ei lue mitään missään..en tiedä miksi?? Ehkäpä mulla nuo kyltit ajaa saman asian:)) Mutta kiva on teksti ja ikkunapokaan saa vaikka mitä: kauniita vintagekortteja lasiin kiinni vaikka sinitarralla, pääsiäisaiheinen kranssi tai häyheniä/helminauhoja roikkumaan...kyl sie tiiät:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mulla alkaa ehkä vähitellen mennä vähän överiksi tämä tarrailu :D :D Mutta haitanneeko tuo... Kyltit on kans ihania!
      Kiitos kivoista vinkeistä ikkunan kanssa! Höyheniin alan kallistumaan tai jos yks askarteluviritys onnistuu,niin ehkä sitten se. Vintagekortteja mulla ei ole,mutta ne näyttäis varmaan ihanilta!

      Poista
    2. Googleta kuvahaun kautta vintagekuvia esim. ladyt...voi jestas...ja sit tulostat ne....mä teen sillai joskus töissä hyshys;))

      Poista
    3. No sinähän sen sanoit! Omaa tulostinta kun ei ole,niin hys hys vaan tältäkin suunnalta ;)

      Poista
  9. Voi vitsit mikä kiva ylläri!! <3 Toi teksti on ihan superihana idea, ei ollenkaan hassu! Toista samanlaista tuskin missään muualla näkee ;)

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!