Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

maanantai 28. huhtikuuta 2014

Maalaisromanttinen hammaslääkäri

Juu...u,sellainen on olemassa :) !! Ja siitä jo vähän vihjailinkin aiemmassa postauksessa. No tässä vihdoin niitä kuvia. Itse hoitohuone on tietty sellainen perus;siisti ja valkoinen. Paitsi että sielläkin on katossa (!) juuri katseen kohdalla, kun tuolissa pötköttää, kaunis Relax-tarra perhosen kera!! Jännästi tuollainen pieni yksityiskohtakin rauhoittaa :) Siitä en vaan kehdannut alkaa hoidon aikana ottamaan kuvia :D Mutta aulastapa kehtasin! 


Siis mikäs tässä aulassa on odotella omaa vuoroaan! Ja arvanette mitä lehtiä löytyy luettavaksi ;)


Jopa tapetteihin on panostettu ja voi mikä naulakko!! (Mun takki nyt vaan vähän pilaa maisemaa,sorry).

 
Ei ihme, että tuossa tilassa ihan unohtaa olevansa hammaslääkärille menossa!



Älkää nyt naurako,mutta vessastakin otin kuvia :D Mutta kun sekin on niin nätiksi laitettu! 


Jotenkin tuntee itsensä ihan erityiseksi asiakkaaksi, kun seinilläkin on dimangeja :) (Hohtavat tuossa lampun alla).


Tämän seinätarran sanomaan ihastuin kovin; näinhän se juuri menee! 


Vaihdoin tälle hammaslääkärille sen kunnalisella kokemani kauhuhoidon jälkeen, ystäväni suosituksesta. Sen lisäksi,että nautin kovasti tuosta sisustuksesta, olen ehkä vähitellen pääsemässä traumastani yli. Niin hyvää,ystävällistä ja hellää hoitoa siellä saa! Hammaslääkäri ja hoitaja ovat todella mukavia ja osaavia, ja hammaslääkärin vaimo on siis sisustanut miehensä vastaanoton näin kauniiksi. Kyseessä on Hakunilan Hammaslääkäriasema, Hepokujalla, Vantaalla. Suosittelen lämpimästi.

Tällaiset ovat just niitä pieniä arjen iloja, joita arvostan kovasti.

Vähän erilainen postaus tällä kertaa, mutta hei, pitihän tämä nyt jakaa teidän kanssa :) !!! 

Iloista vappuviikkoa toivotellen,
Nanette

24 kommenttia:

  1. Olipa tosiaan ihanan erilainen postaus!! Ihan mahtavaa että jaoit tämän kanssamme, eipä olisi uskonut tuollaista hammaslääkäriä olevan olemassa! :-) Onkohan asiakaskunta naisvoittoista? ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla,että oli mieluisa,erilainen postaus :) On kiva jakaa kokemuksiaan myös muualta,kuin vain omasta kodista :) Ja niin totta tuo,ettei uskoisi tuollaista hammaslääkäriä olevan olemassakaan! Vaan onneksi on! Asiakaskunnasta en paljoa tiedä,mutta olen minä siellä miehiinkin törmännyt :)

      Poista
  2. No ei ihan heti uskois et kuvat on hammaslääkäristä! Aivan ihanasti sisustettu, ja pisteet siitä, että on uskallettu tehdä persoonallista ilmettä. Kyllä tuolla unohtaa mihin on tullut ja miksi :) Kiva kun jaoit tän meidän kanssa! Kivaa viikon jatkoa sulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No senpä takia oli ihan pakko laittaa näitä kuvia tännekin! Aivan ihastuttava paikka! Ihanaa,että joku viitsii panostaa tuollaiseen tilaan. Hammaslääkärikäynti saa ihan uuden merkityksen :)

      Poista
  3. Kaunis ympäristö! Kiitti vinkistä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös vaan olekin! Sinne vaan nauttimaan sisustuksesta ja ammattimaisesta,lempeästä hoidosta :)

      Poista
  4. Onpas positiivisesti poikkeava hammaslääkärin odotusaula!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Enpä tiedä löytyykö mistään toista moista :)

      Poista
  5. Kuvista välittyy hyvin rauhallinen & seesteinen fiilis - varmasti upea paikka. Tuli vaan mieleen kuinkakohan kaunis heidän kotinsa on..?
    Mä olen pentuna asunut hakunilassa ja kävin siellä ala-astettakin 3 vuotta, tutut on kujat vaikkakin vuosia vierähtänyt..
    Mä olen myös niin kammoinen noihin "suuvärkkijuttuihin", että tällaiset vinkit on tarpeen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa minäkin olen miettinyt,että miltähän heidän kotona näyttää!! Olisipa kiva päästä kurkkaamaan :)
      Ai,tuttua seutua Hakunila siis! Varmaan löytäisit siis paikan,jos kaipaat lempätä hoitoa ihanassa ympäristössä :)

      Poista
  6. Vau mikä hampilääkäri! Ehkä ihmiset inhoaisivat vähemmän hampilääkärissä käyntiä, jos ne olisi aina noin viihtyisästi sisustettuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin just! Vaan enpä ole ikinä nähnyt,että odotustiloihin oikeen mitenkään panostettaisiin :( Vaan tähämpä on panostettu oikein kunnolla! Tykkään!

      Poista
  7. Kyllä kannattaa panostaa myös hampilääkärin odotustila! Malttaako sieltä lähteä itse paikattavaksi kun jää lukemiset kesken?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih,onneksi mut pitää aina puuduttaa ensin ja jään sitten rauhassa istuskelemaan tuohon aulaan kunnes aineet vaikuttaa. (Oon vähän vaikeesti puutuva tapaus...) Siinä on kivasti aikaa ihailla paikkoja ja lukea sisustuslehtiä :)

      Poista
  8. Kaunis paikka!
    Kiva, että hammaslääkärin sisustukseen on panostettu :) Ne on aina jotenkin niin kolkkoja ja ikäviä paikkoja. Tuolla ehkä unohtaa hammaslääkärikammon ;)
    Ja plussana vielä että on hyvä palvelu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se vaan kummasti rauhoittaa,kun astuu sisään tuohon tilaan! Yleensä ne kun on niin kovin kolkon oloisia :( Ja tosiaan kun palvelukin on niin hyvää!

      Poista
  9. Aivan ihana juttu oli tämä meidän vastaanotosta <3 vieläkin aivan onnesta sekaisin ja mykkyrällä, kun Nanette laittoi
    niin kauniita kuvia ja sydäntä lämmittävän postauksen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos,että sain ottaa kuvia ja jakaa ne ystävieni kanssa! Huomaat varmaan,miten muutkin ihastelevat ihanaa vastaanottoanne :) Kiitos kauniista sanoistasi Tiina <3

      Poista
  10. Aivan ihana paikka! Eipä uskoisi et on kyse hammaslääkärin vastaanotosta. :-) Ja vielä hyvää palveluakin saa ihanan miljöön lisäks, toi kuulostaa kyl varsinaiselta taivaalta. Kiva ku teit tästä postauksen. Bloggeri ei jostain ihme syystä näytä kaikkien blogien uusimpia postauksia, mm. sun blogin uudet jutut menee ihan förbi. Outoa ja ärsyttävää!

    Hauskaa vappua! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tällainen vähän erilainen postaus on teidän mieleen :) On mukavaa jakaa pieniä kivoja kokemuksia kanssanne :)
      Höh bloggeria :( Toivottavasti vika korjaantuu.
      Hauskaa vappua sullekin!

      Poista
  11. Hurmaava! Siellä ollaan satsattu hyvään ja viihtyisään asiakaspalveluun.Näin kun olisi usammassa paikassa.Varsinkin tuolla alalla.Ei tuntuis kipuilu ja palko niin kammottavalta=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikenmaailman lääkärivastaanotot on yleensä niin kolkkoja,että tällainen paikka on ihan hurmaava helmi! Menee ihan mielellään hammaslääkärille :)

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!