Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

perjantai 11. huhtikuuta 2014

Partsin kevätilme ja ilahdus nro1

Jee,perjantai!!! Onpas ollut kyllä kaikkea muuta,kuin keväinen viikko :/ Täällä on ainakin ollut ihan pirun kylmä,hrrr... Onneksi aurinko on edes välillä pilkahdellut! 
Viime viikonloppuna innostuin siinä Duracel-kohtauksessani siivoamaan parvekkeenkin! Päätin sitten vähän vaihtaa järjestystäkin samalla. Sehän kannatti; partsi kun ei ole kovin suuri,niin nyt tuntuu sentään vähän tilavammalta! Vielä kun lämpenee sen verran,että tarkenee pestä lasitukset, niin avartuu vielä enemmän, kun näkee uloskin :D :P 

Pöytä siirtyi toiseen päätyyn ja somistukset muuttuivat venkslauksen mukana.


Heitin nyt vasta roskiin talviset kanervat (hyi mua!) ja vaihdoin kevättä tilalle :) 


Oviaukon pääty sai kivasti tilaa pöydän poistuttua! (Sori kuvan laatu; otin fiksuna sen lasin läpi...)



Tuo rottinkinen kukkalaatikko solahti niin mukavasti eurolavaan! Kukat vaan puuttu :( Innostuin sitten varsinaisena hortonomina kaivamaan siihen tekomurattikranssin :D Ja vähän muitakin tekokukkia löytyi sille kaveriksi. Ne kun viihtyvät mun käsissä parhaiten :P Ehkä sitten kuitenkin vaihdan nuo kesäkukkiin,kun aika on...



Tietty partsillakin pitää olla tähtiä ;) 


Helmililja viihtyy ulkona tosi hyvin! Sisällä ollut puhkesi heti isosti kukkaan, kukki aikansa ja nyt jouti jo roskiin :(



Partsin uusi ilme ilahduttaa kovasti! Nyt kun tulisi vielä ne lämpimät,aurinkoiset päivät,että aamukahvinkin voi nauttia partsilla istuen :) 

Ja mikä muu sitten ilahduttaa ihan hurjasti? No super-ihanat paketit, joita tipahtelee postilaatikostani teiltä blogiystäviltäni! Ihan käsittämätöntä,että on saanut blogien kautta tutustua aivan ihaniin ihmisiin, jotka kokee jo tuntevansa,vaikkei olla ikinä tavattukaan! Ja sitten lähetellään vielä innoissamme toisillemme pieniä, niin suloisen ihastuttavia ja ilahduttavia paketteja <3  Pakko näyttää teillekin näitä ihania paketteja. Tämän ilahduttavan, ihanan paketin sain Tuijalta, Kotomaista-blogista:



Katsokaas nyt mitä ihanuuksia piti sisällään!


Arvatkaapa vaan kuinka leveä oli mun hymyn aste näitä ihaillessani :) Tuo tiskirättikin on niiiin suloinen,että miten sitä muka raaskii käyttää?! Tekstiilitarraa aion kokeilla ehdottomasti,kun olen nähnyt mitä Tuija on siitä keksinyt! Entäs tuo ovikyltti, etiketti ja oma nimikirjain! Voi huokaus :) Ja suklaallakin vielä hemmoteltiin! Lämmin kiitos vielä kerran Tuija! On ollut ilo tutustua sinuun :) 

Toivotan teille kaikille ihanille lukijoille iloista,rentoa ja toivottavasti aurinkoista viikonloppua! Ja lämpimästi tervetuloa blogiini "Suurperheen arkea" ! 

Me suunnataan tytön kanssa huomenna lapsimessuille. Saattaa tulla aika touhukas päivä :D Taidan piipahtaa samalla Outlet-messuilla, josko löytäisi jotain kivaa ja edukasta kotiintuomistakin ;) 

Halauksin,
Nanette


21 kommenttia:

  1. Mä löysin sun partsilta 3 samaa juttua mitä mullakin. Tuo rottinkinen tarjotinpöytä ostin kirpultv4e fja maalasin valkosel. Rottinkiset kukkalaatikot euron kpl. Maalasin valkosel ja nyt mä sain mutsilta tuollaisen puolipyöreännpöydän.bon vielä mäntusenä.mutta luulenpa että päätyy valkoiseksi. Eli vissiin on vähän samantyyppinen maku meil..ja muutenkin ihania juttuja sulla! Lasit on kyl huippujuttu partsil!! Sipulikukat voi säästää tai siis istuttaa vaik ruukkuun tai laatikkoon niin kukkii uudestaan taas ens keväällä ja viijtyy partsil oikein hyvin viileässä.. kiva puketti ja muksaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kamalasti virheitä kun kännystä näpyttelen - anteeksi♡ ihan kun ois juopunut kirjoittanut :)

      Poista
    2. Mutta ihan sujuvasti mä tuota luin :D Ei hätiä ;)
      Heh,aika hyvin bongattu meidän "samikset"! Taitaa tosiaan olla samaa makua meillä :) Ja hassua; mäkin olen saanut tuon pöydän mun äidiltä! Ja itse asiassa tuon tarjotinpöydänkin. Äidit <3
      Pitänee miettiä sipulikukkien uusiokäyttöä. Mä vaan oon oikeesti niin killeri kaikkien kukkien ja kasvien kanssa :P

      Mukavaa viikonloppua Tanni! Ja kiiiiiitos tätäkin kautta; ihana pakettisi saapui juuri! Jaan sitä iloa täälläkin piakkoin, jos sopii ;)

      Poista
  2. Kauniistipa laitoit parvekkeesi. Kivan paketin sait. Joo, bloggaillessa tutustuu ihaniin ihmisiin. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu :) Pienehkön parvekkeen sisustaminen on vähän haastellista,mutta huisin mukavaa!
      Blogimaailma on tosiaan ihmeellinen ;)
      Kivaa viikonloppua sinullekin!

      Poista
  3. Ihana blogi sulla ja voi miten ihana parveke!!!

    VastaaPoista
  4. Navakkaa pohjoistuulta täälläkin ollut viikolla...Mutta mikäs tuolla on istuskella ja nauttia auringon lämmöstä kun se paistaa=)Kivasti oot sisustanut parvekkeenkin;samaan tyyliin kuin sisällä.Punainen lanka on hyvin hallussa=)Noista lavoista on moneksi ja seinämänä toimii hyvin. Mukavaa messuilua=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu,linja pitää sisällä ja ulkona :) Kiva jos näyttää mukavalta! Välillä tuntuu,että on vähän liikaa tavaraa,mutta jos yrittää karsia,niin heti näyttää jotenkin valjulta :/
      Messuilla oli mukavaa,mutta kuntoilusta se kävi :D

      Poista
  5. Kiitos, eilen en kerennyt laittaa kommenttia kun akku loppus kesken :D mutta aivan ihana koti teillä on ja hirveeeesti ihania juttuja koti pullollaan <3 valkoinen, tähdet ja ripaus vasleanpunaista on vaan ihana yhdistelmä <3 tälläkin hetkellä odotan uusia vaaleanpunaisia pimennysverhoja 4kpl ja tarkoitus oli laittaa omaan makkariin ja tytön ja nyt aloinkin miettii sun kuvia katsellessa että josko toiset laittaiskin olohuoneeseen :) uusia postauksia odottelen innolla sulta ;) ja voi mikä ihana idea tuo pienten lahjojen vaihto jutska!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Sari :) ! Kiva kuulla,että kotimme miellyttää silmää :)
      Alkuun nuo vaaleanpunaiset verhot tuntui olkkarissa vähän hassuilta,mutta jotenkin ne vaan on niin ihanat ja pehmentää koko huoneen tunnelmaa kivasti! Eli suosittelen ;) Noi on niitä Ikean edukkaita verhoja,eli niitähän vois ripotella vaikka joka huoneeseen :D
      Yritän olla ahkera postauksissa,vaikka arki välillä tahtia kiusaakin.
      Lahjat ovat kyllä olleet niin ihania! Alkuperäinen idea tuossa oli haasteenomainen "laita hyvä kiertämään",eli muistetaan blogien ahkeria lukijoita ja kommentoijia,jotka tuovat hyvää mieltä. Kerrassan ihana idea siis!
      Mukavaa viikonlopun jatkoa Sari!

      Poista
  6. Tosi kaunis parveke, pieni huonekalujen paikkojen vaihto piristää kummasti ja saa saman tilan näyttämään tosi erilaiselta. Ja ihanan paketin olet saanut blogiystävältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saga :) Välillä on kiva justeerata huonekaluja uuteen järjestykseen,niin johan ilme muuttuu! Välillä vaan tuntuu,että mööpeleitä vois olla vähän vähemmänkin.... :D
      Paketti tosiaan on suloinen!

      Poista
  7. Kaunis parveke, jossa kaikkia ihania juttuja! Viihtyisin kyllä tuolla ;)
    Minulla on vielä terassilla kuivat ja kärsineet kanervat, viimeistään pääsiäisenä ne lähtevät roskiin.
    Ihanaa viikonloppua Nanette <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa vaan partsikahville siis :) !!
      Mulle tuli kanervien kanssa ihan öklötys. Siis vaikka tykkäänkin niistä,niin ne vaan jotenkin on yhtäkuin talvi. Nyt tuntuu heti keväisemmältä :) Eli iloa sullekin kukkien vaihteluun!
      Mukavaa viikonlopun jatkoa sullekin <3

      Poista
  8. Vähän ihana partsi! Meidän edellisessä asunnossa oli lasitettu parveke, joka oli lämpiminä aikoina vähän kuin toinen olohuone. Terassia ajattelin vapuksi laitella vähän kesäisempään kuntoon. Aiemmin ei oikein viitsi, koska tuskin siellä tarkenee istuskella vielä tässä kuussa. Ihanaa jos paketti miellytti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No pakettisihan oli aivan ihana!!! Eli todellakin miellytti :) !
      Partsi on toki aina partsi; eihän tuonne oikein mitään mahdu. Mutta yritän tehdä siitä niin viihtyisän,kuin vain voin! Ja hyvin siellä kesäisin viihdytäänkin. Terassilla varmaan tosiaan tarkenee vasta parin viikon päästä. Ehdit ajan kanssa sitä siis laitella nätiksi :)
      Mukavaa viikonlopun jatkoa!

      Poista
  9. Ihana teidän partsi!! <3 Kauniisti olet sen sisustanut! Meillä on terassin sisustus aivan vaiheessa, täksi kesäksi pitäis kehitellä sinne jotain kivaa!

    Voi että kun olet saanut ihanan paketin Tuijalta!! Niin sun näköisiä juttuja :) Tollasta virkattua tiskiluutua olen metsästänyt, haluais samanlaisen!

    Mukavaa, leppoista sunnuntaita! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heli <3 Pikkupartsiksi ihan viihtyisä kai :) Oi että,osaan kuvitella miten ihanan terassin tule loihtimaan! Siinähän riittää mukavasti puuhaa ;)
      Mulla on ollut noita virkattuja tiskirättejä jo aiemmin,mutta ei tuollaista "pitsistä". Tykkään kovasti käytössä ja ovat niin nättejä! Tosin tuota Tuijan tekemää en ole vieläkään raaskinut ottaa käyttöön :D Jospa häneltä voisi sellaisen tilata...? Ja mun kauttakin saa tilata,ainakin sellaisia "tavallisia".
      Kivaa alkavaa viikkoa!

      Poista
    2. Ai se oli ihan Tuijan omatekemä, wau! :) Luulin ihan jostain ostetuksi kun niin hieno tuo käärökin! Täytyypä kysyä Tuijalta ottaisko tilausta vastaan :) Jos ei, niin sitten sun kautta!

      Poista
    3. Tai öö,itse asiassa en tiedä onko Tuijan tekemä,arvelin vaan :D Kun oli niin ihana käsintehty "etikettikin" siinä! Mutta kysäse ihmeessä!

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!