Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

tiistai 15. huhtikuuta 2014

Tyttären toive ja ilahdus nro 2

Mitäpä eivät äidit tekisi lastensa eteen?? Tässäpä taas oiva todiste! Kaikki lähti siitä,kun jostain syystä tyttö ei haluaisi nähdä ikkunaa sängystään?? Ilmeisesti jokin pelottaa,vaikka kuinka ollaan puhuttu,ettei sinne ikkunaan kukaan tai mitään ilmesty :( Rullaverhotkin on edessä,eikä seinää pitkin pääse mitään kiipeämään,mutta ei auta; ikkuna on ihan mälsä juttu :/ Noh,pistettiin sitten huoneen järkkä uusiksi vain tämä asia mielessä! Vähän jännitti minkälaiselta se tulee näyttämään,mutta tytön toive oli nyt tässä paaaaljjon tärkeämpi tekijä :) Ja voi jummi,siitähän tuli tosi kiva! Ainakin me tykätään :) Nyt tyttö menee niin mielellään omaan sänkyyn nukkumaan ja tykkää kovasti turvallisesta "kolosestaan" <3 Tuo "lokerikko" peittää juuri sopivasti näkymän ikkunaan.


Eipä tuossa paljoa edes tarvinnut tavaroita siirrellä; sänkyä,nojatuolia ja tuota lokerikkohyllyä. Ja mattoa. Niin ja pulpettia. :D No mutta eipä haittaa! Jotenkin jännäsin tuleeko huoneesta ihan sumppu,kun sänky on tuolleen poikittain,mutta hyvin mahtuu kulkemaan.


Enkelinsiivet pienen unta suojelemassa <3


No sängyn katostahan ei tietty voinut siirtää, joten jäi niille sijoilleen. Mutta mikäs on lueskella satuja tuolla katoksen alla :)


Näytän nyt tämän hippasen erikoisen "himmelinkin" :D Tyttö tykkää kovasti askarrella hamahelmistä erilaisia kuvioita ja niitä alkoi kertymään sen verran ja niin aurinkoisissa väreissä, että teinpä niistä sitten tällaisen kattokoristeen :) Pääsee pienen tekemä taide vähän esillekin ;)



Pulpetti on edelleen kovassa käytössä (ja sen näköinen alkaa olemaan kansilevykin :D ). Tästä ei kyllä raaski varmaan ikinä luopua!


Onnistunut toivemuutos siis; tytär on iloinen ja niin on äitikin :)

Lopuksi vielä ilahdus kakkosen esittely. Viime postauksessa kerroin niiden pienten ylläripakettien lähettelystä blogiystäville. Tällaisen suloisen paketin sain Tannilta Kotipellolla-blogista!


Kaikkea pientä,somaa,suloista! Ja ihanassa kortin viestissä Tanni muisti myös tyttöäni, josta pikku-neiti oli hyvin otettu :) ! Pitsejä, vanilja-kahvisaippuaa ja mitäs ihanaa kuplamuovista ja pinkistä kääreestä paljastuikaan?! 


No tuo ihana vanhis pitsikaulus ja mitä söpöimmät kipsipupuset ja kakkunen!! Tuota pahvista pupujutskaa en ole vielä koonnut,mutta jotain söpöä siitä varmaan tulee :) (Vuokraan jonkun insinöörin sitä kokoamaan :D ) Kiitos vielä kerran Tanni supersuloisesta paketista!!! 

Täällä on tänään ollut mukavan keväinen, lämmin (!) päivä. Toivottavasti jatkuukin näin,niin pääsee vihdoin noita lasituksia pesemään. 
Lämpimästi ja ilolla toivotan tervetulleeksi blogiini uuden lukijan, Johannan! Ja teille ihan kaikille toivotan iloista pääsiäisviikon jatkoa <3

26 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen tuli tytön huoneesta!! <3 Kyllähän se lapsen viihtyvyys on etusijalla, kiva kuulla et nyt uskaltaa nukkua sängyssään! Niin kauniita juttuja tuolla tytön huoneessa ja ihanan hempeitä sävyjä!

    Olet kyllä saanut jälleen kauniin paketin!! Nämä blogimuistamiset ne on ihania! :) Kivaa viikkoa Nanette! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heli <3 Tykätään kyllä hurjasti itsekin :) Ja voi jummien jammi: löysin tänään aivan ihanan uuden tilkkutäkin päiväpeitoksi!! Tuo nykyinenkin on ihana,mutta tässä uudessa on oikeen sellaset GG-värit! Pitänee laittaa kuva.... ;)
      Nämä paketit on kaikki niin ihania! Pian tulee kuvia ehkä vähän tutusta paketista, joka on myös aivan superihana ;) :) !!!
      Kivaa viikon jatkoa sullekin Heli <3

      Poista
    2. Ooh, ihanalta kuulostaa!! <3 Jään odottamaan kuvia :)
      Myös siitä seuraavasta paketista! ;)

      Poista
  2. Suloinen pikkuprinsessan huone :)
    Ymmärrän kyllä tytärtäsi, minullakin oli pienenä pakkomielle, että joku katselee ikkunasta. Nyt sänky vähän kuin suojassa.
    Ihanan paketin olet saanut! Kyllä blogiystävät alkaa tuntemaan toisensa jo aika hyvin ;)
    Mukavaa pääsiäisviikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ellen <3 On kyllä aika prinsessameininkiä juu :D
      Voij,sullakin on ollut pienenä on ikäviä pelkoja :( Mä taas pelkäsin pienenä,että sängyn alla on jotain. Kurkkasin sinne joka ilta pariinkin otteeseen ennen sänkyyn menoa. Ja varpaat pidin aina visusti peiton alla,ettei kukaan purase :P Siksipä ehkä ymmärsin miten tärkeää omalle pikkuiselle oli saada turvaisa pesä :)
      Paketti tosiaan on ihana. Ja sinustahan tämä kaikki sai alkunsa! Kiitos siitä :) Pistettiin sitten kunnolla hyvää kiertämään :)
      Halaukset!

      Poista
  3. Ihana huone ja hieno muutos. Näyttää ihan siltä, kuin olisit ajatellutkin noin laittaa alunperinkin. Tuo katos tekee tuolista ihanan pesän. Tärkeintä, että asukas on huoneeseensa tyytyväinen ja tuntee olonsa turvalliseksi siellä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuijaseni :) Huoneesta tuli kyllä jotenkin yllättävän kotoisa, kivaa! Ja tuolla katoksen alla voisin välillä istuksia salaa ihan itteksenikin ;) Pieni asukas kyllä viihtyy nyt hyvin ja se on tosiaan tärkeintä <3

      Poista
  4. Vautsi miten ihana huone! :) Kyllä tuolla kelpaa tytön oleskella ja nukkuakin kun ikkunakin on poissa silmistä. Ihastuttava satunurkkaus verhoineen. Ja tuo pulpetti on aivan upea! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina kauniista kommenteistasi :) !! Kiva kun muutkin tykkäävät,kuin vain me :D Pulpetti on the löytö huutiksesta. Maksoin siitä muistaakseni 30 euroa! Toki se piti sitten maalata ;)

      Poista
  5. Ihanan näköinen tytön huone. :) Suloiset verhot koristaa nojatuolta, kyllä tuolla viihtyy prinsessa. Hyvää pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marianne! Kohtahan sinäkin pääset prinsessajuttuja sisustelemaan ;) ! Hyvää pääsiäistä sinullekin!

      Poista
    2. :) Niin pääsen, ja odotan innolla.

      Poista
  6. Siis niin ihana tuo huone <3 kateellisena täällä että saat laitella tytön huonetta!!! Tai saisinhan mäkin, jos raahaisin sängyn olkkariin takas!!! Mitä en kyl haluis :/ ja tuo tilkkutäkki on niin ihana !!!!! Millaisen löysit siis uuden tilkkutäkin? :) tuo vaaleanpunainen kukkamatto on myös niin ihana !!! Mulla pari valkoista , mutta vaaleanpunaisen haluisin kans :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kiitos Sari :) ! Meitä kun ei ole täällä kuin kaksi,niin just riittää huoneet. Sänky olkkarissa on kyllä aika höh..Varsinkin nyt kun teillä on se ihanuuskatoskin!
      Laitan uudesta tilkkutäkistä kyllä kuvia piakkoin. Se on ihan Jyskistä ;) Samanhenkinen kuin nykyinen,mutta pastellisimmissa väreissä.
      Noita virkattuja mattoja tahtoisin minäkin enemmänkin. Nyt on "vasta" kolme kipaletta :D

      Poista
  7. Tuli tytön huoneesta ihana!! Tottakai pitää uinua turvallisesti, ja tuolla ei voi nähdä kuin kauniita satu-unia<3 Pulpetti on <3<3<3 ihanuus<33<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Anne-Mari :) Tekis mieli itsekin joskus nukkua tuolla tytön prinsessahuoneessa! Ties mitä vaaleanpunaisia unia sitä näkisikään :D
      Pulpetti on kyllä sellanen iki-lemppari. Ittellänikin oli tuollainen pienenä,mutta kahdenistuttava. Harmi kun ei ole tallessa enää.

      Poista
  8. Mä voisin teille tulla leikkimään - ihanuus huone - ja noinhan sen pitää ollakin, että huone on sellainen missä lapsi viihtyy ja on hyvä olla<3
    Suloista!
    - meillä kun on poikia niin se sisustus on ollut kaikkea muuta ja on vaan pitänyt miettiä sitä käytännöllisyyttä. Nyt vielä yksi teini kotona ja häntä yrittänyt saada mukaan ideoimaan jotakin kivaa hänen huoneeseensa, mutta ei oikein innostu, tosin mullahan olisi ihan vapaat kädet, mutta eihän se ole sama kuin yhdessä tekeminen.
    Etkä sä insinööriä tarvitse - siinä 2 koria, toiseen tulee se "kantokahva" ja toinen ilman..no, varmasti sen tiesitkin.. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuu vaan leikkimään :D !!
      Mä en varmaan edes osais sisustaa poikien huonetta :P Varsinkin kun pojalle ei varmaan kelpais vaaleanpunainen tai valkoinen sisustukseen.... Jänskityksellä odotan kehkeytyykö tytöstäkin sisustusintoijija :)
      No okei,ehkä pärjään ilman insinööriä,nyt kun sain sun vinkit korien kokoamiseen :)
      Halaukset!

      Poista
  9. Suloista vaaleanpunaista unelmaa siellä tyttären huoneessa.Ja nyt on "mörötkin"poissa=)
    Minun tytöllä oli pienenä ihan samanlainen vaaleanpunainen vanha koulupulpetti.Se vaan turkanen oli korjaamattomassa kunnossa jossakin vaiheessa. Mutta mukavaa pääsiäis viikkoa=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu nyt "möröt" toivottavasti ei kiusaa pienen unille menoa :)
      Nuo vanhat pulpetit on vaan ihania ja kauan omaani etsinkin! Tai kyllähän noita myynnissä on,mutta aika rasvaseen hintaan :(
      Aurinkoista pääsiäisviikkoa sullekin :)

      Poista
  10. Kiitos, mukava lukea blogiasi <3. Ihana huone tytöllä ja hyvin toteutettu tuo muutos. Täytyyhän se ratkaisu keksiä jos toista joku ahdistaa ja hienosti toimii noin :). Aurinkoista pääsiäisviikkoa :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna :) Muutos onnistuikin sitten aika mukavasti,vaikka sitä hetken vähän epäilin. Kaikkea kannattaa siis kokeilla :)
      Aurinkoisia pyhiä sinullekin!

      Poista
  11. Täältähän löytyi suloinen blogi, jään seurailemaan! :-) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi miten mukavaa! Tervetuloa Minna :) Toivottavasti viihdyt!

      Poista
  12. Huoneesta tuli tosi kiva. Vitsit toi pulpetti on ihana. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mervi :) Pulpetti on kyllä niin meidän molempien lemppari! Ja vaikka tyttö siitä ulos kasvaakin,niin en taida kyllä siitä ikinä luopua.

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!