Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

perjantai 25. huhtikuuta 2014

Versiointia :)

Avaava otsikko taas,eikös :D  Mutta kun versioi josta olemassa olevasta kaksi ihan uutta toteutusta,niin eikö sitä voisi kutsua noin ;) Tämä oli alkutilanne ja aika hassu sekin; jalka on vanha korkea kynttilänjalka ja kupu..noh,se olisi niin kuin lampunkupu. Vaan lamppu puuttui :D Ja valokin tietty sen myötä...


Aika kauan sitä noin kattelin, mutta aina vähän harmitti kun sopivaa jalkaa ei tuohon kupuun löytynyt. Tai kaupasta juu,mutta periaatteesta en maksa kolmeakymppiä jostain jalasta :P  No sitten hämäsi myös olkkarin seinustan tyhjä kohta. Ja avot, sitten välähti! 


Tiedä sitten välähdyksen laadusta, mutta ite kyllä tykkään :)


Laitoin vähän sinitarraa tuohon jalkaan,ettei tuo tarjotin siitä heti keikkaa... 



Nyt on sitten seinä "täydempi". Eihän sitä katsokaas voi mitään paikkaa tyhjilleen jättää :D :P 

No entäs sen lampunkuvun kohtalo...Minäpä sitten vaan laitoin sen tuohon olemassa olevaan pikkujalkaan. Onhan se vähän massiivinen kai tuossa, mutta jotenkin aika kiva.
 
 



Kivan valon tämä ainakin eteiseen tuo!


Kiepsautin varteen vähän hamppunarua ja kaivoin ikivanhan merihenkisen kynttilän vielä tarjottimelle. Kai nää on näitä kesän odotuksen merkkejä :)


Tällaisia pikavirittelyjä tällä viikolla :) Aikaa kun ei ole tuntunut riittävän oikeen mihinkään :/  No nyt onneksi viikonloppu edessä! 

Kiva,että arpajaisvoitto on teitä tykästyttänyt! Kiitos kivoista kommenteistanne :) 

Halauksin,
Nanette

18 kommenttia:

  1. hyviä versiointejahan siellä.Nätti tuo rottinkin varjostin valolla ja ilman.Oot tehnyt semmosta J.D´Árc Livingimäistä tuuninkia=)Mulla on kanssa yks valkoinen korkea(about metri)puinen kynttilänjalka.OOn liimannut siihen ruusulautasen.Se on vaan pyörinyt mulla paikasta a paikkaan ö ja takasin.Mitähän sillekkin keksis?No,täytynee miettiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih,kuulostipa kivalta tuo,että olen tehnyt J.D Arc:maista tuuninkia!! Kuolaan aina sitä lehteä ja olen haaveillut osaavani toteuttaa samanhenkisiä ideoita. Eli wow,jos olen kerrankin onnistunut :) !
      No sulla on sitten aika samanhenkinen viritys itselläsi :) Sopisko se nyt kesällä vaikka terassia sulostuttamaan...? Siihen joku kaunis rönsyilevä kukka päälle?

      Poista
  2. tykkään minäkin..oikein romanttinen yksityiskohta..

    VastaaPoista
  3. siis aivan ihana <3 kelpais ehdottomasti mullekin <3

    VastaaPoista
  4. Minuakin ahdistaa liika tyhjyys ja välillä liika tavara...
    Kiva tuosta kuvusta ja jalasta tuli :)
    Meillä on myös tuollainen rottinkivarjostin. Tykkään siitä, kun valo siivilöityy tosi kauniisti varjostimesta. Jopa mies sanoi, että onpa hieno! Ja se on paljon se ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rottinkivarjostin tosiaan on jotenkin "omanlaisensa";sellainen luonnollinen ja vähän rosoinen. Tykkään kovasti! Ja jos mieskin tykkää,niin se on tosiaan jo paljon :D

      Poista
  5. Oikeinb onnistunutta versiointia mun mielestä. Tuo tarjotin kupuineen sopii tuohon jalkaan erityisen hyvin. Siitä tuli aivan kuin pieni pöytä :) Kivaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuija! Ihan mukava tosiaan tuo kupuiviritys :) Kaikkea pitää kokeilla näemmä ;)

      Poista
  6. Ihana tuunaus jälleen..meilläkin on paljon tavaraa ja lisääkin olisi mutta kun ei ole paikkaa mihin niitä laittaisi..haluaisin niin paljon esille ja tuohon yhteen ainoaan hyllystöön ei mahdu ja sekin et rakastan runsautta :) Kaapit on pullollaan mutta mitään en raatsi hävittää no jos joskus löydän kivan hyllykön niin sitten mahtuu taas..esim, minun ruusukupeille ei ole paikkaa ja haluaisin et ne olisi esillä.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hannele! Mä yritän välillä aina vähän tyhjentää ja selkeyttää sisustusta,mutta eih. Rakastan kaikkea pientä ja isompaa tilpehööriä ja suloista tavaraa ja pitäähän ne esillä tietty olla :) Ja eikös se vähän kuulu tähän maalaisromanttiseen tyyliinkin ;) Ja ihanaa,kun kaapeista löytyy ties mitä aarteita!

      Poista
  7. Versiointi on hauskaa - kivan näköistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Tanni :) Jotkut versioinnit onnistuu ja tässä taisi olla sellainen. On niitä toisenlaisiakin koettu :D

      Poista
  8. Näyttääpä kivalta!! Hyvä idea, ei ois ihan heti tullu itellä tuollainen mieleen :) Se on mukavaa, kun keksii tavaroille uusia käyttötarkoituksia. Saa sillä tapaa vanhoista tavaroista uudenveroisia!

    Joskus tulee niitä kausia, jolloin tuntuu et aika ei riitä mihinkään.. Sitten taas väliin ehtii tekemään vaikka mitä. Se on tietenkin ihan fiiliksestäkin kiinni, aina ei ole yhtä tehokas ;) Ihanaa viikkoa sinulle Nanette!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heli <3 Välillä pitää venkslata vanhoilla tavaroilla, kun ei uusia voi aina hankkia :D Eikä tänne kohta mitään mahdukaan...
      Mulla aina tää bloggaaminen vähän jää vähemmälle, kun tytär on mun luona. Ei ehdi keskittyä sisustukseen, kun pienen kanssa touhuaa :) Sinä aikana kun hän taas on isällään,täällä riehuu hirvee sisustusvimmailija :D
      Ihanaa viikkoa sinullekin <3

      Poista
  9. Toi kupu sopii tohon tosi kivasti, tää oli hyvä väläys. :-) Rottinkinen varjostin on myös söpö tossa ja antaa tosiaan ihanan valon eteiseen. Onnistuneet tuunaukset jälleen kerran! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mervi! Joskus onnistaa. Toisinaan ei :D Mutta näihin oon itekin aika tyytyväinen :)

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!