Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Vierailu pikku-paratiisissa osa 1

Heippa ystäväiset! Vietin torstaina lähes kolme tuntia paikassa, jota kutsun pikku-paratiisiksi. Paikan oikea nimi on Koiramäen Pajutalli, josta olen teille jo aiemminkin hehkuttanut. Tämä ihana puoti pihapiireineen, kahviloineen ja  eläinaittoineen sijaitsee Tuusulassa, melko lähellä Helsinki-Vantaan lentokenttää ja sieltä löytyy aivan oma, ihana maailma, jossa helposti tosiaan vierähtää tunti jos toinenkin :) ! Haluan nyt ehdottomasti jakaa kanssanne tunnelmia sieltä! Kuvia räpsin vaatimattomat 117 kpl(!!!), joten ihan kaikkia en tänne lataa. Mutta jotta paikan tunnelma pääsee kunnolla ilmi,taitaa tähän pari postausta mennä :D Ja postausten päätteeksi koittaa sitten se arvonta! Paikan ihastuttava omistaja antoi minun näet koota suloisen paketin puodin toinen toistaan ihanimmista tavaroista! Mutta nyt kuviin! 

Näistä kahdesta kuvasta pääsee jo oikein hyvin fiiliksiin,mitä tuleman pitää:



Ja sitten tarkempaan kurkisteluun...Tältä näyttää,kun astuu talon portaista sisään:

Että maistuisko kahvit täällä?? No ehdottomasti! Mutta ensin kuvaamaan ;) 

Puoti on siis koko talon kokoinen! Alakerrassa on siis tuo suloinen kahvila, sekä useita huoneita, jotka on kauniisti sävytetty omiin väreihinsä. Yläkerrasta löytyy myös paljon ihanuuksia. Tässä alakerran yhdistetty kahvila ja ns.sininen huone. (Itse olen nämä huoneet nimennyt värien mukaan :) )



Mikäs täällä on kahvia siemailla,kun katse voi samalla vaeltaa kaikissa kauniissa tavaroissa! Tuo ihan ylimmäinen kuva on myös tästä sinisestä huoneesta.


Seuraavaksi vuorossa "vaaleanpunainen huone" .Tässä huoneessa voisi jo yksistään viettää vaikka tunnin :)



Toinen toistaan suloisempia juttuja!!


Täkkejä ja tyynyjä, joihin uppoutua...


Ja sitten toisen eteisen kautta eteenpäin. Tai siis eteiseen oli kyllä myös pakko pysähtyä, katsokaas vaikka! Voi noita pitsejä....  <3


Ja askeleet vie "harmaaseen huoneeseen"...


Tästäkin huoneesta ois voinut valita vaikka mitä omaa kotia kaunistamaan!


Ja vielä riittää ihasteltavaa! Pikkuruisen "lastenosaston" kautta kohti "ruskeaa huonetta". 



Voi sitä ihastuneiden huokauksien määrää... 
 

 Nämä kuvat varmaan jo vakuuttivat teidät, että jos täällä päin liikutte, tuonne on ihan pakko päästä! Lisää kuvia huomenna yläkerrasta, pihapiirin ihanista aitoista ja vielä toisesta, pihapiiriin juuri avatusta puodista. Ja sitten koittaa myös se arvonta ;)

Se on kyllä jännää, miten joissain paikoissa tulee vaan niin hyvä olo, että siellä voi vaan hymyillä ja hymistellä :) Tämä on mulle just sellainen paikka! 

Ihanaa,hymyilevän aurinkoista päivää teille kaikille!
Nanette





29 kommenttia:

  1. Oi että mikä paikka!! <3 Ihania kuvia olet ottanut meidän ihasteltavaksi! Tuolla täytyy ehdottomasti päästä käymään ku sielläpäin liikkuu :) Kahvilakin näyttää niin suloiselta pöytäryhmineen. En yhtään ihmettele, jos olet saanut kulutettua tuolla tunnin jos toisenkin. Kivaa sunnuntaita sulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuonne kannattaa ehdottomasti mennä,kun tänne päin tulette! Lapsillekin,varsinkin kesällä,siellä on vaikka mitä kivaa! Peikkopolku on esimerkiksi aivan super! Huomenna vielä lisää kuvia ;)

      Poista
  2. Ompas kivannäköinen putiikki. Harmi, kun etelässä päin tulee niin harvoin käytyä, että ihan heti ei pääse livenä ihastelemaan, mutta onneksi voi edes huokailla ihastuksesta näitä sun kuvia katellessa ja edullisemmksikin tulee näin ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onneksi paikasta voi iloita näin kuvienkin avulla :) ! Ja sitten jos vain tänne päin tulette,niin ehdottomasti tuonne yksi retki!

      Poista
  3. Suloinen putiikki, ihan uus tuttavuus mulle. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pistäpä korvan taakse seuraavaa "etelänreissua" silmällä pitäen ;)

      Poista
  4. Oi että mikä ihanuus paikka <3 pitäisköhän ottaa pieneksi kesälomamatkaksi vaikka yhdistettynä korkeasaareen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen erittäin lämpimästi! Lapsetkin viihtyy siellä varmasti! Huomisista kuvista näkee siihen enemmän syitä ja superihanasta peikkopolusta en kuvia ottanutkaan,mutta kesällä se on aivan ykkönen!

      Poista
  5. Melkoinen paratiisi tosiaan!! ♡.♡ Harmi kun meilläpäin ei ole tällaisia paikkoja.. Ihania ihania kuvia ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta tässäpä hyvä syy lähteä pikku-reissulle :) Kiva jos kuvat ilahduttavat :)

      Poista
  6. Ihania kuvia olet sieltä ottanut. Pitäiskin varmaan joskus taas käydä siellä poikkeamassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. p.s. päätin heittää sinulle vielä haasteenkin :)

      Poista
    2. Käypä ihmeessä,siellä sitä ihailtavaa riittää niin sisätiloissa,kuin ulkonakin!
      Kiitos haasteesta! Tosin nyt en uskalla luvata koska siihen tartun,mutta jossain vaiheessa varmastikin ;) Hauska haaste sinänsä päästä kurkkaamaan ihan siihen tavalliseen arkeen :)

      Poista
  7. Tämä on kyllä ehdottomasti sellainen paikka, jossa haluan käydä ja jossa olisi pakko käydä ;)
    Aurinkoista sunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ehdottomasti kannattaa käydä tuolla ja varata paaaljon aikaa :) Tulet huomaamaan,että sinne voisi melkein jäädä!
      Aurinkoa alkavaan viikkoon <3

      Poista
  8. Super ihana paikka, viime kesänä käytiin Tuusulassa ja olisin halunnut mennä ehdottamasti tuonne..mutta oli anoppi ja appiukko mukana ja etenkään miehen isä ei jaksa yhen yhtäkään shoppailu reissua niin en päässyt sinne..no jos nyt tulevana kesänä pääsisin koiramäen pajutilalle..ihania kuvia olet ottanut ja niin minullakin kuluisi tunti jos toinenkin tuolla..olen sellainen haahuilija muutenkin kaupoissa että mies välillä huokailee kun jään jumittamaan hyllyjen väleihin ja ihastelemaan kaikkea mitä voisi kotiin hankkia.. :) Kiitos kun jaoit tunnelmia paikasta ja onneksi tyttäreni on äitiyslomalla koko kesän jos hänen kanssaan sopisi menon tuonne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voih,toivottavasti pääset tänä kesänä ihan rauhassa tuonne ihastelemaan! Paikka on tosiaan aivan valloittava! Minäkin olen varsinainen haahuilija,eli helposti tuolla vierähtää vaikka koko päivä :D Tyttären kanssa viettäisitte varmaan mukavan päiväretken Koiramäellä :)
      Kiva kun kuvat ilahduttavat ja huomenna vielä lisää tulossa ;)

      Poista
  9. Ihana paikka, on tullut käytyä, oletko käynyt Tuusulan Rantatiellä Marin memoris liikkeessä, se on kans ihan mahtava paikka?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä ole kuullutkaan tuosta paikasta,eli kiitos vinkistä! Pitääpä poiketa :)

      Poista
  10. Tonne miekin tahdon päästä, toi kauppa olisi minun taivas. :) Ihana puoti ja ihastuin jokaiseen tavaraan. Olet ottanut mahtavia kuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo paikka on tosiaan kuin pieni taivas! Suosittelen todella lämpimästi retkeä sinne! Huomenna vielä lisää kuvia ja sitten se arvonta ;)

      Poista
  11. No on kyllä rompetta - hulluksi tuolla tulisi tai siis vielä hullummaksi. Varmasti mahtava paikka ja inspiroiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä siellä pienen pimahduksen vaara on,kun kaikkea tekis mieli :D Ikinä en ole sieltä kyllä tyhjin käsin pystynytkään kotiin lähtemään....Mutta kannattaa ehdottomasti poiketa! Varsinkin kesällä pihapiirikin on niiiiin ihana!

      Poista
  12. Jokaiselle jotakin=)ihanaa sisustustavaraa talo täysi.Äkkiä tuolla menisi vaikka koko päivä=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helposti vierähtää vaikka koko päivä! Kohta näet lisäsyitä siihen ;)

      Poista
  13. Tämä ihana puoti on minunkin säännöllinen vierailukohteeni. Tuntuu niin ihanan rentouttavalta astua ovesta sisään ja alkaa tutkia kaikkea ihanaa. Kahvitella ajan kanssa. Kuin toiseen maailmaan astuisi... Suosittelen lämpimästi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla puodissa jo koko Pajutallin tilalla vaan jotenkin "sielu lepää" :) Sinne voi mennä kerta toisensa jälkeen,eikä ikinä kyllästy!

      Poista
  14. Käyn pari kolme kertaa vuodessa Pajutallilla ja aina sieltä löydän jonkun kivaa mökille ja kotiin. Tänään taas piipahdin siellä ja silmiini osui ihanat valkoiset rauta tuolit. Myyttekö niitä myös,jos ette,niin mistähän niitä voisi ostaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sieltä tosiaan löytyy yhtä ja toista ihanaa!
      Mutta tuohon kysymykseesi saat vastauksen ihan sieltä Pajutallilta. Tämä on ihan mun oma blogi vaan,johon vain halusin tehdä jutun ihanasta Pajutallista :)
      Onnea tuolien hankkimiseen :) !

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!