Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Helppoja piristyksiä

Moikka!! Tällaiselle ei-niin-tuunaustaitoiselle tarrat on ehkä paras keksintö :D Ja niihin luotin taas tälläkin kertaa, kun piti saada jotain pientä piristystä! Multa oli jäänyt muutama tähtitarra käyttämättä ja jos joku ei satu tietämään (hehee),mullahan on ihan pieni fiksaatio tähtiin :P :D  Noh,keittiön kaappeja ja varsinkin tuuletusikkunaa oon aina aika ajoin tuijotellut "sillä silmällä",että jotain kaipaavat. Ja tämmöiseltä näyttää nyt tuuletusikkuna:




Ja kyllä vaan tykkäänkin! Oli ennen jotenkin niin olmin valju. Nyt tuossa on jotain ryhtiä :)

Ja pienemmän tarran liimasin vastakkaiselle puolelle jättimäistä keittiötämme,eli noin kolmen askeleen päähän :D 



Ja kas kas,nyt musta tuokin kaappirykelmä on jotenkin eloisampi! 

Ja sitten vielä yksi tarra. Tällähän olikin hauska tarina,kun en yhtään muista koska olen tän ees ostanut :D  Ja itse asiassa olen joskus päättänyt, että tuo lausahdus on niiiiin klisee,että meidän kotiin sitä ei tule. MUTTA kun tuo on sellainen lausahdus, jota aika usein itselleni pänttään, niin hyvähän se on olla ihan näkyvillä muistuttamassa kuinka tärkeää on tarttua hetkeen, elää joka hetkessä, eikä haihatella tulevaa! 


Carpe diem on latinaa ja tarkoittaa kirjaimellisesti "poimi päivä", mutta käännetään yleensä muotoon "tartu hetkeen". Tämä hyvin tunnettu lentävä lause on peräisin Horatiukselta, joka kehoittaa Leuconoë-nimistä naista käyttämään hyväkseen jokaisen  käsillä olevan hetken ja varoittaa häntä luottamasta liiaksi tulevaisuuteen.
(Wikipedia)


Että tuossa se nyt sitten törröttää :)

Mulle tulppaanit lähikaupassa on jotenkin aina ollut lupaus keväästä. Eka kimppu oli siis jo pakko ostaa!  Tytär sai valita värin ja aika mieluisan valitsikin :)  Olisi kuulemma itse ottanut kyllä vaaleanpunaisen, mutta tietää miten kovasti äiti tykkää valkoisesta ja päätyi siis siihen <3 Lupasin,että ensi kerralla otetaan se vaaleanpunainen :)



Iloista viikon jatkoa teille <3

18 kommenttia:

  1. Tarrat viimeistelevät kauniin sisustuksen. :) Likka valitsi hienonväriset kukat, itekin olisin päätynyt juuri noihin... Ja aina pitää tarttua hetkeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkoiset tulppaanit on ehkä ihanimpia,mutta tykkään kyllä niissä melkein mistä väristä vaan. Mutta omaan kotiin en kuitenkaan ehkä :D

      Poista
  2. Kivan näköinen tarralla tulee viimesilaus oveen :)
    Voi elämä mie en ole käynyt sinun blogissasi pitkään aikaan..ja nyt tulin ja koko ajan vaan klikkailin et näytä vanhemmat tekstit ja taas luin ja luin..sinun ihania postauksia..varmaan siksi en ole käynyt kun oma elämä oli yhdessä välin vaikeaa tein uuden blogin ja sitten palasin vanhaan blogiini ainoa vaan et muutin nimen sopivammaksi kuvaamaan minua..
    Miten kaunista teillä onkaan..se vaakakin aivan super ihana..minunkin hakulistalla sellainen vaikka ei tilaa olisikaan mutta kun sitä jotain tahtoo niin kyllä se tilakin sitten löytyy :)
    Tyttäresi huone on todella kaunis ja ihastuin niihin verhoihin sitten oli se aivan super ihana sermi ja peili jonka maalasit..voi huokaus..Anteeksi kun en ole kynyt blogissasi nyt tulen usein ja sinulta saan paljon ideaa ja innostusta :)
    Mukavaa torstaita sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Anja,kiitos kovin kauniista sanoistasi ja kehuista :) !! Eikä yhtään tarvitse pyydellä anteeksi! Ihanaa,että olet taas täällä :) Ja kiva jos saat täältä ideoita ja innostusta.
      Toivottavasti nyt elämäsi on jo iloisempaa ja parempaa! Kaikkea hyvää sinulle siis ja kuulemisiin :) !

      Poista
  3. Ihania tähtitarroja ❤️ Hyvin sopii tuo Carpe Diem tarrakin tuohon peiliin :) ja vaikka onkin aikamoinen klisee niin tottahan tuo on :) Pitäisi muistaa elää jokainen hetki täysillä tässä ja nyt ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jotkut kliseetkin voi olla aika hyviä :) Ja tähdethän tietty toimii aina :D !!

      Poista
  4. Kivat tähdet. Se on jännä, miten ihan pienikin ripaus mustaa raikastaa valkoisen. Ja tarra on kiva peilissä, olkoon piten klisee tahansa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saga :) ! Itse asiassa tähdet on harmaat,mutta kuitenkin sen verran tummat,että tuovat tosiaan kivasti sitä raikkautta ja ehkä ryhtiä valkoiseen :)

      Poista
  5. Ja ihanasti töröttääkin Pienistä yksityskohdista saa hirmuisesti iloa ja pilkettä sisustukseen. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih,kiitos :) !! Näin se menee;ei aina tartte olla suurta muutosta. Pienillä jutuillakin saa kivaa aikaan :)

      Poista
  6. Kiva idea!
    Minullakin rupesi heti raksuttamaan, että minkälaisen tarran liimaisin meidän keittiön tuuletusikkunaan... Välillä se häiritsee minua kovasti ;)
    Kauniit kukat tyttö valitsi :)
    Ihanaa viikon jatkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saas nähdä mitä kivaa keksit :) ! Tarrat on niin helppoja ja nopeita tuomaan uutta ilmettä!
      Ihanaa viikonloppua sinulle <3

      Poista
  7. Kivoja piristyksiä.. Hyvä oppi Horatiukselta - siihen pitäisi itsekin pyrkiä, eikä aina vaan ajatella - no, sitten kun olen eläkkeellä.. - me ollaan sitä ikäryhmää, ettei eläkkeitä varmaan enään tunnetakkaan kun ollaan siinä vaiheessa elämää.. mutta nautitaan ja varsinkin näistä arjen puuhailuista.. suloista viikonloppua teille<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai kauhee mikä ajatus; töissä niin kauan ku henki pihisee :D :P !!! Eli siis todellakin nautitaan siitä,mitä käsillä joka hetki on :)
      Suloista viikonloppua teillekin <3

      Poista
  8. Kylläpä sopiikin kivasti nuo tähtitarrat paikoillensa!! <3 Kuten Carpe diem-teksti myös! Tarrat on niin käteviä, helpot laittaa paikoilleen ja ottaa poiskin, jos alkaa siltä tuntumaan :) Ihanat on tulppaanitkin, niistä saa niin paljon iloa kotiin!

    Kivaa viikkoa sinulle Nanette! <3

    VastaaPoista
  9. Juuri näin;tarrat kun onneksi eivät ole ikuisia,eli jos kyllästyy,saa poiskin :)
    Kivaa viikkoa sinullekin Heli <3

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!