Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Keep it simple-and be happy!

Mä kuulkaa tajusin nyt yhden jutun. Ja nyt tulee sitten tekstiä,toivottavasti jaksatte lukea :D  En tiiä onko tää nyt sitten jotain 2-vuotiaan (blogin) uhmaa, uudenvuoden lupauksia vai mitä, mutta onpas helpottunut olo !!  Oon nimittäin tässä pidemmän aikaa jotenkin stressannut postauksista. Että pitää olla jotain överihienoa; omia luomuksia,tuunauksia,askarteluja,uniikkia. Paljon upeita kuvia, kattavia otoksia, runsaasti hienouksia. Ja PAH! Siis ettehän te ihanat nyt varmaan sellasta oota?? Minähän se tässä asetan ittelleni jotain ihme-vaatimuksia! Siks varmaan postaustahtikin on ollut vähän harva, kun pitää muka aina olla jotain superia näytettäväksi.

 No nyt mä sitten tein päätöksen,että vähempikin saa riittää! Tai ainakin yritän mennä sillä linjalla;stressaamatta ja iloiten ihan niistä pienistäkin jutuista,mitä täällä kotona saan aikaan :) Toki tietenkin toivon,että se riittää teille lukijoillekin... Koska eihän tässä sitten mitään järkeä ole, jos te ihanaiset että muutoksesta tykkää :P :D !! Mutta liirumlaarumit sikseen. Ajattelin siis jatkossa postata just niistä arkipäivän pikkuvirityksistä, joita täällä teen. Ja ihan vaikka vaan jostain pienestä muutoksesta tai ilon aiheesta. Mutta toooodella mielelläni otan vastaan palautetta. Eli jos ei homma toimi, kertokaa ihmeessä!! 

Tänä viikonloppuna kiersin vähän kirppareita ja sen jälkeen tekemistä sitten riittikin :D Mutta nyt, kuten päätin, vaan yksi juttu,johon ei edes kirpparilöydöt liity mitenkään :D Mutta taannoiset kaappisiivoukset kyllä liittyy. Siivoillessani nimittäin melkein pistin kiertoon pari vanhaa vaatettani. Onneksi järjen hiven kutitti pääkoppaa,enkä niin tehnyt, koska hihii, Madame pääsi jo nyt eroon talvilookistaan:


Siis tännehän tuli melkein kesä!! Ja jos joku nyt miettii,etteikö sillä raukalla oo silitysrautaa,niin on sillä :) Ihan tarkoituksella jätin nuo silittämättä,kun en halunut sellaista sliipattua ilmettä :) 


Just sopivat helmetkin löytyivät rouvan kaulaan tuolta omista kätköistä!


Vähän ympäristön muokkausta tunnelmaan sopivammaksi samalla....





Aijai kun tykkään torsosta nyt vielä enemmän! Tää olikin eka kerta,kun se sai ihan vaatteet yllensä! 

Tällaisissa "keep it simple"-tunnelmissa toivottelen teille hyvää sunnuntai-iltaa! Kuulemisiin <3 

18 kommenttia:

  1. Ei oo mullakaan mitään ihmeellistä asiaa tai tekeleitä joka postauksessa, siitä vaan näpyttelen jotain menemään... :) Ja toivon että ees joku niitä jaksaa lukea ja vielä kommentoidakin. Sä oot ainakin jaksanut, kiitos siitä. ♥ Kivan mekon torso sai ylleen. Keep it simple -meininki on hyvä.

    Kivaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi Mervi <3 !! Just tässä mietin,että oisitko sä jopa ollut se ihan eka,joka kommentoi mun blogia?! Ja siitä asti mukana ollut ja ihania kommentteja jaksanut kirjoitella. Ja miten iloinen niistä aina oonkaan :) Mutta juu,tuo linja munkin täytyy ottaa; rennosti näpyttelen menemään :)
      Näpytelemisiin siis :)

      Poista
  2. Kuules nyt! Sun juttuja on just ihana lukee kun ovat sellasia lämmöllä ja huumorinpilkahduksella varustettuja eikä mitään hypehypehypetyksiä joka kerta. Just tavalliset ilon aiheet onkin parhaita ja ne hauskat pikkujutut kotona. Ei aina tartte olla mitään supersuurta tuunausta. Just sun kivan kirjotustyylin takia tätä aloin lueskella (ja toki sun tuunausideatkin on huikeita!!) Keep going! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi jummi,ihana oot!! Kiitos hurjasti kauniista ja kannustavista sanoistasi Maria!! Kyllä taas jaksaa jatkaa :) !

      Poista
  3. Mä en ainakaan ymmärrä miten jollain voi olla joka päivä jotain uutta tavaraa tai sisustus uusittuna. Mä ainakin kirjoittelen vähän päiväkirja tyyppisesti omista jutuista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta kyllä! Tai sitten täytyy olla lottovoittaja ja viettää kaikki päivät kotona :D Päiväkirjatyyli on kiva! Ehkä mäkin nyt vaan relaan :)

      Poista
  4. Tämä oli hyvä postaus, sillä itsestäkin omat postaukset tuntuu ihan tyhmiltä. Mutta eihän sitä voi aina olla jotain uutta tai tuunattua. Ja en tykkää tehdä tikusta asiaa, joten olen mieluummin sitten hiljaa.
    Sinun juttuja on kiva lukea, oli niissä sitten asiaa tai ei, sillä kirjoitat niin hauskalla ja ihanalla tyylillä ;)
    Jatka samaan malliin Nanette <3
    ps. minä ainakin aion jatkossakin lukea juttujasi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Ellen,kiiiiitos niin ihanasta ja kannustavasta kommentistasi <3 Mitä mä tekisin ilman teitä ihania?!?! Niin mukava kuulla,että aiot pysyä mukana jatkossakin :) Ja niin minäkin sinun blogissa,se on varma se :)

      Poista
  5. Samanlaisia ajatuksia täälläkin, mutta itse myös päätin, että teen juttuja mitä mieleen putkahtaa juuri niistä arkisista jutuista sekä pienistä tekosista. Minä en kaipaa ostettua enkä rahalla tehtyjä postauksia, enemmänkin just niitä tee itse- aiheisia sekä niitä pieniä arjen ideoita mitä syntyy kun kotona puuhastelee. Minä tykkään blogistasi hurjasti, sulla on hyvä tyyli, rento ja huumorilla maustettua. Kauniita kuvia joista saan itse myös paljon ideoita omaan kotoiluuni. Kyllä minä aina odotan näitä sun juttujasi, joka postauksen käyn lukemassa, tosin nyt tainnut olla mukamas niin hoppu, etten ole eden muutamaa sanaa laittanut sinulle kommentiksi - anteeksi siitä! Mutta tiedä, että mukana olen sinun blogisi ahkerissa lukijoissa<3
    Ja miten kivasti oletkaan torson laittanut sekä asetelmat.. mä en muuten yhtään tykkää silittämisestä.. Halauksin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ihan mykistyn tällaisista sanoista! Iso iso kiitos Tanni <3 !!! Kyllä mä nyt saan sellaisiakin energioita ja positiivisia ajatuksia teiltä,että oon ihan uus ihminen kohta :) Ihana kuulla,että tykkäät täällä vierailla. Ja eihän sitä aina voi ehtiä kommentoida,joten ei todellakaan tartte anteeksi pyydellä!! Pääasia,että pidetään yhtä ja jaetaan ideoita ja ilahduksia :)
      Halauksia miljuuna!

      Poista
  6. Älä ressaa, juttusi ja kuvasi on ihania oli niitä vähän tai paljon usein tai harvemmin!Eikä täällä minun mielestä tarvitse ottaa paineita, että pitäisi olla jotain superhyper hienoo ja loistokasta aina.....omaan vahvaan tyyliin vaan <3 ihanaa alkanutta viikkoa sinulle <3 p.s ihana tuo torso :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten hyvä mieli näistä sanoista tulee!! Ihanaa,että olet tänne löytänyt ja kirjoitat niin kivoja kommentteja aina. Kiitos niistä ja kiitos kannustuksesta :) Ihan uusi into on nyt päällä,kiitos teidän!

      Poista
  7. Oikean päätöksen teit tuon postaamisen suhteen!! Siitä ei missään nimessä pidä ottaa stressiä ja todellakin vähempikin riittää! Saman oivalluksen tein itseasiassa itsekin. Jokaisen postauksen ei tarvitse olla loppuun asti viilattu :D Itse pyrin yhteistyöpostauksissa tekemään kunnon postaukset, mutta muutoin saa riittää vähempikin vaiva :)

    Ihana ilme nyt madamella, ja kaunis on ympärilläkin olevat jutut! Kivaa alkanutta viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä muistelenkin,että sä jossain vaiheessa stressasit aika lailla samoista asioista. Kai tää jotenkin on sellainen hetken pysähdystila? Mutta hyvää näköjään tekee vähän pysähtyä miettimään ja oivaltaa sitten mikä tekee onnelliseksi :) Kiitos Heli, ihanaa että oot mukana <3

      Poista
  8. Jokainen blokkaa niinkuin tykkää ei lukijoiden mieleen, jos ei viitsi pysyä mukana niin onhan noita blogeja. Itsekkin välillä kyllästykkää tai oikeestaan ahdistaa kun blogi ei näytä siltä (oma siis) miltä sen todella haluaisin näyttää. Sitten vaan huilitaan ja annetaan olla jonkin aikaa. Mä olen päättänyt, että mun blogi on sellanen oma päiväkirja-on lukijoita tai en. Tuskin osaan olla ilman kuvausta ym.
    Ja sitten Madameen: hää on ihan terassikunnossa:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terassikunnossa :D Hihii!
      Mutta juu,noinhan se pitäisi ajatella,että rennosti vaan ja ne pysyy mukana, jotka tykkää :) Ja onkohan sitä sitten ikinä tyytyväinen :P
      Mutta ihanaa että oot pysynyt täällä mukana menossa,on se sitten vilkasta tai vähän hiljaisempaa. Ja mä pysyn kyllä sun remmissä :)

      Poista
  9. Älä ota stressiä jutuistasi. Ole oma itsesi, se riittä lukijoillesi. :) Siulla ollut joka kerta ihania kuvia kauniista kodistasi. Minä olen sinun lukija. <3 Itsekin kirjoitan omassa blogissa välillä arkisia juttuja, minusta niitä on kiva lukea muidenkin blogissa. Ihana kuva Madamesta. Se on todella kaunis ja kesäinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Marianne,kiitos lämmittävistä sanoistasi!! Nyt mä kyllä lopetan tän stressaamisen. Mullahan on maailman ihanimmat lukijatkin!! Ja toisen arkea on kiva seurata,ilman mitään luksusjuttujakin! Koska arkihan se parasta on :)
      Madame on juu ihan kesäfiiliksissä jo :D

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!