Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

torstai 15. tammikuuta 2015

Kevyt askel

Kiitos teidän ihanien, kannustavien ja rohkaisevien kommenttienne nyt tuntuu taas,että askel on kevyt kuin ballerinalla!! Ainakin se henkinen askel :) Nyt jotenkin oikeesti äkkäsin,että tämä blogin pitäminen ja toisten blogien seuraaminenhan on vähän kuin tanssia; toinen joko seuraa mukana,myötäilee,lukee askeleita, löytää yhteisen tahdin ja nauttii hymyillen. 
 - tai sitten ei. Toisen liikkeet ei ehkä miellytäkään ja menee askeleet ihan ristiin. Ärsyttää ja tekee mieli mielummin tanssia jonkun toisen kanssa. Eikös se täällä blogimaailmassakin juuri niin mene! Ja jos oikeen ruvetaan miettimään, niin elämässä yleensä :) !! Teidän kanssa on näköjään löytynyt se "yhteinen tanssi" ja siitä olen niin,niin onnellinen <3 !! Olen niin iloinen teistä jokaisesta, joka täällä vierailee! Ja miten kommenttinne aina saavatkaan niin hyvälle tuulelle!

Tämä tanssiajattelu ja oivallus taisi saada alkunsa aivan ihanasta kirpparilöydöstä. Ja voitteko kuvitella,että pyörittelin tätä ihan monta minuuttia käsissäni,että ostanko vai enkö?!? Joku mielenhäiriö varmaan! Koska nyt olen suorastaan rakastunut tähän tauluun!!!


Siis nuo värit!! Ja tuo asento!! Herkkyys ja jotenkin samalla voima! Leuka koholla,valmiina kaikkeen! Ihan mykistyneenä hymyillen tuijottelen tätä nyt joka päivä :)


Kirppiksellä mietin,että mihin tän muka laittaisin. No tuohon pikkukaapin päälle tietenkin! Ja luonnollisestikin piti napata nuo pikkuruiset balettitossut tuohon vielä taulun kaveriksi söpöstelemään. Aikas just eikä melkein väritkin sopivat toisiinsa :)
(Niin ja siis taululla oli hintaa "ihan järkyttävät" 2,50 euroa!! )



Kaappiin löytyi muutama herkkä liinakin lisää. Musta tuntuu,että nuo on vanhoja nenäliinoja...Mutta näyttää kyllä hyvin pestyiltä :D



Kyllä ne ennen vanhaan vaan osasi...



Höyhenenkevyin ja hymyilevin mielin toivottelen teille iloista perjantaita ja rentouttavaa viikonloppua <3


-Nanette-

19 kommenttia:

  1. Ihana, unenomainen kokonaisuus! Loistolöytöjä olet tehnyt. Ja vitsit noita pitsejä ja kirjailuja nenäliinoissa. En osaisi, en millään, mutta ei nykyään kyllä olisi aikaakaan moisten tekoon?
    Kepeän kevyttä viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla menisi varmaan vuosikymmen,että oppisin tuollaisia kirjailuja tekemään :D Eikä tosiaan olisi aikaakaan... Mutta onneksi noita välillä kirppareilta löytää!
      Kiitos, tykkään itsekin kovasti tuosta kokonaisuudesta ja sen väreistä :)

      Poista
  2. Kauniin herkkä tuo ballerina taulu, sopii sisustukseesi oikein hyvin :) Mukavaa että pystyt ottamaan "keveimmin" askelin tämän blogin pidob, olisi kurjaa menettää näin hieno blogi ❤️ Ihanaa viikonloppua

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Ja tosiaan tuntuu paljon paremmalta nyt tää touhu,kun vähän "rauhotuin" :D Ja ihanaa,että on tuollaisia ihania lukijoita <3

      Poista
  3. Kaunis löytö ja ihanasti olet tehnyt tuon kokonaisuuden :-)

    VastaaPoista
  4. On tosi kaunis taulu, hyvä kun päätit ostaa pois. Noi värit<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onneks tosiaan tulin järkiini!! Väreissä on kyllä jotain niin kaunista!

      Poista
  5. Suloinen kokonaisuus.. eikös se ollut niin, että pähkäilit tuon kaapinkin suhteen, että otatko vai et.. ja katsos miten ihanasti natsaa nuo kaikki nyt yhtään - oikein kaunista!! Vanhat liinat on suloisia, niitä itsellekin kertynyt..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo,ihan oikein muistat! (ihmeellinen muisti sulla?!?!!) Kaappia pähkäilin tosiaan ihan yhtä kauan ja naps-miten täydellisen parin nuo sitten muodostivatkaan :)
      Noihin vanhoihin liinoihin ei kyllästy kyllä koskaan! Vielä kun ois sellainen ihana liinavaatekaappi, jonka ovia vois pitää auki..asetella sitten sinne kauneimmat löydöt lakanoista liinoihin... Haaveita pitää olla :)

      Poista
    2. No, ainakin vielä muisti toimii jotenka käytettävä sitä on=)
      Kyllä aina yhdelle kaapille tilaa pitää löytyä=D
      ..taidetaan olla sellaisia kaappiholisteja..hih..

      Poista
  6. Hieno löytö!
    Värit tuossa taulussa on täydelliset ja miten hyvin nuo tossut sopivat kokonaisuuteen :)
    Kiva, että sinunkin askel keveni blogin suhteen ;)
    Rentoa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ellen!! Värit kyllä tosiaan ihan sulautuvat toisiinsa :)
      Nyt on kevyt askel juu! Kai näitä "romahduksia" aina välillä pitää tulla :D

      Poista
  7. Ihana taulu. Kauniit värit taulussa, sopii täydellisesti pienen lipaston päälle ja balettitossut kruunaa taulun tunnelman. Ihanaa alkavaa viikkoa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marianne! Aika kiva kokonaisuus tosiaan kirpparilöydöistä :)
      Ihanaa viikon jatkoa sinulle!

      Poista
  8. Ooh, mikä ihana ja herkkä taulu!! <3 Ja nuo tossut, nehän ovat täydellinen pari taululle! Kivaa viikkoa sinulle ihanainen! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heli! Noista tuli kyllä aika kiva "pari" :)
      Kivaa viikkoa sinullekin ihana <3

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!