Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Värihaaste 5/5 - The valkoinen

Hehe,tein ehkä ennätyksen tämän värihaasteen keston kanssa :D Mutta nyt on vuorossa viimeinen väri ja tietty säästin parhaan ja rakkaimman viimeiseksi! En nyt alkanut kuvaamaan kaikkea valkoista meidän kodissa,koska postaus olisi ehkä hippasen liian monimetrinen :D Keräsin tähän lemppareitani. Syystä tai toisesta rakkaita juttuja, megalöytöjä yms. Suuren osan ootte varmaan jo nähneet,mutta niin kuin ollaan tässä juteltu; tässä värihaasteessa elementit tulee jotenkin eri lailla esille. Tai siltä ainakin tuntuu :) Näitä kuvaillessani huomasin taas ilokseni, kuinka monta asiaa olenkaan löytänyt kirppareilta,kierrätyskeskuksesta ja huutonetistä. Loppuen lopuksi tosi harva juttu on päässyt meidän kotiin suoraan kaupanhyllyltä! 
 Nyt siis varsinainen valkoisen vimman vuodatus:

Keittiön aarteet kirpulta löytyneessä (itse maalatussa) astiahyllyssä ja huutonetistä bongatussa pikkukaapissa. Kaapin kaikki esineet on joko saatuja tai kirppareilta koluttuja :)  

Pitkään etsitty ja vihdoin omaan kotiin saatu vanha valkoinen vaaka on yksi ihan lemppareistani, josta en luovu ikuna,vaikka tilaa viekin ihan liikaa :D Vaa'an päällä oleva tilpehööri kirpparilta ;) Vanha silitysrauta myös kirpparilta ja itse tuunattu radio.

Maalaisromanttiseen sisustukseen hurahtamiskokemuksen jälkeen ihan ensimmäisiä hankintoja on tämä avainkaappi  (Huuto.netistä). Itse viritin vaan tuon pitsin ja rusetin siihen. Vieläkin tykkään ihan hurjasti! No tän roskislavalta löydetyn lipaston te muistattekin. Nyt vaan maalasin ne omituisen väriset koristukset piiloon valkoisella.


Jossain vaiheessa iski tuolimania :D Neidille tuunattu pikkutuoli edelleen kovassa käytössä. Metallijalkaisen jakkaran äiti maalasi ja tytär koristeli :)Molemmat kierrätyksestä muutamalla eurolla.


Ikilemppareiksi muodostuneet isin tekemä hylly, vanha ikkuna ja kirpun supertinkauskaappi! Melkein kaikki tavarat hyllyssä ja kaapissa on kirpparilöydöksiä muutamien eurojen kappalehintaan.


Sohvapöytä (huutolöytö) on liian iso ja massiivinen, mutta en vaan voi luopua siitä! Ja mitä enemmän se käytössä kuluu,sitä enemmän siitä tykkään :) Kaappi äidiltä saatu ja valkoiseksi sudittu. Kaikki astiat kaapissa kirpulta.


Ruokapöytäkaluston löysin Huudosta valmiiksi maalattuna. Pöytään tilasin vaan tarrat ja lasilevyn ja toiseen en vaihtais :)  Kattokruunu äidin kätköistä <3 ja kulmakaappi sekin Huuto.netistä.


Vanha kukkapylväs roskislavalta,valkoiseksi spreijattuna. No näistä mun "ranskalaisista ilmaisista ikkunaluukuista" en nyt tällä kertaa enempää enää hehkuta :D :D


Tällaista rullatelinettä etsin piiiitkään ja hartaasti, kunnes onni vihdoin potkaisi facen kirpparilla! Peili on jopa ihan kaupasta (!) ja tähtönen jonkun itse tekemä, huuto-ostoksen kylkiäisenä tullut :)


Famulta saatu, omien vanhempienikin ensimmäisessä kodissa ollut ihanainen  ompelukone on kanssa sellainen aarre, josta en hevillä luopuisi. Eihän sillä mitään tee, mutta silmälle niin suuri ilo :D 
Himottu matkalaukkukokoelma on nyt halutun kokoinen. Ehkä :P Kaikki kirpputoreilta, kaksi "jouduin" ite maalamaan valkoisiksi.


Sekalainen kokoelma laatikoita. Kaksi pienempää kirppareilta, itse tuunattu mieleisimmiksi. Isompi ihan iikkeasta, vähän oman näköisemmäksi tuunattu ;)


Lisää laatikoita ja purkkeja. Lemppareita, koska tekstit :D


Nääkin sarjassamme ikilemppareita. Kirpulta tai saatuja kaikki muut paitsi Madonna. Mutta ei sitä nyt ihan kaikkea voi kirpuilta löytää,vaikka kuinka koluaa :D


Vielä muutama kuva tulee! JAKSAA JAKSAA :D :D 

Lisää kierrätys/kirppulöytöjä. Puunvärisinä ostettu, valkoisen pinnan tietty pintaansa saaneet! Ja siis näistä huonekaluistakaan en ole mistään maksanut hirveesti pariakymppiä enempää.


Tyttären huoneen pari lempparia. Molemmat face-kirpparilta hankittu ja halavalla! Peilin jouduin kyllä maalaamaan,sermiin ei tarvinut koskea :)


Ja vielä loppuun pari tuttua rakkaudenkohdetta :)  Joku tarkkasilmäinen huomaa nyt pienen teaserin seuraavaan postaukseen liittyen ja siihen, mitä touhusin viime viikonloppuna ;) ;)  Hirveen vaikeeta oli  tehdä ensin tämä postaus, kun haluis jo päästä näyttämään, mistä mä tällä kertaa oon ihan pöpinä hullaantunut :D  Mutta pian näette!


Kiitos vielä haasteesta Tanni! Tää oli toooosi kiva haaste vaikka näköjään mulle vähän aikajanallisesti haasteellinen :D Mutta nyt se on taputeltu :)  Back to normal (jaa mikä se on?!? ) 

Halauksia viikkoonne! 



13 kommenttia:

  1. Ihania valkoisia juttuja!
    Itsetuunaamalla saa kivempia juttuja aikaiseksi, kuin että ostaa suoraan kaupasta.
    Minäkin haluan matkalaukkukokoelman....Miehellä on yksi vanha matkalaukku, mutta ei varmasti anna maalata sitä valkoiseksi...
    Ihanaa loppuviikkoa Nanette <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkoista tosiaan täällä piisaa :D Kiitos Ellen <3
      Mutta onhan vanhat matkalaukut aivan ihania ihan alkuperäisväreissäänkin! Mulla nyt vaan on "pieni" pakkomielle tohon valkoiseen :P
      Ihanaa viikonlopun jatkoa sinulle <3

      Poista
  2. Kauniita valkoisia huonekaluja ja sisustus koristeita. Oma tekemät sisustus tuunaukset ovat parhaita. Kivaa päivän jatkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Totta; pieni oma kädenjälki tuo aina vähän uutta ilmettä juttuihin :)
      Kivaa viikonlopun jatkoa <3

      Poista
  3. Mä jaksoin loppuun asti ja jopa muutamaan kertaa rullasin ja katselin oikein tarkasti jokaisen kuvan - niin paljon ihania juttuja..ja koska tihrustin sun kuvia, huomasin, että tarttee lähtee kirpulta etsimään suurennoslasia jotta voin jatkossa olla oikein "tarkkasilmäinen".. hitsit mua pikkusen kutkuttais tuollainen lattiapeili niin kuin sinulla tai siis Mimosalla, niitä nim. torilla nyt muutama myynnissä.. no, ans kattoo nyt.. Ja vaikka en nyt sitä suurennoslasia vielä omista, niin mä sanon, että sulla taitaa olla uus sänky..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla ettei kyllästyminen iskenyt :) Itekin oon miettinyt suurennuslasin hankintaa,mutta josko aloittaisi eka paremmista silmälaseista :D
      Tuon peilin hankintaa en oo kyllä katunut hetkeäkään,vaikka sen maalaaminen olikin aika helvetillistä... Että suosittelen :) !!
      (Jännä muuten,että (jostain) muistit tyttären nimen,vaikka yleensä puhunkin vaan "tyttärestä". Sulla on hyvä muisti!!)
      Aika nappiin meni sun arvaus ;) Nimimerkillä se rautasänky piti vaan saada,vaikkei nyt vanhis ookaan.

      Poista
    2. =D
      No, onneksi se muisti toimii..olis ollut aikasta karua "puhutella" ihan väärällä nimellä.. nyt ootan innolla postausta rautasängystä=))

      Poista
  4. Ihania valkoisia juttuja! Huikeita löytöjä oot tehnyt kirpuilta ja roskalavoilta ja tuunannut niistä upeita aarteita. Sulla on kuudes aisti tai jotain, ite en oo ikinä roskalavalta löytänyt mitään kivaa. Paitsi pullonkeräyslootasta kivoja pulloja, jotka joku on ystävällisesti jättänyt päällimäiseksi ehjänä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mervi <3 On niitä kirppareita sen verran koluttukin,että ihme ois jos ei mitään haaviin ois tarttunu :D Aisteista en tiiä,mutta tsägää on kyllä tosiaan ollut roskalavojen suhteen :) Pullonkeräyslootaan en ookaan vielä kurkkinut!

      Poista
  5. Voihan pitsi ja pitsi miten valkoista ja kaunista sulla on :) Kirppikset on kyllä niin mahtavia aarreaittoja joskus!Mutta kyllä sulla on kova homma pölyjen pyykimisessäkin :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi,kiitos kaunis!! Ja aivan; mitä sitä tekis ilman kirppareita?!?! Ois kyllä aika eri näköinen koti meilläkin :/ Pölyjen pyyhkimisessä on tosiaan hommaa... eikä mitään lempparihommaa todellakaan. Mutta ilman noita "rojuja" en kyllä osais olla :D

      Poista
  6. Kauniita duunauksesi <3 Sopii ihanasti kotiinne ja teidän tyyliinne <3 Iloista viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti!!! Ihan oman oloisilta ne tosiaan tuntuu :)
      Iloista viikonlopun jatkoa sinulle <3

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!