Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

tiistai 21. toukokuuta 2013

Kesähuone

Kyllä mä olen vaan niiiiiin kesäihminen!! Tuo aurinko,lämpö,kesän tuoksut,vihreys ja kaikki kauneus saa mut ihan onnesta soikeaksi :) ! Paljon on siis taas tultu oltua ulkona. Tosin eilen illalla siivosin vaatekaapit,mutta aloitin homman kahdeksan maissa illalla :) Tänään ois vielä noiden liinavaatekaappien vuoro. Sieltä saattaa löytyä yhtä sun toista,joten voipi olla,että kaupittelen sitten täällä jotain ;) 

Partsin lasit on nyt pesty ja muutenkin parveke viittä vailla valmiiksi puunattu. Vaikka parveke on pieni,niin minulle se on niin rakas,oma kesähuone. Tässä joitain muutoksia,mitä eilen tein. Tänään haen kukat,joten lisää kuvia sitten niistä varmaan myöhemmin. 

Pöydästä olen  tykännyt kaikkine naarmuinen ja elämän jälkineen. Jotain se kuitenkin kaipasi ja yht´äkkiä muistin,että mullahan on käyttämätön tekstisabluuna laatikon kätköissä! Eikun töpöttelemään siis!



Tuo laatikko löytyi kirpparilta vitosella. En ihan tykkää siitä tuollaisena,mutta ei maalatakaan viitsisi,ettei mene nuo tekstit piiloon..Ehkä jotain tapettia tuonne taustalle? Ja kukkia purkkeihin? Muita ideoita :) ? Ilolla otan vastaan! 


Vaikka kynttilöistä kovasti tykkäänkin,niin kesällä niitä tulee harvemmin polteltua. Lyhty tarvitsi siis uuden sisällön. Kukkaa en uskalla laittaa,ettei raukka ihan läkähdy :/ Keksin sitten tällaisen virityksen :D Vähän hassu ehkä,mutta jotenkin aika kiva :) Kai...



Vähän kurkkausta toiseenkin nurkkaan... Kaikkea sekalaistahan se pitää sisällään,mutta luo minusta somaa tunnelmaa kuitenkin :) 


Tässä vielä vähän näkymää parvekkeelta. Vaikka kerrostaloalueella asustelemme, riittää täällä paljon luonnon kauneutta,varsinkin näin kesäisin! 


Koivuja on toooodella paljon!


Mulla on siis tällä viikolla talviloma :D Ei oikein talvella ehtinyt pitää,mutta tämähän käy oikein mukavasti näinkin :) Aurikoisia päiviä toivotellen,
Nanette

4 kommenttia:

  1. Oi joi miten ihana parveke..mietin laatikkotuunausta eli jos nyt jostakin syystä haluaisit sen tuunata niin mitens olisi liitutaulumaalilla? sitten voisit kylkeen kirjoitella tekstejä..tosin kiva se on noinkin :)
    Ai niin sitä liitutaulumaaliahan on eri värisinäkin jos ei mustasta tykkää :)
    minä olen myös kesäihminen siis aivan mahtavaa kun on lämmin..rakastan juuri leikatun nurmikon tuoksua, kesätuulta, aurinkoa, mutta tykkään välillä myös rajuista ukonilmoista kun sen jälkeen on luonnossa aivan mahatavat tuoksut..ja ne aamukahvit ulkona...en pysty sanoiksi pukemaan sitä miten niin paljon nautin minäkin tästä ihanuudesta eli kesästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hannele kivasta kommentistasi ja hyvästä vinkistä laatikon suhteen :) Mietin myös miltä näyttäisi,jos sen päällystäisi vanhoilla nuoteilla...
      Ja juuri nuo luettelemasi kesäiset asiat ovat juuri niitä,jotka minutkin saa hykertelemään onnesta! Nautitaan siis!

      Poista
  2. Tässä postauksessa minua ilahduttivat erityisesti nuo kivet! Itse poimin kiviä niin mökille kuin kaupunkiin, joskus roudaan niitä ulkomailta saakka. Ilahduttaa aina kun huomaa jonkun toisenkin harrastavan samaa :D Viimeisimpänä siirsin osan kivistä kylpyhuoneeseen koristamaan lattian seinänviertä!!! :D

    Ihanaa loman jatkoa!!!

    Anne N.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on onneksi taloudessa sellainen pieni "kivivastaava" :) Sopii mulle oikein hyvin,kun itsekin kivistä niin pidän! Mäkin olen raahannut kiviä ulkomailta asti;niissä on vaan sitä jotain.
      Hmm..kuulostaapa mukavalta tuo kylppärein seinänvieruksen "kivetys". Pitääpä pistää harkintamyssyyn itsekin :)

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!