Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

sunnuntai 5. toukokuuta 2013

This ´n that

Kukkuu,täällä taas :) Olen ollut luvattoman saamaton lähiaikoina tämän blogin kanssa,pahoittelut siitä :/ Jotenkin tuntuu vaan,että päivät ovat yhtä juoksua! Mutta nyt olen jotain pientä ehtinyt tehdä ja tässä kuvia siitä. Ja siis eihän siitä mun shoppailukiellosta mitään tule :D !! Mutta normihintaan en ole mitään ostanut aikoihin,vain alennettuja tuotteita tai kirpparitavaraa. (Seli,seli :D ) 

Vihdoin löytyi tytyön huoneeseen päiväpeitto! Kun en sitä haluamaani tilkkutäkkiä onnistunut löytämään,niin tämä oli hyvä kakkosvaihtoehto :) Tai kyllähän niitä täkkejä olisi joitain löytänyt,mutta en raaski maksaa 60-80 euroa yhdestä päiväpeitosta! Nyt on sitten äidillä ja tyttärellä samanlaiset päiväpeitot, eri sävyissä vaan :)


Sopii aikas kivasti tuohon tähtimattoon ;) 



Tuo peitto on sellainen torkkupeiton kokoinen ja kuten kuvasta näkyy,kaksipuoleinen. Tämä on se  harmaasävyinen,löytyy myös beigenä (sellaisena kun on mun makkarissa). Nyt Askossa tarjouksessa 29euroa (normi 48eur).Että vink vink,jos jotakuta kiinnostaa :)

Sitten kun olen niitä ystäviä ennenkin hehkuttanut,tässä jatkoa; ihana liitutaulu pääsi kotiini,koska ystäväni kodista se ei löytänyt sopivaa paikaa/ei sopinut heidän sisustukseen. Kiitos Riikka :) Tänne se sopii vallan mainiosti!


Pikkupussukasta löytyy liitu ja pieni sieni.

 
Honkkarissa olen pitkin talvea ihastellut tätä maustehyllyä,mutten ole raaskinut ostaa. Varsinkin kun en todellakaan mikään superkokki ole,että kauheasti mausteita käyttäisin :D Mutta nyt tämä oli niin hyvässä alessa,että kokkauksista viis,tahdoin tämän niin! Pitäis kai kuitenkin edes muodon vuoksi laittaa oikeat mausteet noihin  purkkeihin... :) Tämä kokonaisuus siis 8euron hujakoilla.Ei paha!


 Ja tällainen ihana teksti löytyy purkkien takaa.

Nyt olisi vielä edessä verhojen vaihto makkariin. Verhojen silitys vaan ei todellakaan ole lempipuuhieni top 3:ssa! Mutta kai sitä pitää ryhtyä...

Ihanaa sunnuntaipäivää teille kaikille!


8 kommenttia:

  1. Onpa oikeasti kiva idea laittaa liitu ja sieni pussiin roikkumaan liitutaulun luo! Taidanpa varastaa ideasi tuon mökkireissua odottavan iiihanan liitutauluni pariksi! :)

    Aurinkoista ja ihanaa kohta alkavaa uutta viikkoa!

    Anne N.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tunnustan kyllä,että idea ei ollut minun,vaan ihan valmiina tuon liitutaulun yhteydessä :) Mutta käteväähän se on,eli siitä vaan varastamaan idea!
      Ihanaa alkavaa viikkoa sinullekin,Anne!

      Poista
  2. Taas kaikkea pientä kivaa täällä - iiiik!! tuo maustehylly on I-H-A-N-A :-)))

    Konkurssi tulee taas tässäkin kuussa.... - ihanaa :-D
    t.iitu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Iitu :) Yhtä konkurssia on tää sisustusmania :D !!!

      Poista
  3. Vitsit ihanalta näyttää! :) mä oottelin tuoda kanssa tyttären huoneeseen tähtiä, mutta maalaan vaaleanpunaisella seinälle sabluunoilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Wendy! Voi että,vaaleanpunaiset sabluunatähdet kuulostaa niiiiin ihanalta!! Kerropa sitten miten onnistui!

      Poista
    2. Onpa kyllä kaunis päiväpeitto. Tilasin pojalle samantyylisen beigenä Ellokselta, mut jos ei oo yhtä kiva niin taidanpa suunnata kohti Askoa :D

      Poista
    3. Kiitos Marja :) Ei tämä tähtivimma ota laantuakseen... Pidetään peukkuja,että Elloksenkin peitto on kiva!

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!