Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

lauantai 1. kesäkuuta 2013

Erilainen tarrakokemus...

Melkein hyppäsin kattoon tässä eräänä päivänä Honkkarissa;tekstisisustustarroja n.6 euron hintaan!! No siis pakkohan sellainen oli ostaa,varsinkin kun löytyi niin ihana teksti. Noooooh,olikin sitten vähän erilainen tarra... En sitten hölmönä lukenut edes ohjetta,kun ajattelin,että samalla tavallahan se varmaan laitetaan,kuin kaikki muutkin; kirjastokortilla hinkataan,varovasti paperi pois,seinään ja päällitarra pois,tiedättehän :) Noh,ei sitten ihan mennytkään samalla kaavalla :/ Hirveetä rävellystä,yksittäisiä sanoja irrotellen,järkyttävän tiukasti tarttuva tarra,kieli keskellä suuta,että menisi edes suurinpiirtein suoraan !!! Lopputulemahan on sitten vähän...no,erilainen. Väärään kohtaankin se meni ja vähän vinkkeliinkin :P Mutta olkoot,tykkään siitä kuitenkin :D  Ja saahan sen irti jos alkaa ärsyttää. Kaikenlaista... :D 

Tässä seinä tyhjillään.


Ja tässä sen kaiken rävellyksen ja tuskailun jälkeen :DAina ei voi onnistua :) Tällaista tämä sisustusvimma välillä teettää.

Makkariinkin vaihdoin kesäksi herkempää ilmettä.Kun tytölläkin on se tilkkutäkki sängyssään,ajattelin vähän matkia :) Se harmaa tähtipeite muuten,jonka kohtaloa mietin,päätyi äidilleni. Hänkin on ihastunut tähtiin sisustuksessa :) Keltä lie vimman saanut... :D 


Huomenna pitäisi mennä K-rautaan vähän ostoksille. Pitää olla sitä "poramiestä" varten valmiiksi hankittu joitain koukkuja yms. Edelleen vähän mietin miten tuon vanhan ikkunapokan saisi parhaiten seinään. Jos jotain ideoita on,kuuntelen kiitollisena!!

Niin mukavaa saada uusi lukijakin;tervetuloa Sarppa :) !

Aurinkoista viikonlopun jatkoa toivotellen,
Nanette

7 kommenttia:

 1. Noiden tarrojen kans menee välillä hermot. Onneks teinillä on vakaat kädet ja innokuutta, meillä hän on siis tarravastaava... Kiva päiväpeitto, raikas! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin ymmärsin blogistasi,että sulla on hyvä apulainen :) ! Mun apulainen on vielä vähän liian pieni tällaisiin hommiin :D Mutta aina hän kyllä huomaa kaikki muutokset ja tuunaukset kotona ja kehuu niitä kovasti :D

   Poista
 2. No tosiaan tarra oli edullinen ja hyvältä näyttää teksti :)
  Oikein mukavaa sunnuntaita sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rohkaisusta Hannele :) Vähän vinkurasssa se on,mutta onneksi on itselläni vähän hajataittoa :D :D
   Ihanaa sunnuntai-iltaa sinulle!

   Poista
 3. Meillä löytyi myös halpa-hallista sisustustarroja äärettömän edukkaasti 4,90€ ja ostinkin hhden kliseen... Tuolla se.edelleen odotta seinälle pääsyä! :D

  Ehkä pitäisi ensin maalata ja sitten laittaa.seinään noita? Jostakn syystä se.maalaaminen ei vain ollenkaan innosta näillä helteillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osaan näköjään myös kirjoittaa.... ;)

   Poista
  2. Ohhoh,4,90 on jo tooosi halpa! Ääh,näillä säillä maalaus on kyllä liian rankkaa :/ Kyllä sitä sitten syksyllä taas ehtii :) ps. Kiva kuulla taas sinusta :)!

   Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!