Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

tiistai 11. kesäkuuta 2013

Kesäikkuna

Ohhoh,onpas taas päivät vierineet! Niin paljon tulee nyt kesällä oltua ulkona,että sisäpuuhat jäävät väkisin vähän kakkoseksi. Mutta eikös nyt olekin aika nauttia auringosta ja kesästä,eikä nysvätä sisällä :) ! Pikkujuttuja tässä tulee tietty koko ajan tehtyä. Eilen oli aika vaihtaa kesä keittiön ikkunaan :) 
Olen jo jonkin aikaa havitellut ikkunan alaosaan jonkinlaista näkösuojaa. Löytyi sitten sopiva verhokin,josta maksoin kokonaiset 2 euroa! Tai eihän se ihan sopiva ollut;piti vähän lyhennellä. Ja ei,en ole niin pöljä,ettenkö tajunut,että noista aukoistahan tuo verho kuuluisi pujottaa tankoon :D Mutta kun lyhentää sen tahdoin,niin mielestäni eivät näytä yhtään pahoilta tuossa rimpsuosassa. Tästä voi toki olla montaa mieltä :D  Yläkapaksi ehdoton lempikesäverhoni <3 Tässä näkymää vähän kauempaa. Kiva tuo vastapäisen talon seinä :P Mutta älkää huoliko;sekä vasemmalla,että oikealla on ihan avaraa :) Ja pääasia,ettei ole mitään ikkunoita ihan vastapäätä!Hassua kyllä;kolme verhoa yhdessä pienessä ikkunassa :D Ja kaikki tietty eripariakin vielä :D Mun silmät eivät kuitenkaan kärsi,toivottavasti ei teidänkään :) 

Tässä vielä taannoisia löytöjä uudelta kirpparilta,jonka äkkäsin ihan tästä kodin läheltä. Tai jonkinlainen jännä rompetori se on,joka myy mm.aivan ihania vanhoja lipastoja ja kaappeja,jotka ostaisin  heti,jos vaan jonnekin mahtuisivat :/  (niin ja pieni lottovoittokin voisi tulla tarpeelliseksi...) Nämä pikkuesineet onneksi mahtuvat minunkin kotiini. Koko satsi kympillä! 

Tämä ei siis todellakaan ole mikään lopullinen "installaatio",kunhan vain kuvausta varten asettelin nuo noin :) Nuottivihko etsii vielä rooliaan, mutta sokeripihdit ja pikkuraastin ovat jo keittiössä ja pellavaliinankin laitoin... öö,minnehän sen laitoinkaan :D Kynttilänjalka  jäi tuohon,kun sopii sävyltään niin kauniisti penkkiin. 

Tällaisia tällä kertaa. 

Kesätunnelmia teille kaikille <3 !

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo blogin uusi taustakuva!

    Kesäikkunakin on niiiin söde. ♡

    VastaaPoista
  2. Huhuu Nanetteeee!! Uusia ihania kuvia odotellaan! ;)

    älskar

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!