Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Kaikkea sitä keksiikin...

Nyt tulee kyllä sellaisia kuvia,että voi olla teillä vähän hymy herkässä :D Mutta kun ahistaa,pitää keksiä edes jotain! Ja niin kauan on ahistanut tuo kylppärin lavuaarin ankea alaosa,että jotain oli vaan pakko kehitellä. Tila on niin kaponen,etten ole onnistunut löytämään valmista,siihen sopivaa  allaskaappia mistään. Teettämällä tietty saisi,mutta budjetti ei taida antaa periksi.
 Ikeassa sitten törmäsin tuollaiseen ilmeisesti pyyhkeenkuivaustelineeseen ja silmäarvio kertoi,että saattaisi jopa sopia tilaan. Ja sehän oli kuin tehty tuohon! No eihän tietenkään tuo pelkkä kehikko peitä noita putkia,letkuja sun muita. Pienoista aivonystyröiden  hierontaa ja kolmesta vanhasta kaitaliinasta, liian pitkistä verhoista pätkästyistä paloista, pitsinauhasta,napista ja silkkinauhasta syntyi sitten varsinainen viritys :D Laitan ensin kuvia valmiistä virityksestä ja sitten tuosta tilanteesta ennen. Saapi kommentoida vapaasti :D 



Ja tässä vähän lähikuvaa nykerryksistä...



Ja tässä se mun silmää ahistava tilanne ennen tuota viritystä:



Ja tässä ihme-teline :)
 

Tästä voi tietty olla montaa eri mieltä... Onko sitten parempi tolleen "paljaana" vai peitettynä ihme-virityksellä :D  

No kun sitten kylppärin kimppuun kävin,muistin ajat sitten parilla eurolla ostamani kaakelitarrat.  Parin minuutin mallailut ja tuolla oven yläpuolella ne näyttävät minusta aika mukavilta! Sopivat kivasti värimaailmaankin :) 



Alkaa varmaan töihinpaluu ahdistamaan niin,että päähän tulee kaikenlaisia hulluja ideoita :D Mutta ajattelin nämä nyt kuitenkin teidän kanssa jakaa :)  

Mukavaa viikonjatkoa toivottelen teille ja itselleni voimia huomiseen ensimmäiseen työpäivään....

8 kommenttia:

  1. Ei kyllä todellakaan pöllömpi viritys!! :)) Upeasti onnistuit, ja ihan mahtava tsi-idea! Kekseliäisyyttä ihan parhaimmillaan! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kiitos!! Mukava kuulla,että jonkun toisenkin silmään näyttää ihan ookoolta :)

      Poista
  2. Juu kauniimpi tuo on kuin nuo altaan alla olevat jutut..
    Jos joskus haluat vielä muuttaa jotenkin tuota, niin toinenkin konsti on piilottaa nuo putket sun muut on, että laitat altaan reunaan tarranauhaa siis siinä tarranauhassa on liima ja sitten voit ommella verhon ja sen verhon yläreunaan ommellaan se tarranauhan toinen puoli sitten vaan kiinni tarrat ja se on siinä..jotkut on tehneet sen verhon suihkuverhosta jos pelkää et sattuu kastumaan..mutta ei sinun nyt ainakaan kannata tuota vaihtaa sillä tuo on kaunis nyt noinkin..laitoin vaan version minkä olen nähnyt jossakin :)
    Ai joo ja ihana värinen ja pitsiä.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hannele ideasta! Itse asiassa nyt muistinkin tuollaisesta joskus kuulleeni,mutta olin unohtanut koko jutun :( Mutta seuraavaksi voisi kokeilla tuota! Antaa nyt ton virityksen olla hetken siinä ensin :) Mitenhän sellainen tarranauha pysyy siinä lavuaarin pinnassa...? No kokeilemallahan se selviää :)

      Poista
  3. Heips!
    Tosi hyvä idea! Minä kanssa yläkerran veskissä mietin ja mietin miten altaan alusen roskiksineen ja putkineen saisi piilotettua. Mun vaihtoehtoni on tälläinen:
    http://kotiunelmia.vuodatus.net/lue/2011/10/kasienpesu-altaan-verho
    Tara pysyy todella hyvin kun on huolellinen altaan reunan puhdistuksessa eikä kovin painavasta kankaasta verhoa ompele, meillä sama tarra on ollut jo kohta kolme vuotta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos inspiroivista kuvista Mummu-Ruusunen! Aivan ihania nuo sinun verhosi! Epäilen vaan hieman taitojani tuollaisten rypytys-ym.-nauhojen ompeluiden kanssa.... Mutta ehkäpä uskaltaudun kokeilemaan! Nyt tuo oma viritys näyttää aika hassulta,kun nuo sinun näin... :P

      Poista
    2. Höpsistä! Tuo on minun mielestä ainakin tosi hyvä "viritys" ja todella kauniit verhot, olet tehnyt.
      Tuollainen verho, kuin minun, on ihan helppo tehdä ja jos ei tykkää rypytellä niin pienillä laskoksilla tai sellaista nauhaa minkä voi vetää naruilla rypylle ja jossa on tarran pehmeä puoli samassa saa kangaskaupoista :)

      Poista
    3. No meneehän tuo.. On ainakin erilainen :D :D Minulle tuollaiset nauhat ovat ihan vieraita,en ole ikinä nähnytkään :P Mutta nyt osaan niitä etsiä!

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!