Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

perjantai 19. heinäkuuta 2013

Valkoista puuvillaa

Lupailin kuvia kirpparipäivän löydöksistä, joten nyt niitä alkaa tulemaan :) Kirppariostoksissa on mm. se ihana puoli, että ne jotenkin saavat aikaan kaikenlaisia inspiraatiokohtauksia! Tai jotkut ideat, jotka ovat muhineet päässä jo kauan, vaativat vain sen jonkun jutun toteutuakseen ja näin kävi nytkin :) Pahoittelen,että joudutte taas katsomaan makkarikuvia,mutta kun sinne nämä ekat löydökset sattuvat sijoittumaan :D 

Kaikki siis lähti näistä aivan valloittavan ihanista,valkoisista vanhoista tyynyliinoista! Taitavat olla ihan vanhanajan nukkumatyynyjä,mutta mikä sääli olisi piilottaa nuo käsinvirkatut pitsit täkkien alle!! Puuvilla on vielä sellaista ihanan pehmeäksi kulunutta,kuitenkin tukevaa. Kun niille laskee päänsä, voi melkein kuulla vanhan tuvan kellon tikittävän :) Ja voitteko kuvitella;maksoin näistä neljästä tyynyliinasta yhteensä kaksi euroa!!

Tässä kaunokaiset ensin vähän kauempaa:


Ja tässä päästään jo lähemmäs:Ihan ovat vieneet sydämeni nuo toisaalta niin yksinkertaiset,mutta ah-niin kauniit ja vanhanaikaiset tyynyliinat <3 Jopa tyttäreni ihasteli miten voivatkaan olla niin ihanan pehmoiset :)

Kirpparilta,jossa kävin.löytyy myös ihan uusia tavaroita. Olen jo jonkin aikaa haikaillut kauniiden henkareiden perään,jotta saisin tuohon vanhaan oveen jotain kivaa roikkumaan. Viiden "silkkihenkarin" paketti maksoi sekin 2 euroa! Tosin paketissa oli vain yksi valkoinen henkari,mutta onneksi muutkin ovat kauniin pastellin sävyisiä. Valkoisesta puuvillasta innostuneena laitoin oveen oman kesämekkoni "näytille". Romanttisuudessan sopii siihen mielestäni mukavasti.Vaalenapunainen Love-teksti pääsi tytön huoneeseen ja valkoinen Home tuli tilalle,kun iski taas vimmattu valkoisen yliannostus :D


Kyllä tämä valkoinen vimma on välillä ihan hupsua :) Mutta teitä se ei taida ihmetyttää ;) 

Tämä päivä vietettiinkin aika pitkälti kotona,kun vettä tuli vähän väliä kuin saavista kaatamalla. Tyttö halusi kovasti leipoa,joten tehtiin mustikkapiirakkaa. Laitan nyt siitäkin kuvan, koska siitä saa vähän vinkkiä,mihin "hairahduin" myös sillä ostosretkelläni :) 

 
Ihanaa kesäiltaa toivotellen....

6 kommenttia:

 1. Ihanat tyynyliinat! Mulla pyöri kaapissa pitkään pitsillisiä lakanoita, onneks en heivannut menemään, nimittäin iski idea! Ompelutin niistä ihanan tuplapussilakanan, itse en osaa mitään ommella ja siksi turvauduin tuttuun ompelijaan. Pussilakana on aivan ihana ja niinkuin sun tyynyliinat, pehmeää, muttaa vahvaa, vanhaa puuvillaa.
  Kivaa lomanjatkoa teille! Terv mari

  VastaaPoista
 2. Kiitos Mari :) Oih,tuplapussilakana olisi ihana!! Niitä on muutenkin niin vaikea löytää,kauniita sellaisia siis. Hmm...pitääpä pistää korvan taakse ;) Itse osaan jonkun verran ommellakin,ainakin suoraa ommelta :D
  Sinulle myös mukavaa lomanjatkoa!

  VastaaPoista
 3. Voi mitä ihanuuksia olet taas löytänyt! Nuo tyynyliinat... voi vitsit! Tulee ihan mieleen oman mummon kapiolakanat nimikirjaimineen.

  t.älskar

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos älskar :) Noissa vanhoissa lakanoissa ja tyynyliinoissa on kyllä ihan oma tunnelmansa <3

   Poista
 4. Vastaavien tekeminen ei ehkä hirveän vaikeaa ole, jos löytäisi leveää pitsiä ja ostaisi puuvillaa (ja saisi inspiraation kun edellisetkin odottaa ompelua), hmmmmm... tosin sitten niistä puuttuu se vanha henki, mutta ovatpahan sieviä. ;)

  älskar

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se ehkä kovin vaikeaa olisi,mutta siihen ryhtyminen..huhhuh,hengästyttää jo valmiiksi :D

   Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!