Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

tiistai 10. syyskuuta 2013

Mansikkalaatikon muutos ja mansikkainen huokaus

Heippa! Olen vähän niin kuin asettanut itseni ostokieltoon joksikin aikaa ja päättänyt keskittyä jo käsillä olevien tavaroiden tuunaamiseen. Kielto on asetettu n.viikko sitten ja tähän asti hyvin on mennyt. Mutta pitää tosiaan kiertää kaikki ihanat kirpparit,kierrätyskeskukset ja sisustusosastot toooosi kaukaa :D Ainakin jonkun aikaa :P  
Tämän mansikkalaatikon löysin työpaikan "nurkista" jo ajat sitten ja nyt oli sen aika kokea muodonmuutos! Tiedättehän kotiin tullessanne kun kädet on täynnä postia,ettekä tiedä minne ne laskisitte? Siis silleen siististi ;) Se seikka mielessä tein tällaisen eteisen rahin päälle postia odottelemaan:





Pähkäilin aikani millä vuoraisin tuon pohjan.. Sitten löysin kaapista vuosia sitten painamani kankaanpalasen, joka oli aika passeli :)


Etikettiin kirjoitin ihan omin pienin kätösin lyijykynällä tuon tekstin :)



Ja tässä vielä alkutilanne:
 

Noh,kuten sanoin,ostolakko alkoi viikko sitten. Onneksi sitä ennen tein the löydön! Tämä ei nyt ole ihan sisustusjuttu,mutta jotenkin uskon,että teidän joukosta saattaa löytyä joku toinenkin, joka on ihastunut Odd Mollyn vaatteisiin...? Siksi tämä on ihan pakko näyttää täällä! Siis uutenahan tätä en todellakaan ostanut (oli käytetty kuulemma 5 kertaa),koska ovh on niin jäätävä, ettei vaan pysty! Viitisen vuotta olen tätä etsiskellyt järkevään hintaan ja nyt sen sain! Hinnan järkevyydestä en kyllä ole vieläkään ihan varma,mutta mutta... öö,mitäs tähän nyt keksisi :D :P 

Ja eikös tää suloisuudessaan melkein käy sisustuselementistä.. 

Fanitan niiiin näitä yksityiskohtia!
 




Voiko siis ihanampaa syystakkia ollakaan?? Ja välillä pitää panostaa omaankin ulkoiseen olemukseen,eikä vaan kotiin,eikös ;) (Voi jesta mitä selittelyä :D )

Ja huomenna on taas jo keskiviikko,mitä ihmettä?!? Hymyä loppuviikkoon siis :)

12 kommenttia:

  1. Kiva laatikkotuunaus! Ja toi Mollyn takki, siis niin ihana. Teit vuosisadan ostoksen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No enkös vaan tehnytkin :) Arvasin jotenkin,että tykkäät. Sain vähän vihiä niistä sun ihanista puukkareista ;)

      Poista
    2. P.S. Mun blogissa on sulle haaste. :)

      Poista
    3. Iiks,menenpä katsomaan! Päivät ovat menneet niin tytön kanssa touhuillessa,että bloggailukin vähän jäänyt.. Asia korjattava siis :)

      Poista
  2. Kaikki selitykset hyväksytty, toi on niiiiiiiiiin sun takki! Onnea ihanalle löydölle :)!mari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee,kiitos synninpäästöstä Mari :) !! Se kyllä ON niin mun takki,että hyväksyn itsekin selitykseni :D

      Poista
  3. Ihana laatikko! Ja ihana väri ja tuo pitsi ja kaikki. Kiinnitikö pitsin kuumaliimalla vai millä?
    Minäkin kuskaan kaupasta tai kuskasin aiemmin nuita aina. Nykyään ei tahdo olla :( Tai sitten en vaan osu oikiaan aikaan paikalle.
    Nyt ei taija käytössä olla kun kylppärin hyllykössä, wc papruille ja käsipyyhkeille omat vaalianpunaisensa

    Aikas nami takki, kyllä tolla kelpaa esiintyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos taas Mummu-Ruusunen :) Tuo pitsi on sellaista ihan mainiota teippiä. Siis siinä on pysyvä liimapinta jo valmiiksi.Tosi kätevää!
      Hmm,tuo voisi tosiaan seuraavaksi eksyä vaikka kylppäriin..Kiitos vinkistä vaan :)

      Poista
  4. Ihanasti tuunattu laatikko! :) Jollakin vaan on kertakaikkiaan ihan oikeasti silmää tuottaa noita tuunauksia ihan itse. <3 <3 upea.

    t. älskar

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Awww,kiitos älskar!! Mä oon jotenkin epävarma noiden mun tuunailujen kanssa..Siksi on kiva kuulla,että ne ehkä onkin kivoja :)

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!