Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Jännä lehtikuvauspäivä ja harjoitus jouluun

Voi mahoton mikä viikko takana!! Vaikka Kauniit kodit-lehden toimittaja nimenomaan korosti,ettei tartte stressata kodin siivoamisesta tai laittamisesta,niin voitte vaan arvata... Torstaiksi otin onneksi vapaapäivän,niin sain rauhassa touhuta. Aloitin aamukasilta ja lopettelin yöllä yhdeltä :D Hullu mikä  hullu :P Mutta itse asiassa en kyllä stressannut ollenkaan! Päinvastoin nautin täysin siemauksin, että oli kokonainen päivä aikaa vaan touhuta kaikkea kivaa omassa kodissa :) Laitan teille vähän näytille kuvia harjoituksesta jouluun. Lehdestä näette sitten halutessanne enemmän ;) Ilmestyy siis 1.11. 

Joulutunnelmaa piti siis virittää,kyseessä kun on lehden joulunumero. Päästäkseni tunnelmaan, aloitin tuunaamalla perusjoulukynttelikön vähän omaa silmää miellyttävämmäksi:



Tällaiseltahan tämä näytti siis alunperin. Mutta eipä kauaa nokka tuhissut noiden uusien koristeluiden kanssa ja muutos on kuitenkin aikamoinen :)


No sitten alkoikin varsinainen valoshow :D Minä kun en oikein niistä perinteisistä joulukoristeista niin välitä,vaan tuon tunnelmaa mielummin valoilla ja kynttilöillä. Kahvipöydän kattaus oli jotenkin ihanaa touhua! Pitäisi useammin kattaa noin oikein kunnolla. Joulukin voi mielestäni olla pastellinsävyinen, eli tällaisella kattauksella mentiin: 


Tuon pekaanipähkinäpiirakan pyöräytin edellisenä yönä. Ikinä en ollut sitä tehnyt, mutta nätti siitä onneksi tuli ja makukin oli namskis :) 

 
Kuvaus-haastattelusession jälkeen istahdimme Anittan ja Riston kanssa siitä nauttimaan :) Olivatpa muuten ihania ihmisiä! 


Mutta ennen kun pääsimme istahtamaan, me Anittan kanssa juttelimme blogin pitämisestä, tuunaamisesta, löydöistä ym. Risto pyöri ympäri asuntoa kuvia räpsimässä. 

Tässä teillekin pieni kierros joulukotiin :)

Joulukattausta lähempää:


Greengate-astioilla on siis toteutettu tämä karkkimainen joulupöytä :) Lautaset ovat tosin ihan Ikeasta.


Kattokynttelikköönkin vähän joulua,tähtien muodossa tottakai ;) 


Näitä kuvia nyt piisaa... Ihan pakko oli hankkia nuo pallovalot,kun väritkin olivat niin sopivat! Vinkvink;Tarjoustalossa 12,95eur,ei paha!



Pinkkiä,hopeaa ja kristalleja...

Aitoa kuusta en vielä hankkinut, mutta tytön huoneeseen laitoin tämän pikkuisen. Oli tyttö ihmeissään kun pääsi kuusta koristelemaan jo lokakuussa :D 


Tähti olikin jo tytön huoneessa,mutta nyt sai valonkin sisäänsä ja pääsi oikealle paikalle ikkunaan.


Ja kuten arvelinkin, eteisen pistin vielä kerran uusiksi. Tätä versiota ennen oli pari muutakin... :D 


Ja pitihän sitä "joulukylpykin" valmistella ;) 


Oli kyllä kaiken kaikkiaan jännä ja tosi mukava kokemus tuo lehtijutun tekeminen! Samalla tuli ahkeroitua oikein kunnon (joulu)siivouskin ja järkkäiltyä sisustusta vähän uuteen uskoon. Nyt taidan kuitenkin kerätä osan joulusta vielä kaappiin vähäksi aikaa. Kohtahan koristeet voi sitten taas kaivaa uudelleen esille :)

Näissä jouluisissa tunnelmissa toivottelen teille ihanaa sunnuntaita :)

8 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Tuskin maltan odottaa että lehti ilmestyis. :D Kiitti valovinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mervi :) En mäkään malta :D Jänskää... Ja olepa hyvä vaan ;) Valot on ihanat ja niitä en todellakaan korjannut pois.

      Poista
  2. Wau, varmasti oli hauskaa ja mukavaa! Juu, tuo lehti täytyy kyllä sitten hankkia, luulin, että olen lehden tilaaja, mutta enhän mä olekaan, mutta ostan sen sitten!! Ja ihania pikku tuunauksia ja mukavaa tunnelmaa kuvissa.. Älä kamalan kauas niitä koristeita piilota, ihan kohta niitä saa laittaa =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tanni :) Hyvä jos jouluinen tunnelma onnistui,vaikka vähän erilainen onkin kuin ns.perinteinen... Ja ehei,en korjannut kauas; valot jätin melkein kaikki paikoilleen ja muutkin laitoin ihan tuohon hollille odottamaan ;)

      Poista
  3. Kärppänä oottelen lehteä minäkin. Tänään lähti ostoskoriin pari joululehteä, vitsi tästä se odotus alkaa:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih,kiva kuulla! Tänään sain lehteen tulevia kuvia nähtäväksi ja wow,kyllä ammattikuvaajat ne vaan osaa! Paitsi minua eivät onnistuneet laihduttamaan :D
      Niin se joulu sieltä vaan lähestyy... ihanaa!

      Poista
  4. Kuulostaa kyllä niin jännittävältä tälläiset lehtikuvaukset! Meillä kävi kesällä paikallislehden toimittaja tekemässä meillä sisustusaiheisen jutun, ja sillon siivotessa ja laitellessa paikkoja kuntoon tuli mieleen, et kuinka sitä puunaiskin sillon jos pääsis ihan sisustuslehteen :D

    Saako kysyä, et miten lehden toimittajat löysivät sinun kotisi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä tosi mukava kokemus tuo kuvauspäivä :) Ja olet siis sinäkin ja kotisi päässyt lehteen,kivaa! Puunaukseen tosiaan meni "muutama tovi", huh huh :P

      Toimittaja otti yhteyttä minuun tämän blogin yhteydenottolomakkeen kautta. Tykkäsi kodin hengestä ja kysyi saisivatko tehdä jutun. No TOTTAKAI!!! :)

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!