Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

lauantai 5. lokakuuta 2013

Matto nro 1 ja muutama löytö

Syksy ja sen tuoma viileys ja pimeys saivat sittenkin kaipaamaan vähän isompaa ja lämmittävämpää mattoa olohuoneeseen. Kävin tytön balettitunnin aikana tekemässä pikakatsauksen Sotkan ja Askon mattovalikoimiin ja tämä tapaus jäi mukavasti mieleen. Saman viikon lauantaina sitten mentiin tytön kanssa yhdessä mattoja ihmettelemään. Noh,kuten kerroin; mopo ei lähtenyt vaan keulimaan,vaan karkasi aika lailla käsistä :D Mutta kovin olen tyytyväinen matto-ostoksiin ja onhan näistä iloa taas vuosiksi eteenpäin! Tässä matto nro 1:





Itse olen kyllä aika rakastunut tähän kaunistukseen! Pitäisi vaan jotenkin saada se oikenemaan rullalla olemisen jälkeen.. Pitänee rullata se "vastakarvaan"? Hintakin oli mielestäni aika sopiva,kun matto on noinkin iso;79 euroa!Ja Sotkasta siis. Tätä löytyy pienempänäkin,mutta nyt halusin oikein ison maton :) 
Muista matoista joku toinen päivä kuvia ;)

Hairahduin minä sitten kirpparillekin tässä taannoin... Mutta asetin itselleni budjetin;kymppi saa mennä! Hyvin piti budjetti :) Tämä ihana hedelmäkulho maksoi 1,50 euroa! Ja tämä tuli ihan tarpeeseenkin,kun en oikein minkäänlaista hedelmille sopivaa kulhoa omistanut. 




Ja kun omaan melkoisen manian kaikkiin kruunuihin,niin pakkohan tämä oli ostaa 50 sentillä :) Siis tuo pienempi. Suuri oli jo olemassa.



Nyt olis vimma ommella viirinauha! Mutta jostain syystä en vaan pääse alkuun :/ Jonkinlainen syysuuvahdus? (lue:laiskuus :P ) 

Ihanaa viikonloppua teille taas! Ja katsoinko ihan väärin,vai sainko ilokseni taas uuden lukijan,Mariannen? Uusi tai vanha;toivottavasti viihdyt :) !

8 kommenttia:

  1. Kiva tuo matto, eikä kuvista ainakaan näy ollenkaan rypyt...
    Hyvä kirppislöytö tuo kynttiläkruunu :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Juu ei ne pahasti näy,mutta vähän tälleen "livenä" näkyy ne rullalla olon jäljet. Ehkä se tuosta oikenee...

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos :) Kiva löytää vihdoin sellainen "just sopiva" .

      Poista
  3. Aivan ihana matto! :D Aina välillä iskee totaalinen laiskuus mut sit taas hetken päästä saa kauheen inspiraation tehdä mitä vaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mervi! Juu,eiköhän se innostus ja inspiraatio taas joku hetki löydy :) Tai noitahan löytyy,mutta itse tekemisintoa vaan juuri nyt ei :/

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!