Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

perjantai 13. joulukuuta 2013

Ihana harmaa päivä

Päivä tosiaan oli harmaavoittoinen... mutta sisustuksessa vaan :) Mulla oli tänään vapaapäivän ja suuri osa päivästä menikin joululahjaostoksilla. Ostin sitten vähän joululahjoja ittellenikin... ;) Tai pikkujoululahjoja ehkä paremminkin;ne kun tuli jo käyttöön :) Joku tuossa harmaassa värissä nyt niin vaan viehättää! 
Olohuoneessa olen monesti kaipaillut kelloa (onko jo nukkumaanmenoaika :) ). Noh,tämä suorastaan vaati päästä meidän kotiin:


Sattui somasti olemaan Kodin ykkösen alehyllyssä, joten pulitin kympin. Joka euron arvoinen,sanoisin!



No muutama päivä sittenhän vatvoin tuota kylppärin tekstiähkyä. Oli aika muuttaa näkymää! Tämä ihanainen peltipurkki olikin sitten ratkaisu! Tekstit karsiutui ja näkymä on ehkä vähän rauhallisempi. Tosin nyt on sitten kaikki peltiä :D


Nyt taisi vihdoin löytää tuo GG:n tablettikin paikkansa! 


Vakiintunut meikkilaatikko sai kyytiä; nyt meikit majailee tuossa harmaassa suloisuudessa. Pidemmät vehkeet löysi paikkansa tuosta vaaleanpunaisesta kipposesta, joka lienee kukkaruukku :P (Löysin sen parilla eurolla kukkaosastolta!) 

No ei siinä vielä kaikki :D Tähtivimmanihan jo tiedätte, niin arvatkaa vaan oliko ihan pakko tilata nämä pyyhkeet Ellokselta!! Pumpulipussukoillekin annoin omat naukakot,vaikka nyt vähän "väärää väriä" ovatkin.


Ja pitihän sitä nyt vähän vielä tunkea tekstiä kehiin :D


No mutta iik ja kääk! Miten kylppärin uusi harmaa maailma muka sopii kylpyammeen ruususuihkuverhoon?!? Tällainen sitten käveli eteen! Ai puhuinko mä niistä tekstien vähentämisestä jotain..?!? OMG! :D


Taustalla näkyy siis vanha tapaus. Mutta eikös se ole vähän liian kesäinen         ( hirvee selittely :D ). Jotenkin kyllä vähän vielä vierastan tuota uutta verhoa..En ole edes ripustanut sitä, kun pähkäilen... Muta ehkä vaihteen vuoksi voisi kokeilla. Hinta oli onneksi tooosi sopiva (8,90euroa).

No tämä kyltti tuli ostettua Towel-kyltin kanssa samaan aikaan sieltä Koiramäen Pajutallilta. Ja jeeee,harmaa!!!


Harmaata pukkaa siis oikein huolella! Ja jopa mustaa eksyy mukaan?? No mutta kivahan se on vähän leikitellä väreillä,ettei ihan överivalkoiseksi mene :)

Ilta menikin sitten magneettikuvauksissa. Viikon päästä ortopedi sitten kertoo miten rikki polvi on. 

Ihanaa viikonloppua, kaikissa lempiväreissänne :)

15 kommenttia:

  1. haha..hassu oot noitten tekstiesi kanssa. mie myös ku hurahdan johonkin ni hurahdan ihan kympillä. Tämä tähti villitys ihmetyttää miuta ja miestä kovasti. meillä tähti buumi oli nimittäin jo neljä vuotta sitten..nyt se on viimesen vuoden aikana laantunu siihen tyyliin jotta kaikki mitä vien kirpparille myyntiin revitään käsistä :D mutta hyvin soppii muutes tuo uus suihkuverho..paremmin kun kukkaverho. olen täysin samaa mieltä jotta kukkien aika on sitten keväällä uudestaan(sanoo ihmenen jonka keittiössä on parasta aikaa ruusuverhot XD haha..ja hei keittiössä!!!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No enkös ole;varsinainen tekstifriikki :D Ja tähtifriikki myös! Mulla tähtivimmaa on pukannu jo vuositolkulla,eikä vaan ota laantuakseen?!
      Pitää ehkä taipua tuohon uuteen suihkuverhoon,ainakin nyt talveksi. Onhan se kiva vähän vaihdella ja kai siihen tottuu, kun jotenki niin ihana kuitenkin on :) Keittiössä ruusuverhot on kyllä aina ihanat. Tartteeks niitä nyt niin vaihtaakaan :)

      Poista
  2. Mä niin ymmärrän sua! Tähtivimma, tekstiä ja harmaata: Kaikki nuo vimmana täälläkin :) Ihania löytöjä oot tehny. Eikä tekstiä oo yhtään liikaa. Täytyy tehdä tuommonen towels-kyltti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee,joku toinenkin hurahtanut :D !! Kyllä meillä on hyvät vimmat :D
      Kiitos kivoista kommenteista; olen itekin tosi iloinen löydöksistä! Varsinkin kun hinnat oli niin passeleita ;) Noita kylttejä vois tosiaan itsekin tehdä, jos ois oikean kokoisia puukappaleita. Toisaalta maksoin noista muistaakseni euron/kpl, joten ei hirveesti kukkaroa rasittanut :)

      Poista
    2. Ajattelin, että ohuesta vaneerista vois tehdä, mutta tuolla hintaa, jos löytyy niin ei taida kannattaa ite tehdä :D

      Poista
    3. Itse tekeminen on kyllä aina kivaa, mutta tosiaan tuo hinta oli enemmän kuin passeli! Melkein halvemmalla taisi päästä ostamalla valmista ;)

      Poista
  3. Tosi kaunis kello! Ja tähtipyyhkeitä olen minäkin sieltä ellokselta bongaillut ja arvaa mikä siellä nyt on myynnissä?? Torso!! Ja upea sellainen ja matkalla jo tänne kotiini puoleen hintaan tingittynä;)
    Toi tekstisuihkuverho on hieno, vaihda vaan se talveksi paikoilleen:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeeeee,saat sun torson!! Jippii!! Kuvia sitten ;)
      Kiitos kehuista;kelloon olen ihan ihastunut. Suihkuverho antaa vielä odotuttaa ripustustaan,mutta kyllä se taitaa paikkansa tänään ottaa. Luotan teidän kommentteihin nääs :)

      Poista
  4. Kauniin kellon olet löytänyt! Minäkin olen ihan hulluna harmaaseen väriin, kaikki mikä tarttuu käteen on harmaata.
    Nyt vasta täälläkin tuo tähtimania on päässyt valloilleen. Siispä joku harmaa juttu, missä on tähti, lähtee varmasti mukaan;) Ja mustaa väriäkin olen alkanut haalimaan;)
    Kivaa viikonloppua:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ymmärrät sitten mun vimman, jos itselläsikin on samoja "oireita" :D Mustan kanssa olen ollut tosi arka, mutta nyt huomaan,että sopivina annostuksina se on kyllä valkoisen ja harmaan kanssa tooosi kiva!
      Mukavaa sunnuntaita!

      Poista
  5. No, oletpas tehnyt kivoja löytöjä ja kivalta näyttää muutenkin. Meille kanssa musta on hiipinyt kuin salaa valkoisen rinnalle ja pikkusen tuota harmaatakin olen laitellut.. outoo.. Mä takastan kanssa kaikenmaailman laatikoita yms. kun niihin vaan saa niin kivasti pikku tilpehöörit siistimmin ja silti on kivasti läsnä kun tarvitsee. Tosi kiva että pääsit kuvaukseen niin sitten tietää mikä "piru" siinä sinun polvessasi on. Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ..siis rakastan niitä laatikoita.. =)

      Poista
    2. Kiva kuulla,että tykkäät löydöistä :) Ihanista,edukkaista löydöistä saa kyllä aina niin hyvän mielen! Ellokseltakin tilaan aina niillä 40% alennuskupongeilla vaan ;)
      Tuntuu olevan tätä värikokeilua siis muillakin menossa. Valkoinen kyllä on ja pysyy lempparina, mutta välillä pitää sitä vähän maustaa :)
      Ihanaa sunnuntaita sinulle! Ja kyllä on tosiaan hyvä saada kuulla mikä ihme tuota polvea vaivaa :/

      Poista
  6. Sulla oli näköjään useampi postaus, mitä en ollut lukenut. Kiirettä on pitänyt, enkä ole ehtinyt bloggailemaan niin usein kun haluaisin..
    Voi ku sulla on kauniita juttuja kylppäri täynnä! <3 Peltipurkit on superihanat, sulla onkin niitä nyt kiva kokoelma :) Ja tähtiä ei voi olla rakastamatta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No täällähän nämä postaukset odottelee :) Lukee sitten kun ehtii . Kiva kun maltat kommentoidakin kaiken hopun keskellä!
      Ja kiitos kauniista sanoista. Kylppäri koki aikamoisen muodonmuutoksen ihan vaan värejä vaihtamalla :) Ja aivan;tähdet ON ihania,aina vaan!

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!