Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

perjantai 27. joulukuuta 2013

Joulufiilistelyt purkkiin

Läppärin ja itseni joulurauha on nyt ohi ja olipa ihanaa taas kurkkia teidän blogeja ja joulutunnelmianne! Jos teidät on vallannut totaalinen jouluähky,kannattaa ehkä ohittaa tämänkertainen postaukseni :D Halusin kuitenkin "purkittaa" meidän joulumme; on sitten kiva muistella myöhemmin miten vietimme joulua vuonna 2013 :) 
Joulukokoonpanomme oli perinteinen muuttuneesta elämäntilanteesta huolimatta: tytär sai siis viettää joulua molempien vanhempien ja mummin kanssa! Ihan loistavaa mielestäni,että tämä onnistuu,vaikka koteja onkin nykyään kaksi. 

Lehtikuvaukseen tekemästäni kattauksesta innostuin panostamaan joulukattaukseenkin vähän enemmän.



Tarkkasilmäiset huomasivat varmaan,että rautalankakuvun alle tekemäni asetelma onkin jo vaihtunut...Syynä hyasinttien valtava kasvu!


Hyasintit pääsivät sitten ihan avoimeen tilaan ja kivathan ne ovat tuossakin. Ja mikä tuoksu!!


Ja kuvun alle uusi sommitelma :)


Herkkuja piisasi ja niitä haimme pikku-keittiön "noutopöydästä" :)


Itse tuppaan syödä niin paljon kaloja ja mätiä , ettei laatikoille ja kinkuille meinaa enää riittää tilaa :/ Tänän vuonna tein vielä palapaistia, kun en kinkusta niin kovasti välitä. Ja namskis että olikin hyvää! Ja pitihän toki kinkkuakin vähän maistaa :P

Ruokailun jälkeen alkoivatkin jännät hetket... Tuleekohan se pukki?? 


Ja tulihan se! Voi sitä tytön iloa ja innostusta <3 !! Ja pukki oli oikea ihana, perinteinen pukki. Sai aikuisillekin tosi hyvän mielen :) 


Olemme aikuisten kesken vähän niin kuin sopineet, ettei osteta toisillemme lahjoja. Kummasti vaan jokainen sai kuitenkin taas muutaman paketin :D Ja exäni kyllä yllätti minut täysin ja erittäin iloisesti! Tällaisen ihanuuden oli jostain löytänyt!


Naureskeli,että voin sitten maalata tuon valkoiseksi :D Mutta enpäs tiedä raaskinko, kun on niin ihana tuollaisenaan ja ajan patina näkyy niin hyvin. Ja eipä muuten tietänyt, että tuollainen vanha kahvimylly on ollut toivehankintalistallani jo iät ja ajat!

Kaiken kaikkiaan ihana hyvän mielen joulu! Nyt nautiskelen vielä muutaman päivän kuusesta ja muusta jouluisesta, mutta sitten on kyllä aika astua kevään odotukseen!

Eilen oli muuten blogini 1-vuotispäivä! Onpa vuosi vierähtänyt nopeasti!! Ja miten ihanaa on ollut jakaa sisustus-ja tuunausjuttuja teidän kanssanne <3 Ihaniin ihmisiin olen saanut tutustua tässä blogimaailmassa ja ihastuttavia ilon ja oivalluksen hetkiä on saanut kokea kuluneen vuoden aikana.

Mukavia vuoden viimeisiä päiviä siis teille ja jatketaanhan uutta vuottakin yhdessä :)

16 kommenttia:

  1. Voi, että - mulla ihan sama tapa syödä jo alkuun niin paljon mätiä, lohta , silliä yms. ettei laatikoille meinaa tilaa jäädä.. Ihana joulu teillä ja tuo kahvi-mylly kruunaa kaiken. Osaa ne miehetkin yllättää - hieno on just tuollaisena, ei kaipaa maalia. Ja onnea synttäreistä - tulkoon vielä useita vuosia lisää =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos synttärionnitteluista :) Joulu tosiaan oli ihana ja kahvimylly ihan super! Ja kerrankin tosiaan taidan jättää maalaamatta valkoiseksi :D Toisaalta kiva palata taas arkeen,muuten sitä varmaan halkeaisi :P

      Poista
  2. Onnea 1-vuotiaalle blogillesi! :) Toivottavasti vuosia tulee vielä paljon lisää. Ihana joulu teillä on ollut ja miten upeeta että tuutte edelleen exän kanssa toimeen ja voitte jouluakin yhdessä viettää. Ei oo mikään itsestäänselvyys tuo, toki lapsen kannalta aivan ihana juttu. Ja minkä hienon kahvimyllynkin sait, ooh! En ehkä kans maalais (täysin tavoistani poiketen...) se on hieno ihan noin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista ja jatkotoivotuksista :)
      On tosiaan hienoa,että pystytään vielä näin viettämään joulua.Se kun on lapselle niin tärkeä juttu.
      Ainakin nyt olen itsekin sitä mieltä,etten raaski tuota kahvimyllyä maalata. Tosin en mene lupaamaan mitään :P

      Poista
  3. Mukava kuulla, että teillä on ollut onnistunut joulu:) Ja ihanan kahvimyllynkin olet saanut...kyllä ne joskus osaa yllättää;)
    Onnea blogillesi:) Mielelläni seuraan juttujasi täällä ja on kiva saada tuunausideoita!
    Meilläkin kohta joulukoristeet lähtee, kuusi on uuteen vuoteen asti, ellen totaalisesti kyllästy siihen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän onnitteluista :) Jatkan innolla,jos vaan juttua riittää :D Onneksi on teidän ihania blogeja,joista saa ideoita jos omat loppuu ;)

      Poista
  4. Onnea 1-vuotiaalle. Kaunis joulukattaus :) Voisin elää jouluni myös pelkällä lohella, mädillä ja katkaravuilla :) Toki kinkkuakin täytyy maistaa,mutta ei ole täälläkään kuitenkaan mikään tärkein juttu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista :) Mäti on munkin suurinta herkkua, smetanalla höystettynä. Mutta jännä juttu että sitä tulee kuitenkin syötyä vaan jouluna.Ehkä juuri siksi se onkin niin hyvää :) ?

      Poista
  5. Ihanalta kuulostaa teidän joulun viettonne! Kauniin asetelman olet tehnyt kuvun alle :) Paljon onnea yksivuotiaalle blogille! Mukavaa viikonloppua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinullekin onnitteluista :) !
      Joulu tosiaan oli ihana,täynnä hyvää mieltä.
      Tuo kupu on kyllä jotenkin tosi innostava;mitähän kaikkea sinne aina seuraavaksi keksiikään...

      Poista
  6. Nappasin kirpparilta marraskuun Kauniit kodit lehden ja sen innoittamana täällä! Itse olen modernimman tyylin kannattaja, mutta ihan varmasti blogisi tulee antamaan inspiraatiota myös omaan kotiini :).
    Kirjoituksia kahlatessa vierähtääkin aikaa :).
    Ja palkkammekin tulee samasta laitoksesta ;).
    t. Sari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa vaan tänne,toivottavasti viihdyt :) Ja kivaa jos saat täältä inspiraatiota,vaikka tyyli onkin vähän erilainen kuin omasi.
      Hmm...kumpihan Sari oletkaan.. A vai N ;) ?

      Poista
  7. Onnea 1-vuotiaalle! Kiva blogi ja mukava joulupostaus. Teillä näyttää olleen ihana joulu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle onnitteluista ja kehuista :) ! Joulu tosiaan oli ihana ja vaakakin sen kertoo :D

      Poista
  8. ihana jotta joku muukin tykkää syöd kalaa ja mätiä. meillä ollaan niiden herkkujen suurkuluttajia myöskin. todella usein sitä kuulee ihmisiltä, että hyi ja ei.. :D onnittelut yksi vuotiaalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kalat on just parhaita! Niin ja mäti tietty :) Tyttökin tykkää kaloista,savusiiasta varsinkin.
      Kiitos onnitteluista :)

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!