Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

lauantai 21. joulukuuta 2013

Kohti joulua

Heippa sinne joulutohinoitten keskelle :) !! On tämä kyllä sellasta aikaa,että huh huh :P Tyttökin on niin täpinöissään jo nyt,että on "hiukka" levotonta meininkiä.. Tänään rauhoituttiin leipomalla korvapuusteja ja joulutorttuja,huomenna pyöräytetään vielä suklaakuivakakku. Tai yritetään ainakin;ikinä en ole tehnyt :D 

Olin tuossa muutama viikko takaperin sisustuskutsuilla (vai mikskä niitä sanotaan..?) vanhan naapurimme luona. On muuten jotenkin outoa/haikeaa käydä siellä, kun samassa rivarissa asuttiin mekin vielä muutama vuosi sitten perheenä :/ Mutta elämä jatkuu....
 Noh, olin etukäteen tutustunut myytävään mallistoon ja huh,että oli ihania juttuja, mutta HUH minkä hintaisia!! Löysin kyllä yhden överi-ihanuuden, jollaista olen jo pidemmän aikaa etsinyt, että repsahdusvaara oli :P Iloinen ylläri oli,että juuri kyseinen tuote olikin tarjouksessa! No ei se hinta kyllä ollut vieläkään mun kukkarolle mitä parhain, mutta jos niinku joululahjaksi itselleen vaikka.... ;) 

Ja onhan tää kyllä aika ihana!


Vihdoin ostin nuo ihan pakolliset hyasintitkin (niiden tuoksu kun on niiiin joulu!), koska nyt niille oli mitä ihanin paikkakin! En ostanut erikseen mitään kunnon ruukkuja,vaan lähdin koristelemaan noita alkuperäisiä. Ruukun väri kertoo kukan värin, kun ovat niin supussa nupussa vielä :)


Tuon kupusysteemin tarjottimelle laitoin varmuuden vuoksi kakkuvuoan irtopohjan (heh!),kun kukkia pitää kuitenkin kastellakin. Ei mene heti nätti tarjotin pilalle.Ei oo paha onneks.

Kanelin tuoksukin sekoittuu ihanaan hyasinttien tuoksuun...




Enkeleitä ja enkelinsiipiä...


Sohvaa olen pällistellyt tässä taas aikani ja ihmetellyt siihen jotain piristystä. Puin sen nyt juhlakuosiin tuolla vanhalla pitsipeitolla :) Taidan tykätä  siitä!




Kuusenkin haimme eilen ja tytär halusi sen jo heti koristellakin :D Mutta jumpe kun on vaikeaa ottaa hyviä kuvia kuusista valoineen!! Yritän huomenna vielä uudelleen, niin pistän sitten pinkkihopeisen kuusemme tänne ihailta...ihmeteltäväksi :P  Kuusen tuoksu on kyllä jotain niin ihanaa! Vaikka tekokuusella pääsisi kyllä vietävän paljon helpommalla!! Huoh sitä neulasten määrää taas poiskorjauksen aikaan :(  Mutta nyt en murehdi sitä,vaan nautin sen tuoksusta ja kauneudesta! 

Leppoisia tai ainakin mukavia jouluvalmisteluja teille kaikille, nähdään ehkä vielä ennen aattoa :) 

14 kommenttia:

  1. Pitsipeitto on ihana. Itse olen kirpulta sellaista metsästellyt, mutta vielä ei ole tullut vastaan.. ehkä vielä joskus.. ja kun itse en osaa virkata mitään tuollaista pitsiä. Kaunis on asetelma. Ja kyllähän sitä joskus voi pikkusen jopa törsätä! Ja varsinkin tuollaiseen - kivasti somistit nuo ruukut - kauniit!

    VastaaPoista
  2. Mulla kävi tuuri:sain peiton (ex)anopiltani!! Kirpulla noita joskus näkee,mutta ihan kaamean hintaisia :/ Munkaan taidot ei kyllä alkuunkaan riittäisi mihinkään tuollaiseen!
    Kiitos;somisteita oli kiva pipertää keskiyön hujakoilla :) Odotan vaan miltä näyttää, kun kukat aukeavat! Ja se tuoksu alkaa tuntumaan...
    (Hassua muuten; just kommentoin sun blogia ja naps,sun kommentti tupsahti tänne :) :) ! )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä taitaa olla sama aikataulu..=)
      On totta, että jos tuollainen peitto on vastaan tullut niin hinta on ollut ihan järkyttävä. Toki arvostan kun on käsityötä ja aikaa vievää puuhaa, mutta silti. Mulla jo ensimmäiset hyasintit kuihtunut, mutta säästän sipulit ja keväällä istutan pellolle. Saattavat kukkia uudestaan kesällä. Eli kokeile esim. parvekkeelle. Huomenna kyllä haen uusia sintteja jotta saa lisää ihania tuoksuja kotiin!!

      Poista
    2. Taitaa tosiaan aikataulut kulkea käsi kädessä :)
      Mun hyasintit vieläkin vaan nuppuilee... Aukeekohan ne ollenkaan :P ?? Mutta kiitos vinkistä;saatan kokeilla partsille! Tosin mun hortonomitaidot tuntien,saatan ihailla vaan niitä sipuleita kesälläkin :D

      Poista
  3. Ihana tuo kupu! Hienot "puvut" sai hyasintti ruukut ylleen :) Täällä on ollut vähän samantyyliset puuhat hyasinttien kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä innostuin ensimmäistä kertaa nykertelmään kukka-asetelmaa ja kukkien ruukkuja! Kivaa puuhaa :) Pienenä olin sitä mieltä,että musta tulee "kukkakaupan myyjä" tai kampaaja. Ehkä tämä on sitä unelman toteuttamista :) ? Ja onneksi saan leikkailla tyttären,äidin ja muutamien kavereiden hiuksiakin!

      Poista
  4. tiiätkö?tuo tein sohvapeitto on ihan samanlainen kuin se meidän uusi (vanha)päiväpeitto makkarissa. mahtavuutta..

    ja toinen mahtava on että joku onnellinen pystyy hyasinteista nauttimaan joulunaikaan. itse rakastan niiden väriä, mutta tuoksu huumaa pään vähän liiankin kanssa. ihan jo kaupassa alkaa migreeni jomotella otsaan..not kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On vai?? Pitääkin käydä vielä kurkkaamassa kertaalleen :)
      No voi harmi,kun kärsit hyasinttien tuoksusta :( Se on kyllä toooosi voimakas! Mäkin kärsin migreenistä, mutta ei ole onneksi hyasintit sitä vielä laukaisseet.

      Poista
  5. Hieno kupu!! Ja hyasintit ovat yksi lemppareistani<3 Peitto on kaunis ja sopii sohvanpäälle hyvin. Ihanaa joulua sinulle ja tytöllesi<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos taas niin mukavista kommenteistasi <3 ! Ja sinulle ja läheisillesi myös ihanaa joulua!

      Poista
  6. Kauniisti olet koristellut nuo hyasinttipurkit ja ihana asetelman olet tehnyt tuohon kuvun alle:) Kyllähän sitä pitää myös itselle ostaa joululahja eikä vain muille;) Kiva tuo sohva juhla-asussaan. Kyllä on joku tehnyt suuren työn virkatessaan tuon peiton;)
    Meillä on monta vuotta ollut muovikuusi, joten siihen on jo tottunut eikä kaipaakaan enää aitoa kuusta. Täytyy sanoa, että neulasia löytyi vielä juhannuksenakin pienestä asunnostamme;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli tosiaan kivaa puuhaa tuo asetelman teko ja koristelu! Ja ehkä tuo ihanainen kupu innoitti eniten :) Ja siis ehdottomasti pitää itsellekin lahja ostaa! Tai ehkä parikin... :P
      Muovikuusta tulee kyllä ikävä siinä loppiaisen hujakoilla.... Ja kyllähän tekokuusestakin saa tosi kauniin!

      Poista
  7. Sama kupu löytyy multakin, antiikin valkoisena. Mä tykkään kans kovasti, siihen on kiva tehdä erilaisia asetelmia :) Ja hei, ilman muuta sitä täytyy välillä hemmotella itseään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa meillä siis olla aika sama maku :) On varmaan superihana valkoisena!! Pitääkin jo valmiiksi miettiä mitä kupuun asettelisi kukkien jälkeen... Ehkä sun blogista löytyy vinkkejä :)
      Ja ihan totta: sitä ihan pitää hemmotella itseään välillä ;)

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!