Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

tiistai 3. joulukuuta 2013

Rättejä,rästejä ja valoa

Jo aikaa sitten kehuin työkaverini neulomia ihania rättejä. Muistattehan; näitä, joita tuolta kaapista pilkottaa :)


Nyt näitä saisi tilata vaikka pukinkonttiin tai ihan omaan käyttöön! Ovat siis neulottu,eiku pitääkö sanoa virkattu (?) bambulangasta. Ja ovat niiiin mukavia ja kestäviä käytössä! Eivät haise,voidaan pestä pesukoneessa ja mikä melkein  parasta: onhan nää nyt paljon nätimpiä, kuin tavalliset tiskirätit :) ! Tällaisen hankittuani,en enää tavalliseen rättiin ole palanut!Ja hups, pitihän niitä saada vähän eri väreissä... 

Nyt näitä olisi valmiina kuvissa näkyvissä väreissä:




Tommonen harmaa munkin on vielä ehkä pakko saada....Tuolla alimmaisena pilkottava siis. 


Kuvausvaiheessa rätit olivat vielä päättelemättömiä, älkää siis ihmetelkö noita roikkuvia lankoja :) 
Hintaa näillä on 6 euroa/kpl. Postitan tietty,eli postituskulut siihen päälle.           ( Mitähän ne ois, max.pari euroa?) Jos jotakuta kiinnostaa saada näitä keittiön kaunistajia, voitte lähettää mulle viestiä tuon yhteydenottolomakkeen kautta. 


Siinä otsikon rättiosuus. Nyt ne rästit... Sain joitakin päiviä sitten tunnustuksen blogistani,ihan kaksin kappalein! Olen ihan otettu ja onnellinen :) Ja nyt olisi mun vuoro antaa tunnustusta. Kahlasin tuossa kaikkia seuraamiani blogeja läpi ja kuulkaas,ei se niin helppoa olekaan valita niitä lemppareita! Löysin itsestäni jopa ärsyttäviä ja ehkä vähän noloja piirteitä :/ Tai mitä mieltä olette: kauniin ja innostavan,idearikkaan blogin lisäksi kun arvostan esim.sitä, että jos kommentoin, blogin kirjoittaja myös vastaisi siihen,edes joskus (pari putosi). Tai että blogi ei täyttyisi "mainonnalla",vaan siellä olisi sitä omaa kotia ja omia juttuja  (pari putosi taas). Kuvia,joista saa selvää (okei,ei nyt kaikilla voi olla mitään hifistelyjärkkäriä,ei mullakaan ole ), tekstiä, jota pystyy lukemaan (olen varsinainen kielipoliisi,varsinkin yhdyssanoissa :P ) .... Olisi kiva, että postauksia olisi aika usein ja tietty omia tuunauksia,ideoita, huumoria, iloa,aitoutta... 
Siis oonkos mä nyt vähän ärsyttävän hankala?! Ihan ku itse onnistuisin noissa kaikissa "vaatimuksissa" :P Mutta yritys on ainakin kova :) Jopas tulikin avauduttua!! Mutta listalla on jo monta blogia :) Kerron ne tässä lähipäivinä :) Ja jos juuri sinun blogisi ei satu olemaan listalla,ei se todellakaan tarkoita,ettenkö siitä pitäisi!!! Ymmärsin vaan tämän tunnustuksen pointtina olevan listata ne ihan ykköslempparit :)

Jos joku vielä äskeisen jälkeen jaksaa lukea (kääk!), nyt tulee se valo-osuus. Ihana oli saada kiipeiltyä jouluvalot partsille! Koko parveke kylpee tunnelmallisessa valossa,eikä tuo lumeton maa harmita niin paljoa.


Tämä enkelikranssi löytyi kierrätyksestä (2,50 euroa) ja on mielestäni ihan supersoma! Kai siitä yksi pukettikin on tippunut matkalla jonnekin, mutta eipä mua kauheasti haittaa. 

 
Meinaan koko ajan unohtaa, että perjantaihan on vapaapäivä, jippii!! Mennään varmaan mummille kyläilemään. Torttujakin voisi leipoa ja ihan varmasti tyttö haluaa luistelemaan :) Onneksi tässä lähellä on tekojäärata, kun ei täällä etelässä siis ole vieläkään sitä lunta :( Eilen vähän sateli,mutta aamulla oli jo sulanut pois. 
Mukavia päiviä toivottelen ja hurjasti toivon,etten ketään hermostuttanut tuolla avautumisellani... Saa toki kommentoida ;) 

Halauksin,
Nanette

16 kommenttia:

  1. Mua ei harmittanut, mua nauratti tuo "vuodatus". Ja saahan sitä mielipiteitä sanoa;) Kauniita kuvia ja mukavaa tulevia vapaapäiviä-kellä on, kellä ei....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä että nauratti :) Muakin vähän :P Voih,joudut siis ilmeisesti olemaan töissä :( No onneksi kohta on varmaan sullakin vähän vapaata,kun joulu koittaa! Onhan...

      Poista
  2. Rättejä multa löytyy omasta takaa.. niitä kun on tullut virkattua 30 kpl täs iltojen kuluksi. Tänään pidin duunissa myyjäiset ja hyvin meni kaupaksi.. mutta se siitä. Itse tykkään kovasti nuista bambu-räteistä - ovat niin käteviä ja kun nuita lankojakin on niin herkkuväreissä =)..
    Voi hitsit, nyt tuli kyllä kauhistus - kielipoliisi käääk =(..
    Hyvät on kyllä kriteerit, aika paljolti arvostan aivan samoja asioita sekä hivenen sitä persoonallisuutta. Useissa blogeissa on sellainen osto-kulttuuri, ja joku kun ostaa jonkun tavaran ja esittelee sen niin jo toinen tekee aivan samoin jne jne.
    Mutta hienot on valot - niin pirtsakat ja sain muuten tuosta sun partsista
    yhden idiksen, kokeilen huomenna että toimiiko se meillä - Kiitos sinulle!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee,mulla on vielä kavereita <3 :) ! Ja aivan, unohdin tuon tärkeän:persoonallisuuden! Ja en mä nyt ihan kamala poliisi ole :D Lähinnä ärsyttää jos yhdyssanat kirjoitetaan aina erikseen... Itsekin kyllä välillä sorrun esittelemään ostoksiani,mutta lähinnä sellaisessa hehkutusmielessä kun olen kirpparilta löytänyt ihan pilkkahintaan :)
      Kiva jos sait partsista jonkin idean! Toivottavasti toimii, näytä sitten ;) Voikun mäkin osaisin tehdä noita rättejä, mutta olen ihan onneton tollasissa ohjeita vaativissa käsitöissä :/ Kyllä mä pipon osaan virkata ja kaulurin kutoa,mutta se taitaakin olla sitten siinä :D

      Poista
    2. Toki minäkin esittelen ja onhan se mahtava tunne kun kirpulta löytyy jotakin ihanaa kotiin tai muuta kivaa josta saa tuunamalla hauskaa. Ehkä joskus ihan oikeasta kaupasta =).. Ehkä enempi tarkoitin sitä, että jos jostakin tavarasta tulee joku hittijuttu niin "kaikki" ostaa ja esittelee sitä blogeissaan.. mut tää on vaan mun näkemys..

      Poista
    3. Tiedän mitä tarkoitat ;) Hyvänä esimerkkinä ne hullun hintaiset "iris lights"-valopallot! Onhan ne tietty ihanat, mutta Tarjoustalosta saa feikit alle puolet halvemmalla :D :D

      Poista
  3. haha..meikäläinen ei tod. ole siun listalla :D hehaheha..ihan itteeniki ärsyttää kun en ihan oikeesti tajua noista yhdyssanoista hevon peetä ja aina niin kova meno kirjottamisen kanssa jotta virhemarginaali on järisyttävä. Kuvat on ihan persearse laatua..siihen on kyllä syykin. mein lapsi(en tiedä kuka..ei ole vielä kukaan myöntäny) oli katakssu mein canonin johdon..ja arvaappas vatuttaako :D noooooooh..kaipa sitä huonommistaki kuvista saa pointin seleville.
    Ja sit tää bloggerihan tekee nyt vähä kaikissa blogeissa sitä jotta pikselöittää kuvat jotka on jbg muotosia..ne pitäs vaihella toisiin muotoihin vaan arvaappa muistaako sitä??

    mahtavaista keskiviikkoa siulle!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih,hassu oot :) En mä oikeesti ihan noin kauhee ole kun tosta tekstistä vois arvata :P Joskus voi kuvat ja tekstitkin olla ihan vinkurallaan,mutta kun niiiden takana häärii aito ihminen,sillä ei ole mitään väliä!
      Mukavaa keskiviikkoa sullekin :) !!

      Poista
  4. Kyllähän sitä pitää välillä purkautua ja antaa tulla;) Kaikilla on omat mielipiteensä ja onhan se kiva ettei kaikki ole samaa mieltä. Kaikkia ei voi miellyttää.
    Parvekkeelle tuli ihanan jouluinen tunnelma:) Mukavaa keskiviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsih, juupa juu. No,tossa olikin avautumista vuodeksi eteenpäin :D
      Sinulle myös mukavaa keskiviikkoa tai pitäiskö jo toivotella torstaita :)

      Poista
  5. Partsi on ihanan jouluinen, enkelikranssi krunaa tunnelman.:) Sinulla on oikeus mielipiteisiin ja kaikkia ei tarvitse miellyttää! Ole vaan oma itsesi, minä tykkään siun blogi kirjoituksista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että tykkäät :) Välillä pitää näköjään vähän "puhista" :D :P

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Kiitos Katja :) Kirpparilöytö isolla "lööllä" :D Sinulla on muuten hurjan kauniita ajatuksia blogissasi. Hissukseen niihin tutustun :)

      Poista
  7. Hyvä on vähän välillä avautua ja saahan sitä mielipiteensä julki tuoda. :-) Rättikaappi on söpö ja partsivalot ihanat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsihii,niinpä kai :)
      Kyllä valoilla vaan saa tunnelmaa....

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!