Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Vielä vähän väriä

Pahoittelen jo etukäteen;tää postaus tulee olemaan jokseenkin sekava.Ehkä. Mutta kun pitää nyt vaan näyttää yhtä ja toista :D Harmaa on siis ihan valloillaan täällä, mutta kyllä vähän muitakin sävyjä on eksynyt mukaan.

Makuuhuoneessa on ollut kuukausitolkulla kokovalkoinen tyynylajitelma. Nyt meni sekin uusiksi! Kirpulta ostamani tyynynpäälliset pääsivät sänkyä somistamaan:



Tuttua roosaa ja sitten tuollaista... ööö,onkos tuo saven väristä..? Sopivat aika kivasti tuohon päiväpeittoon :)


Vähän vielä pinkkiä seuraksi! Tästä lampusta tulee sopivasti ihanan uninen valo...Lamppu on muuten seikkaillut tytön huoneesta keittön kautta makkariin :D



Käväisin suunnitelmien mukaan Ikeassa tänään. Siellä oli mun lisäksi koko eteläinen Suomi! Mutta menin sellasella asenteella,että kiirehän tässä ei ole :) Söin välillä ja jatkoin seikkailua. Tällä kertaa ostokset pysyi maltillisina, kun tiesin mitä tarvitsen. Ja kerrankin pysyin suunnitelmissani! Keittiöön ruusuistuintyynyjen tilalle vähän talvisempaa:


Tässä vaan fiilistelykuva pienestä keittiöstäni :)


Ja sori, vielä yks kuva kylppäristä :P Mut nyt se on valmis!! Luotin teidän kommentteihin (kiitos niistä!) ja ripustin suihkuverhon paikoilleen. Ja kyllä mä ihan oikeasti taidan tykätä siitä! Ikeasta nappasin mukaan vielä toisen tuollaisen harmaan maton. On muuten paras kylppärinmatto ikinä! Ei kerää sitten mitään roskia,pysyy ihanan "kuohkeana" ja mikä ihan loistavaa: pysyy paikoillaan! 


Tykkään paljon!

Ilta menikin sitten tonttutouhuissa ;) Nyt kun tytär on isällään, piti käyttää aika hyödyksi ja paketoida kaikki lahjat. Pieni ongelma vaan oli näiden piilottamisessa!! Toivottavasti jemma ei paljastu ennen joulua...



Että tämmöistä sekamelskaa tänne kuuluu tänään :) Yritin ettiä tähän postaukseen punaista lankaa, mutta ainoa sellainen taitaa olla tuossa viimeisessä pakettikuvassa :D  Lipastokin sai tänään maalia pintaansa . Vähän jänskitti maalaus, kun ostin toista maalia kun yleensä. Mutta hyvältä näyttää! Kunhan kuivahtaa, laitan kuvia tänne ;) 

Viimeinen viikko ennen joulua starttaamassa! Ei voi taas kuin ihmetellä miten aika lentää! Mukavia jouluvalmisteluita toivotellen,
Nanette

14 kommenttia:

  1. Itselläni on sama matto. Todella hyvä ostos :-)

    VastaaPoista
  2. Mulla taitaa olla ihan saman värinen :-) Oliko Ikeaan tullut mitään kevään juttuja vielä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se oli aika pullollaan joulua ja talvea. Mutta eiköhän sitä kevättä ala punkea heti jouluhösisten jälkeen :)
      Ostin kesällä tuon maton turkoosina ja ihastuin totaalisesti! Nyt talvella vaan kaipasin jotain tummempaa. Harmaata siis :)

      Poista
  3. Keväällä ja kesällä on ihana käyttää kirkkaita värejä ja talvetta enemmän maanläheistä ja harmaata :-) Mukavaa joulun odotusta :-)

    VastaaPoista
  4. Voi vide sentääs - noi sun tyynyt on niinku niin ihkut, sopis meillekin.. ja kiitos vinkistä, mä oon ettinyt sellasta napakkaa mattoa just saunatilaan yms. mutta ei ole löytynyt tai sitten ollut ihan vääriä ostoja.. elikkäs iikkeaan munkin on päästävä kunhan joutaa.. Ihana tunnelma köksässä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iiikkean siis! Ja mattoa löytyy aika monessa värissä,että siitä vaan valkkailemaan :) Ja vink vink;kävin just Hobbarissa ja näytti olevan edelleen myynnissä noita rimpsutyynynpäällisiä ;) Eikä uutenakaan hinta ollut paha.
      Kiitos, köökissä on tosiaan aika jouluisen tunnelmallista nyt. Ihanaa kun saa oikein luvan kanssa nyt laitella kaikkia valoja!

      Poista
  5. Tuo kylppäri näyttää ihanan harmaalta!
    Pikkuruisessa keittiössäsi on jouluinen tunnelma, vaikkei siellä punaista olekaan:)
    Nuo roosan ja savenväriset tyynyt sointuvat kyllä hyvin yhteen ja tuovat kivasti väriä.
    Mukavaa viikkoa ja odotellaan kuvia tuunatusta lipastosta;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa että tästä sekavasta postauksesta löytyi kuitenkin jotain kaunistakin :) Kiitos Ellen! Olen kyllä itsekin aika in love "uuden" kylppärin kanssa :)

      Poista
  6. Kiva piristysruiske tuo pinkki :) En oo vielä aloittanut lahjojen pakkaamista ja yksi lahja olisi vielä kaupassakin, mutta eikö se tästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pinkki piristää aina :) Ja nyt näköjään harmaakin?!? Kesäisin hurahdan usein turkoosiin. Saas nähdä mitä sitä tässä vielä keksii :D
      Ehtiihän tässä vielä joulua valmistella! Mukavaa tonttupajaa siis sinullekin,sitten kun sen aika koittaa :)

      Poista
  7. Ihanat roosat tyynynpäälliset! <3 Mä joskus vannoin itselleni, et pinkki ei tule koskaan valloittamaan kotiamme, mut kas kummaa sitä tulee meille koko ajan lisää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsihii,niin sitä on itse kukin kaikkea höpsöä mennyt itselleen vannomaan :D Mutta pinkki/vaaleanpunainen on vaan niiiiin ihanan herkkä väri!

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!