Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

maanantai 6. tammikuuta 2014

Sommitteluja

Toissapäivänä jo mainitsinkin,että oli taas varsinainen dominoefekti käynnissä! Ensinnäkin sen tähden laittaminen keittiön seinälle vaati taulutarjottimelle uuden paikan etsimistä. Ja  tarjottimelle tietty uudet somistukset ;)
Kivahan on tuo tarjotin välillä ihan pöydälläkin,eikä vaan seinällä! Sommittelin siihen nyt pelkkää lasia, kun tuo melko tuore ihanuus halusi selkeästi lasia seurakseen :) Tarkoitan tuota "kerroskippoa"siis. Olipa muuten himmee löytö; Riviera Maisonia jos saa kympillä, niin ei voi kuin hymyillä!Vielä se vaan ammottaa tyhjyyttään :( Pitää keksiä sinne jotain supersomaa täytettä ensin! Ranskalaisia pastilleja esim. Ja... mitä muuta? Jos vaan namia laittaa,niin kauankohan ne muka pysyisi tuolla :P 


Tuolien tuunaus taas aiheutti sen, että kaivoin kaapista yhtä ja toista kangasta,pitsiä ja liinaa. Päädyin sitten lakanaan :D :D Mutta pöydälle jäi pino ihania pitsiliinoja ja mietin siinä melkein ääneen,että miksi ihmeessä 'piilotan' niitä kaapeissa?? Asia piti korjata välittömästi!!


Ja eikös ne päässeet ihan ansaitsemalleen paikalle??


Nälkä vaan kasvaa syödessä... Nyt olisi (muka) ihan pakko saada lisää pitsi-ja pellavaliinoja!!! Taitaa joutua pyrähtämään vähän kirpuilla viikonloppuna... :) 


Eihän se domino tähänkään vielä loppunut. Kuusen pois vienti kun pisti ihastelemaan olkkarin avaruutta. Yksi nojatuoli oli siis viety tytön huoneeseen pois kuusen tieltä. Että jos sitä ei toisikaan enää takaisin... Mutta se onkin sitten taas toisen illan tarina :) 

Nyt jään jänskäämään mitenhän uni maistuu, kun aamulla nukkua posotettiin tytön kanssa melkein puoli kymmeneen!!! No,onneksi on lyhyt viikko edessä, kyllä sen vähän vähemmilläkin unilla jaksaa! 

8 kommenttia:

 1. hahah..voi kun ois noin paljon virtaa. ei vaan jaksa aina sillon kun pystys. ennen syleskelen kattoon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en siitä virrasta tiedä. Hulluutta ehkä enemmän :D Munkin pitäis välillä malttaa vaan syleksiä,mut on niin vaikeeta :P

   Poista
 2. Hieno löydön olet tehnyt, kun olet halvalla saanut tuon Rivieira Maisonin astian! Minäkin olisin ostanut tuolla hinnalla;)
  Noin se täälläkin alkaa dominoefekti eikä se taida tuolla tyylillä koskaan loppua:D Minulla tuo domino on riehunut keittiössä, mutta siitä se pikkuhiljaa siirtyy muualle;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Facebookin sisustusryhmistä tekee välillä ihan superlöytöjä! Toki niihin tulee postituskulut vielä päälle,mutta yleensä pääsee aika edukkaasti.
   Hih,dominoa siis liikenteessä :D

   Poista
 3. Aivan ihana kerroskulho, mahtilöytö. Ja nuo pitsit on niin sopösiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 'Kiitos! Ja no oli kyllä mahtilöytö juu! Ja ensin en edes tajunnut,että on jotain merkkiä :D En ole niin merkkien perään yleensä,mutta Riviera Maison ja Greengate ovat vähän sellaisia heikkouksia :)

   Poista
 4. No hitsit että on lähtenyt kerrosastia halvalla!! Ihana asetelma muiden lasijuttujen kanssa! <3 Ja kaunis tikashyllykkö, jolla ihanat pitsit makaa! Mistäs hyllykkö on peräisin (jostain kumman syystä miellyttää kovasti omaa silmää ;D). Mulla alkoi kans melkonen domino olkkarissa, juuri kuusen lähdön myötä. Jotain uutta pitäs saada :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kävi kyllä mäihä tuon astian kanssa! Harvemmin ovh-hintaisia RM-juttuja tulee hankittuakaan...
   Hih,vai tykkäät hyllyköstä,kuinkas ollakaan :D Huutonetistä sen aikoinani hankin. Aika paljon karistaa maalia,mut eipä haittaa kun sopii tyyliin.
   Jahas,kuvia olkkarista siis odotellessa :)

   Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!