Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

lauantai 18. tammikuuta 2014

Uutta järjestystä

Jos palattais taas hotellista tähän ikiomaan kotiin :) Kerroin aiemmin jo vissiin muutamaankin otteeseen dominoefektistä, joka nappaa mut aika ajoin mukaansa. Siirrät yhtä esinettä/huonekalua. Huomaat siirtäväsi toista,sitten kolmatta jne.jne....Taitaa olla tuttua teillekin ;) Joulun aikoihin raahasin siis kuusen tieltä ison Ektorpin tytön huoneeseen. Joulun jälkeen päätin tuoda pienemmän nojatuolin olkkariin, niin ei olisi niin tupattu fiilis huoneessa. (siitä olikin tässä taannoin kuvia). No tuo Ektorp on vaan niin massiivinen,että piti vähän tytön huonettakin sortata uudelleen.

Kannoin sitten pulpetin tuonne ikkunan eteen. Olen jo aiemmin sen sijaintia miettinyt ja tytöllekin sen "myin" silleen,että onhan se kiva katsella ikkunasta ulos samalla kun piirtelee :) Kuvassa näyttää vähän tupatulta tuo alue, mutta livenä on kuitenkin ihan tilava ja ok. 


Nojatuolissa onkin nyt kiva istuskella sykykkäin ja lukea satukirjoja :)
Pieni kullannuppu on kasvanut sellaista vauhtia,että piti jo sänkyäkin vähän venyttää! Vaalean tilkkupäiväpeiton  löysin kirpparilta 4 eurolla, mutta piti tuo pinkkikin kuitenkin näkösälle jättää :)Me ollaan vaan nyt jotenkin lipsuttu siihen, että tyttö nukkuu mun viekussa oikeastaan joka yö.... Että on vähän niinku koristeena tämä tytön oma sänky :D Mutta eiköhän ne unet ala omassa huoneessakin taas jossain vaiheessa maistumaan :) Mutta on se äidistäkin aikas mukavaa kun pieni tuhisee uniaan ihan siinä lähellä <3 

Prinsessameininki jatkuu siis kaikessa vaaleanpunaisuudessaan :) Toivottavasti kelpaa jatkossakin tämä värimaailma!Voisi nimittäin olla kriisipalaverin paikka jos tyttö teininä haluaisi esim.punamustan huoneen!! No onneksi siihen on vielä monta vuotta aikaa :) 


Aurinkoista viikonlopun jatkoa teille ihanaisille! Ja kiitos teille ahkerille kommentoijille <3 Ette tiedäkään miten iloiseksi minut aina saatte :) !!11 kommenttia:

 1. Ihana prinsessahuone! ❤ Meilläkin likat nukkui pienenä mielellään vieressä ja saivat nukkuakin. Aateltiin ettei ne enää yläasteikäisinä tuu viereen... :) Vähän oli ahdasta toisinaan ku meitiä oli 5 samassa sängyssä.

  Kivaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin mäkin vähän ajattelen,että nautitaan tästä vierekkäin nukkumisesta nyt vaan, kun tilaa kerta on :) Mutta että 5 samassa sängyssä :D Mahtoi olla kuuma :D

   Poista
 2. aivan ihanan näkönen rinsessalandia teillä siellä. voih ja tuo pulpetti on jotain ihanaa. älä vaan luovu tuosta koskaan!!! on ihana..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Pulpetti on niin rakas,etten varmasti luovu! Ittelläni oli tuollainen kahdenistuttava pienenä, joten pitihän sitä perinnettä jatkaa :) Ja tyttökin kovasti tykkää sen ääressä piirrellä,eli ahkerassa käytössäkin on!

   Poista
 3. Joka pikkuprinsessan unelmahuone<3 Minä olisin pienenä niin halunnut tälläisen huoneen....Tuo vanha pulpetti on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni ei lapsena ollut omaa huonetta ollenkaan :/ Kai tässä sitten "korvataan" sitä ja yritän tehdä tytölle ihan superihanaa huonetta :) Pulpetti on kyllä niin meidänkin lemppari ja pysyy varmaan sisustuksessa jotenkin,vaikka tyttö siitä aikanaan ulos kasvaakin.

   Poista
 4. Ihanan näköinen huone prinsessalla!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Onhan tuo aika hyvinkin vaaleanpunainen... mutta sellasta se prinsessailu on :D

   Poista
 5. Voi ku kaunis huone!! <3 Ihania yksityiskohtia, mm. tuo pulpetti! Kyllä kelpaa tytön tuolla aikaansa viettää :) Mä odotan jo innolla tulevaa projektia muuttaa vierashuone tytön huoneeksi. Aiemmin tyttö joutunut jakamaan huoneen pikkuveljensä kanssa, eikä oo voinu kunnolla pitää esillä kaikkea rinsessahömppää ;)

  VastaaPoista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!