Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Kevättä tyynyissä

Että mä  niin tykkään sunnuntaipäivistä! Saa rauhassa touhuta kaikkea ja ottaa ihan rennosti. Ja riittää sitä päivänvaloakin,että saa vähän parempia kuvia blogia varten :) 
 Mulla alkaa jo kovasti olemaan kevään odotus pinnassa ja nyt se alkaa näkymään sisustuksessakin. Kevät hipsii meidän kotiin tyynyjen muodossa :) Mutta nyt kaksi "varoitusta": jos tekstit sisustuksessa on ehdoton yäk,kannattaa passata tämä postaus :D Ja ne jotka seuraa Helin ihanaa Valkoista Harmoniaa-blogia; ette näe kahtena! Meillä on Helin kanssa joku ihmeeliinen "yhteys",eli ei ole kerta tai kaksi,kun ollaan samoihin aikoihin ostettu ihan samanlaisia juttuja kotiin! Tässä taas oiva osoitus siitä :D Oltiin ostettu ihan samat tyynynpäälliset,mutta vain eri väreissä! Taitaa olla aika samanlainen maku ;)

Sohvan kanssa poden jonkinlaista kriisiä. Niinkuin kerroin,kovasti hinkuisin Ektorpia,siis yksiväristä sohvaa! Nyt sitten yritän meikkailla tätä nykyistä, että saisi vähän uutta ilmettä kotiin.

Tilkkutäkin nappasin makkarista hempeyttä tuomaan. (Taisin tehdä saman jutun viime vuonna samoihin aikoihin).




Tämä väri on jotenkin niin ihana,vaikkei sitä muussa sisustuksessa olekaan. Mutta sopii kivasti vaaleanpunaisen kanssa yhteen.



Ja edelleen mietin sopiiko harmaa yhtään beigen kanssa yhteen... Mutta nyt saa vaan sopia :D 




Nojatuolikin sai uutta hempeää koristusta. Tämä tyynyliina löytyi Prisman poistokorista, muut siis H&M:ltä.




Metallilankakuvun alle pääsi vaaleanpunaisia söpöläisiä. Äidiltä sain nuo ihanat lasiset karamellit!





Makkariinkin löytyi uusi tyynynpäällinen. Päiväpeittokin piti vaihtaa, kun toinen läks olkkariin. Peitto viime talven hankintoja.










Joko pursuaa tekstit korvista :D ? Mä en vaan näköjään saa niistä ikinä mitään yliannostusta :) 

Nyt olisi tarkoitus ryhtyä ompelupuuhiin. Ja vähän pitäisi maalatakin. Kivoja touhuja siis luvassa ja toivottavasti onnistuvat,niin pääsen niitä teidänkin kanssa jakamaan ensi viikolla! 

Lämpimästi tervetuloa blogiini Kirsi ja suloista sunnuntaita teille kaikille toivotellen,
Nanette

16 kommenttia:

  1. Tyynyillä ja peitemuutoksilla saa kivaa vaihtelua.Suloista.
    Mukavia tuunauksia sinne vaan=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi tosiaan on kaikenlaisia ihania tyynynpäällisiä;niillä saa helposti ja nopeasti uutta ilmettä! Kiitos-ihanaa kun on aikaa rauhassa nykerrellä :)

      Poista
  2. Ihanan hempeitä kuvia!
    Kyllä harmaa käy beigen kanssa yhteen :) Ihania nuo lasiset karkit, ja säilyvät hyvin kuvun alla kun niitä ei voi syödä ;)
    Ajattelin ensi viikolla käydä ostamassa olkkariin jotakin pastellisävyistä, ehkä kynttilöitä ja lisää tyynynpäällisiä ;)
    Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä ollaan niin pastellien lumoissa :) Se on se kevät! Tänään ihan tuoksuukin keväälle vai kuvittelenkohan vaan :P
      Antoisia ostosretkiä sullekin,pastellelisävyjen merkeissä :)

      Poista
  3. ihanan romanttinen makkari siulla. tuolla saa varmaan oikeen superhyvät unet..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mehtäemäntä :) Kyllä tuolla tosiaan aika suloiset unet saa! Siitäköhän johtuu,että on aina aamuisin niin pirskatin vaikeeta nousta sängystä :P ?!

      Poista
  4. Minusta tyynyjä ei ole yhtään liikaa - varsinkin makkarin valkoinen tekstityyny on aivan ihana :-) Näiltä sivuilta saa taas uusia ajatuksia - kiitos :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi ihanasta kommentista :) !! Tekis mieli tähän sohvalle vielä lisääkin tyynyjä,mutta kai tähä istuakin pitäisi mahtua :D

      Poista
  5. Samaa mieltä! Tyynyjä ei voi olla liikaa. Ja kun kesä lähenee ne tyynyt vain lisääntyy:) Tarvitsee ulkona, lattialla ja joka tuolissa olla koristeena....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh,niinhän se menee! Ja tietty partsille tarttee jotain uutta jne....

      Poista
  6. Ihanan hempeitä tyynyjä, niillä saa helposti muutettua kodin sisustus tyyliä. Itsekin kävin pari viikko sitten ostamassa samalaiset HM lintu tyynynpäällisen, mutta vaaleanpunaisena.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo lintutyynynpäällinen taitaa olla aika monen suosikki :) Mutta onhan se nyt aivan ihana,molemmissa väreissä! Ja hintakin oli mun mielestä tooosi passeli.

      Poista
  7. Tyynyjä ei voipi ikuna olla liikaa - tosin meitin Isäntä on aivan erimieltä kanssani - on sellainen ikuinen "tyynysota" meillä pellolla, varsinkin, että kuinka monta niitä voi olla vuoteessa. Mun mielestä montapaljon, mutta kun Isännän mukaan siellä pitäis mahtua nukkumaankin - höh! No, mutta kivoja on sun uudet tyynyt, mun makuun nuo röyhelöiset enempi. Salaa hiipii meillekin taas väriä, oli joku ihmeellinen musta-valko-kausi tuossa talvella, mutta se tais mennä - turkoosi puhuttelee nyt ja tietty se pinkki ja vaaleanpunainen ja valkoinen ja, ja, ja.. =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei nuo miehet taida oikein ymmärtää tätä meidän naisten tyynymaniaa :D Mutta haitanneeko tuo,jos edes jotenkuten mahtuu sohvalle tai sänkyyn :)
      Kevät kyllä pistää aina hinkuamaan väriä kotiin,jännä juttu. Talvella sitä ehkä kaipaakin vähän tummempia värejä. Ihan kuin ne jotenkin lämmittäisivät? Mutta turkoosi on munkin ikilemppari,varsinkin kesällä! Tulis jo....

      Poista
  8. Ihanalta näyttää nämä sinunkin tyynysi, värit passaa kivasti! <3 On tää niin hassua et tehdään aina toisen tietämättä aivan samanlaisia ostoksia, aivan kun oltais synkronoituja siihen! :D

    Suloisia karamelleja kuvun alla! Ja voi että tuota sinun makkaria, niin ihana!! Kaunis uusi tyynynpäällinen (yllätys, yllätys sama olen itsekin harkinnut). Mä olen kans sitä mieltä, et tyynyjä ei voi olla liikaa! Eikä tekstejä, ne tuo kivasti ilmettä kotiin :)

    Ihanaa viikkoa sulle Nanette <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pukeudutaankohan me samanlaisiin vaatteisiinkin :D !?! Pitäiskö sun kuitenkin ostaa vielä tuo makkarinkin tyynynpäällinen, niin sit oltais ihan samiksii :D
      Kiitos taas kauniista sanoistasi! Tuo makkari on mulle kyllä sellanen "prinsessapaikka",jonkalaisesta olen aina (salaa) haaveillut :)

      Ihanaa viikoa sullekin <3

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!