Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

torstai 12. kesäkuuta 2014

Länsisiipi

Haha,varsinainen siipi :D Aion siis näyttää nyt sen pikkupartsin toisen päädyn vaan :) Odottelin tässä sitä aurinkoista päivää,että olisin saanut kauniita kuvia auringon tanssiessa parvekkeella. Nyt annoin periksi. Joudutte siis katsomaan sateisen päivän kuvia :/ Toisaalta yritin tässä kovasti etsiä hyviä puolia,että josko kuvat ovat selkeämpiä,kun aurinko ei niin helota... Mutta sää kuin sää,kyllähän tuolla partsilla viihtyy :) 

Aika paljon siellä on ihan vanhaa tuttua tilpehööriä,mutta jotain uutta tai uusia virityksiä sentään. Esittelen niitä nyt sitten vähän tarkemmin.


Pöydän alla pilkottaa pieni "puutarhatarvikevarasto". Kysäisin mansikkakauppiaalta sattuisko hänellä olemaan tyhjiä laatikoita jakoon. Ja olihan hänellä! Otin neljä ja setä kehotti tulla hakemaan koska vaan lisää. Mietin ensin maalata nuo,mutta ovatkin aika hauskat tuollaisenaan! 


Tuo ihana betonipatsas löytyi halpakaupasta tarjouksesta femmalla! Neidon käsissä ollut kukka oli patsaan kaaduttua hajonnut, eli se kohta ammotti harmaata tyhjyyttä. Onneksi valkoinen maali teki taas taikansa ;) 
 Nuo tikkaat ovat olleet mulla jo vuosia. Ne ovat isovanhempieni vanhat,äitini  kautta kulkeutuneet tähän kotiin. Olivat vaan aika karmaisevan väriset...Pohjalla punaista maalia (en oikeen välitä punaisesta) ja päällä lohkeilevaa kultamaalia. Oli niin rumat,että unohdin jopa ottaa niistä kuvan alkuperäistilassaan :P Noh,valkoista kehiin ja johan kelpaa! Annoin tytön maalata tikkaat ja hän oli hyvin tärkeänä maalarin roolissaan <3



Tänään päätin "ihan pikaisesti kipaista" Fidan kirpparilla töiden jälkeen. Ei sitten ollutkaan ihan pikainen reissu :D Mutta erittäin onnistunut! Löysin pikku-neidin tuoliin tuollaisen vanhan valkoisen tyynynpäällisen muutamalla eurolla. Sopivaa tyynyä ei mulla satu olemaan,mutta on musta kaunis ihan noinkin.


Lintuhäkki sai taas muratin sisäänsä ja vähän perhosia väriä ja iloa tuomaan :)


Tää kuva herätti mut taas muistamaan miten kaunista on, kun yhdistelee erilaisia materiaaleja ja struktuureja (yäääh mikä sana :D )


Tuo rimpsu-suloisuus on myös kahden euron löytö Fidasta. Sekin on tyynyliina, mutta pistinpä sen pöytäliinaksi :) Enkä silittänyt,kun tykkään ettei ole ihan vimpan päälle sliipattu.


Äiti toi mulle  jokin aika sitten tuon kesäisen ämpärin yllätykseksi. Sehän sopii mitä parhaiten kesäpartsille lehtitelineeksi, eikös :)


Tuikkukipot löysin Tarjoustalosta eurolla kipale!


Tästä kuvasta hahmottaa aika hyvin tuon parsin pienuuden. Niin ja eihän tuo tavaran paljous sitä ainakaan suurenna :D Mutta ihan on omannäköinen kaikkine "roinineen" :)


Fidan reissulta pääsi kotiin muutama muukin ihana löytö. Niistä sitten toiste ;) 

Tuhannet kiitokset taas teille kaikista ihanista ja ilahduttavista kommenteistanne! Niistä tulee aina niiiiin hyvä mieli! Toivotan myös ilolla tervetulleeksi uuden lukijan,vaikken nyt hahmotakaan kuka hän on :P ! Unohdan aina miten sen näkeekään,jos ei ole kuvallinen lukija... 

Halauksia ja toivottavasti aurinkoa viikonloppuunne <3 



18 kommenttia:

  1. Kaunis on tämäkin siipi parvekkeesta!! <3 Sulla on joka tilassa niin ihania juttuja, huokailen vaan! Kyllä tuolla kelpaa kesäpäivistä nauttia! :)

    Aurinkoista viikonloppua ja halaukset! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogissani on jotain kivaa sinulle, käy kurkkaamassa! <3 <3

      Poista
    2. Kävin kurkkaamassa ja riemunkiljahdukset senkun raikaa :) Ihanaa,mä voitin!!! Ja miten ihanan palkinnon!! Tykkään :) Kiitos ihanan arvonnan järjestämisestä Heli ja kaunis kiitos ihanista kommenteistasi taas Heli <3
      Kivaa sunnuntaita sinulle halien kera!

      Poista
  2. Voi että. Aamuinen kahvihetki tuossa korituolissa istuen... Ihana-ihana paikka. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Teijuliini :) Kyllähän tuolla kelpaa kaffet hörppiä :) Nyt paistaa vihdoin vähän aurinkokin,jipii!!!

      Poista
  3. IIIhania löytöjä olet tehnyt edullisesti. Vanhat rimpsurömpsyt on parhaita ja tietty ruusuiset tuikkukupit on ihanat<3
    Kaunis parveke - harmooninen kokonaisuus!!
    Parasta on just kun on jotain saatua, löydettyä, tuunattua, kirppuilua sekä uutta - niistä muodostuu kaunis kokonaisuus - ihana!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se kirppareiden koluaminen vaan niin kannattaa! Ja tykkään itsekin siitä,että on vähän sitä ja tätä; uutta,vanhaa,saatua,kirppua jne. Tulee semmonen omanlainen,sekalaisen suloinen tunnelma :)
      Kiitos taas kauniista sanoistasi Tanni <3

      Poista
  4. Ihana kesäparatiisi sinulla!
    Tuo vanha ovi, joka nojailee kaidetta vasten on hieno ja kiva idea laittaa se noin :)
    Kivaa viikonloppua sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Juu mua niin ahdisti tuon partsin kolkko betoniseinä,että kekkasin kellauttaa siihen tuollaisen oven! Ja oon kyllä tykännyt kovasti.
      Kivaa sunnuntaita sinulle Ellen <3

      Poista
  5. Ihanan kodikas kesäparatiisi siellä, täynnä kauniita yksityiskohtia <3 :-)
    Ihanaa viikonloppua :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Minna :) Yksityiskohtia tuppaa olemaan,kun on tuota tavaraa sen verran paljon noin pienessä tilassa :D Mutta niistähän se kiva kokonaisuus kai syntyy ;)
      Ihanaa sunnuntaita sinulle :)

      Poista
  6. Voi miten suloinen parveke! kyllä sitä vaan pienestäkin tilasta saa tosi nätin ja viihtyissän, kun näkee hiukan vaivaa :)

    Kivoja löytöjäkin olet tehnyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos Seikku! Tykkään kyllä tuunailla tuota partsia,niin jatkuu sama tunnelma sisätiloista ulos. Ja mikäs siellä on sitten kesäpäiviä vietellä! Tulis vaan se kunnon kesä...

      Poista
  7. Kyllä on viihtyisä länsisiipikin=)Suloisia pitsihörsylöitä ja tuikkukippoja.Nuo parvekelasit on ehdottomat.Pysyy siitepölyt ja varsinkin vesi poissa sieltä sun keitaasta.Ja juhannuskoiuvutkin on sulla jo omasta takaa=)Lepposia ja aurinkoisia kesäpäiviä sinne keitaaseen toivottelen=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koivuja todella piisaa ja arvaat varmaan sen siitepölyn määrän alkukesästä! Että onneksi tosiaan on nuo lasitukset!
      Kiitos kauniista sanoistasi Jaana Kristiina :) Sinulle myös ihania kesäpäiviä!

      Poista
  8. Upea on partsin länsiiipikin. ♥ Kyl tuolla kelpaa aikaa viettää. Kiva toi ovi kyljellään tossa. :) Todella viihtyisän näköinen parveke, tollasia ei näekään ihan joka paikassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulipa taas hyvä mieli sun sanoista,kiitos! Kivaa,että on onnistunut "luomaan" jotain vähän erilaista :)

      Poista
  9. Kaikkea ihanaa olet kuitenkin partsille saanut sopimaan ilman , että näyttäisi yhtään olevan liikaa mitään :)

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!